محتوای خبری دانشکده بهداشت

قدردانی مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه از فعالان دانشکده بهداشت در همه گیری بیماری کووید 19

حجت الاسلام والمسلمین سید قریشی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: شما در دانشکده بهداشت نترسیدید و بزرگوارانه وارد میدان شدید و با رفتار عاقلانه و مشی انسانی افتخار آفریدید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، یکشنبه 28 اردیبهشت 99، مراسم قدردانی از فعالان دانشکده بهداشت در همه‌گیری بیماری کووید 19، در آمفی‌تئاتر دانشکده با رعایت دستورات بهداشتی و با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید قریشی مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالفتح غفاری معاون نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه، دکتر علی‌ اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت، خالصی نژاد مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشکده، معاونان دانشکده، استادان، کارکنان، دانشجویان و داوطلبان فعال در همه‌گیری بیماری کووید 19 برگزار شد. 

در ابتدا رئیس دانشکده با تشکر از حاضران توضیحاتی را درباره فعالیت های دانشکده در این همه‌گیری ارائه کرد و گفت: با حمایت دانشگاه از روزهای اول این همه‌گیری با تمام ظرفیت در زمینه تشخیص به کمک جامعه و نظام سلامت آمدیم و اولین نمونه مثبت بیماری در آزمایشگاه ویروس شناسی دانشکده بهداشت شناسایی شد. در ابتدای این همه‌گیری 4 آزمایشگاه در کشور خدمات تشخیص این بیماری را ارائه می دادند که یکی از آن ها آزمایشگاه دانشکده بهداشت بود.

دکتر اکبری بیان داشت: از ابتدای این همه‌گیری تا امروز بیش از 25 هزار نمونه آزمایش کرونا از حدود 40 مرکز بهداشتی درمانی به این دانشکده ارسال شده است و جواب آن در کوتاه ترین زمان ب دقت بالا و به صورت رایگان آماده شد. همچنین بیش از 390 لیتر محیط حمل نمونه که برای انجام حدود 185 هزار آزمایش کافی است در دانشکده تولید و به صورت رایگان در اختیار مراکز بهداشتی درمانی قرار گرفته است.

علاوه بر این در قالب کمیته اطلاع رسانی و آموزش همگانی دانشکده بیش از 140 محتوای آموزشی برای اطلاع عموم و ایجاد آرامش در جامعه تولید و در دسترس مدیران ارائه دهنده خدمات سلامت قرار گرفته است

همچنین دردانشکده در زمینه تولید کیت های تشخیصی سرولوژی و PCR هم اقدامات موثر و ارزشمندی انجام داده اند.

وی گفت: تعداد زیادی مواد ضدعفونی کننده و ماسک های تولید شده در کشور نیز برای تست کیفیت و عملکرد به دانشکده ارسال می شود که مورد آزمایش قرار می گیرند. همچنین بیش از 20 طرح پژوهشی کاربردی در زمینه کووید 19 مصوب و اجرا شده است و همزمان دانشکده از فعالیت های اصلی (آموزش و پژوهش) باز نمانده و این فعالیت ها را به صورت مجازی ارائه داده است.

