محتوای خبری دانشکده بهداشت

دوره مدرسه بین المللی پاییزه اپیدمیولوژی میدانی در ایستگاه آموزش و تحقیقات بهداشتی بندرعباس دانشکده بهداشت به پایان رسید

دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سه موسسه و دانشگاه آلمانی (موسسه بیماری های گرمسیری برنهارد ناخت، دانشگاه اپیندورف و دانشگاه هامبورگ) مدرسه بین المللی پاییزه اپیدمیولوژی میدانی را در ایستگاه آموزش و تحقیقات بهداشتی بندرعباس برگزار کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سومین و آخرین هفته دوره مدرسه بین المللی پاییزه اپیدمیولوژی میدانی در ایستگاه آموزش و تحقیقات بهداشتی بندرعباس شنبه سوم تا هفتم آذر ۹۷برگزار شد. تمرکز مباحث این دوره بر پیشگیری و کنترل بیماری مالاریا برنامه ریزی شده بطوریکه در آن شرکت کنندگان آموزش های نظری و آزمایشگاهی متناسب با مباحث مورد نظر را می گذرانند.
در روز اول دوره دکتر هلاکویی رییس ایستگاه به ارایه گزارشی در خصوص معرفی ایستگاه بندرعباس، دوره های برگزار شده در آن  و تحقیقات در حال انجام پرداخت.
 سپس، با توجه به تمرکز این دوره بر پیشگیری و کنترل بیماری مالاریا، مباحث میکروسکپی مالاریا شامل مقدمه، طول عمر و مورفولوژی انگل و تشخیص آزمایشگاهی ارایه شد. در روز دوم موضوعات مرتبط با حشره شناسی مالاریا ارایه شد. 
در روز سوم، شرکت کنندگان با راهنمایی مدرسین به طراحی پرسشنامه تحقیقاتی در خصوص بررسی میدانی آگاهی، نگرش و عملکرد ساکنین روستای ایسین بندرعباس پرداخته و پرسشنامه های طراحی شده را در روز چهارم پس از بازدید از مرکز بهداشتی و درمانی روستایی  و خانه بهداشت پاتل ایسین، در سطح روستا تکمیل کرده و داده های جمع آوری شده را در همان روز وارد نرم افزار آماری کردند.
در روز پایانی شرکت کنندگان نتایج تجزیه و تحلیل خود را ارایه و گواهی گذراندن موفق دوره را دریافت خواهند کرد.
توضیح اینکه بازدید میدانی (هفته آخر) در ادامه دو هفته گذشته پیرامون مباحث نظری اپیدمیولوژی میدانی است که در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شده است.
این دوره سه هفته ای به دنبال دو دوره گذشته مدرسه تابستانی اپیدمیولوژی میدانی، توسط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سه موسسه و دانشگاه آلمانی (موسسه بیماری های گرمسیری برنهارد ناخت، دانشگاه اپیندورف و دانشگاه هامبورگ) در حال برگزاری است و هدف اصلی آن آموزش محققین جوان به صورت فشرده برای مباحث کلی اپیدمیولوژی میدانی تعیین شده است. در این دوره ۱۲ شرکت کننده از کشورهای ایران، آلمان و نیجریه حضور داشتند.

 

 

نسیبه  جلالوند - عکس
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند - عکس