محتوای خبری دانشکده بهداشت

برگزاری پنجمین کنگره قارچ شناسی پزشکی ایران با مشارکت دانشکده بهداشت

بیماریهای قارچی درگذشته محدود بوده است ولی در حال حاضر با توجه به تخصصی بودن این رشته و گسترش این بیماری ها مثل بیماری های پوستی و گوارشی و غیره ... جایگاه ویژه ای پیدا کرده است.

 
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، این کنگره 3 روزه با حضور دکتر اکبری ساری رییس دانشکده بهداشت و رییس پنجمین کنگره قارچ شناسی پزشکی ایران،دکتر سید جمال هاشمی، دبیر علمی کنگره، اعضا هیات علمی، دانشجویان و علاقمندان سراسر کشور سه شنبه 13 آبان 97 در  سالن همایش دانشگاه آغاز بکار کرد.
در ابتدا دکتر اکبری ساری ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در این کنگره گفت: من از بابت زحماتی که برای پیگیری، برنامه ریزی و اجرای این کنگره توسط مجموعه دانشکده انجام شده تشکر می کنم.
رییس کنگره با توجه به جایگاه ویژه دانشکده بهداشت در نظام سلامت و بهداشت کشور اظهار داشت: امیدوارم برگزاری این کنگره بتواند ضمن آشنایی با آخرین دستاورد های علمی در این زمینه دانشکده را برای خدمت رسانی بیشتر یاری کند.
وی افزود: ما همگی باید تلاش کنیم تا بعنوان یک مجموعه علمی بزرگ بتوانیم در قالب یک تیم علمی توانمند در زمینه های بهداشت و سلامت کشور قدمهای بزرگی را بر داریم و این مهم با هماهنگی و همکاری گروه های مختلف، کار تیمی و همکاری بین بخشی میسر خواهد بود که این موضوع در حال حاضر در اولویت دانشکده بهداشت قرار دارد.
در ادامه دکتر هاشمی گفت: پنجمین کنگره قارچ شناسی پزشکی ایران برای اولین بار در دانشکده بهداشت برگزار می شود. برگزاری این کنگره با هدف ارتقا سطح علمی رشته قارچ شناسی بوده و شرکت کنندگان از مقاطع مختلف رشته قارچ شناسی و رشته های وابسته مثل انگل شناسی و میکروب شناسی ،رشته های علوم آزمایشگاهی و دکترا عمومی و متخصصان با ارائه مقالات علمی شرکت کرده اند.
وی افزود: گروه قارچ شناسی دانشکده بهداشت با مساعدت و یاری مسئولان دانشکده توانسته است برای اولین بار در برگزار ی این کنگره مشارکت داشته باشد که جا دارد از دکتر اکبری ساری رییس و دکتر ذاکریان معاون مالی و اداری دانشکده و تمامی عزیزان که ما را در برگزاری این نشست یاری کردند قدردانی وتشکر کنم.
دبیر علمی کنگره، در خصوص اهمیت بیماری های قارچی افزود: بیماریهای قارچی درگذشته محدود بوده است ولی در حال حاضر با توجه به تخصصی بودن این رشته و گسترش این بیماری ها مثل بیماری های پوستی و گوارشی و غیره ... جایگاه ویژه ای پیدا کرده است و عدم توجه به بیماران قارچی می تواند باعث آسیب های جسمی و ضررهای مالی برای بیماران و جامعه شود. بعنوان مثال در حال حاضر بعضی از بیماران پیوندی بعلت مستعد بودن به بیماری های قارچی بعد از پیوند دچار مشکلاتی می شوند که از لحاظ جانی و مالی هزینه هایی را در بر دارد و ما با برنامه های پیشگیری و درمانی مختلف می توانیم این عفونت ها را شناسایی و کنترل و ضمن  نجات جان بیمار در هزینه های درمانی صرفه جویی کنیم.
محورهای همایش شامل: اپیدمیولوژی بیماری های قارچی، چالش های تشخیص در بیماری های قارچی، پیشگیری و کنترل عفونت های قارچی، عفونت های قارچی بیمارستانی، روش های تشخیص نوین، مایکوتوکسین ها است. 
 
 
 
نسیبه  جلالوند - عکس
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند - عکس