این اقدامات به صورت جهادی و داوطلبانه و با کمک دانشگاه انجام شده است که لازم است از مسئولان دانشگاه و خانواده دانشکده بهداشت تشکرکنم و در انتها نیز از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برای برگزاری این نشست تشکر می کنم. سپس دکتر طلعت مختاری آزاد مسئول مرکز ملی انفلوانزا و استاد گروه ویروس شناسی دانشکده با تشکر از انجام چنین مراسم هایی که برای ایجاد انگیزه افراد مهم است گفت: خوشحالم که در چنین مراسمی در دانشکده هستم و این نتایج درخشان حاصل کار تیمی و حمایت از طرف دانشکده، دانشگاه و وزارت بهداشت و از خودگذشتگی همکارانم بوده است.
 سپس وی توضیحاتی درباره مرکز ملی انفلوانزای دانشکده بهداشت و پیش بینی های این مرکز از قبل از شیوع بیماری در کشور با توجه به تجربیات این مرکز و تهیه کیت های تشخیصی ارائه داد و گفت: ما در آزمایشگاه دانشکده در 29 بهمن 98 تشخیص قطعی بیماری را در کشور داشتیم که با همکاری مسئولان و گذراندن تست های تاییدی بلافاصله از طریق وزارت بهداشت  اعلام شد و تاخیری در اعلام بیماری وجود نداشت.
در ادامه دکتر مختاری آزاد توضیحاتی در خصوص ارائه خدمت به آسایشگاه سالمندان کهریزک با توجه به شرایط این مرکز ارائه داد. 

پس از آن دکتر کاظم ندافی استاد دانشکده بهداشت و رئیس پژوهشکده محیط زیست دانشگاهبیان داشت: در 15 بهمن 98، قبل از همه‌گیری در کشور با توجه به شرایط به وجود آمده در چین اولین راهنما را با همکاری مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تهیه و منتشر کردیم.
وی افزود: همچنین بعد از همه‌گیری در پژوهشی در بیمارستان ها انتقال از طریق هوا را بررسی کردیم و نتایج آن را برای استفاده کادر درمان در اختیار گذاشتیم.

دکتر ندافی گفت: از نظر بررسی وسایل حفاظت فردی و کنترل آن ها برای ارائه به عموم بعد از تولید، وارد کار شدیم و خدمات را ارائه دادیم و دانشکده بهداشت در این همه‌گیری در ایفای نقش خود خوش درخشید و من از خانواده دانشکده بهداشت تشکر می کنم.

سپس سید قریشی بیانات خود را با یادآوری شب های قدر آغاز کرد و گفت: انسان ها باید قدر خود را بدانند و در مسیر شناخت گام بردارند

وی گفت: هرچند شناخت این ویروس و مسائل پیرامون آن پیچیده است اما شناخت انسان از آن هم دشوارتر است و رسالت ما این است که به دانایی و شناخت از انسان و انسانیت برسیم

خداوند می خواهد ما را آگاه کند برای همین گاهی برای عروج ما موج هایی در زندگی ایجاد می کند

وی افزود: امروز در جمع شما برای سپاس و بزرگداشت زحمات تان هستیم که بسیار خوش درخشیدید و من به نمایندگی از دفتر مقام معظم رهبری وظیفه دارم که از فعالیت های بزرگوارانه شما در این ایام تشکر کنم. از فعالیت های شما در خدمات به جامعه به خصوص به آسایشگاه سالمندان در شرایطی که بسیاری از کشورها در ارائه خدمت به این مراکز دچار مشکل بودند، شما به نحو احسن و با تجلی انسانیت این کار را انجام دادید.

 سید قریشی بیان داشت: ما سال ها مدافعان امنیت داشته ایم و حالا شما مدافعان سلامت هستید و امیدوارم این لباس خدمت، لباس زیبای بهشتی شما باشد.

وی با خواندن بیتی از مولوی: من چه غم دارم که ویرای بود     زیر ویرانی گنج سلطانی بود، گفت: آرزو دارم که این رنجتان گنجتان باشد

وی گفت: در شرایطی که اعلام می شد همه در خانه باشند شما در صحنه حضور داشتید و با جانفشانی به ارائه خدمات پرداختید و این ظهور انسانیت و تبلوری است که خدا از ما می خواهد. شما در دانشکده بهداشت نترسیدید و بزرگوارانه وارد میدان شدید و با رفتار عاقلانه و مشی انسانی افتخار آفریدید.

در انتهای مراسم با اهدا لوح تقدیر از 45 فعال دانشکده بهداشت در همه‌گیری بیماری کووید 19 قدردانی شد.

نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *