محتوای خبری دانشکده بهداشت

برگزاری نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران دانشکده بهداشت

رئیس دانشکده بهداشت گفت: امیدوارم کمیته بحران دانشکده و ساختار آن بتواند هم به خود دانشکده در مواقع لزوم خدمات رسانی کند و هم در حوادث بتواند به بیرون از دانشکده و جامعه خدمات ارائه دهد.

 
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دوشنبه 17 تیر 98، نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران دانشکده بهداشت با حضور دکتر علی اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت، دکتر وحید ذنوبی مسئول پیشگیری از سوانح و حوادث دانشگاه، دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده، دکتر ابوالفضل ذاکریان معاون اداری مالی دانشکده، دکتر علی کریمی مسئول ایمنی دانشکده، غلامرضا زمردیان رییس امور اداری دانشکده، علی جعفری رئیس کارگزینی دانشکده، نسیبه جلال وند سرپرست روابط عمومی دانشکده، میترا بحری کارشناس حوادث و بلایا دانشکده و کارشناسان حوادث و بلایا دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا دکتر استاد تقی زاده از دکتر اکبری ساری برای تشکیل ستاد مدیریت بحران دانشکده تشکر  و از حمایت های دکتر ذنوبی نیز تقدیر کرد و بیان داشت: ما از حوادث مستثنی نیستیم هم حوادث طبیعی بیرون و هم حوادث داخلی و باید برای رویارویی با این حوادث آمادگی داشته باشیم. برای داشتن آمادگی گام اول ارزیابی خطر است و این مبنایی است برای پیشگیری، ارزیابی، پاسخ و بازتوانی.
وی گفت: این ساختار جدید که در دانشکده در حال شکل گیری است هدفش مدیریت حوادث و بلایای داخلی و بیرونی است که باید برای رویارویی با آن برنامه ریزی داشته باشیم و این ساختار مجزا از مجموعه دانشکده نیست، به عبارتی ساختاری عملکردی است.
مدیر دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده اظهار داشت ساختار مدیریت بحران دارای دو زیر ساختار است که یکی از آنها مدیریت اصل حادثه است که به آن سیستم فرماندهی حادثه ICS، و ساختار دوم ساختار هماهنگی EOC است که مبحث هماهنگی امور و نیازها را مدیریت می کند. این ساختارها لازم و ملزوم یکدیگر هستند. 
در ادامه دکتر استاد تقی زاده گفت: چهار وظیفه اصلی؛ روابط عمومی و اطلاع رسانی، پشتیبانی نظارت و هماهنگی ، پشتیبانی ارتباطات به صورت محوری با سازمان های دیگر، تشخیص تخصصی هر حادثه از وظایف کمیته بحران هستند. 
سپس دکتر اکبری ساری ضمن تشکر از حاضران در نشست برای تشکیل این کمیته عنوان کرد که امیدوارم این کمیته و ساختار آن بتواند هم به خود دانشکده در مواقع لزوم خدمات رسانی کند و هم در حوادث بتواند به بیرون از دانشکده و جامعه خدمات ارائه دهد. 
در ادامه دکتر ذنوبی در خصوص کمیته بحران و تشکیل آن در دانشگاه توضیحاتی را ارائه داد. 
همچنین حاضران در جلسه به بیان نظراتشان در مورد این کمیته و چابک سازی آن متناسب با ساختار دانشکده پرداختند.
خبرنگار: نسیبه جلال وند
عکس: آرزو نادرفر
نسیبه  جلالوند - عکس
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند - عکس