محتوای خبری دانشکده بهداشت

نشست شورای عمومی دانشکده بهداشت با حضور معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت برگزار شد

معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت گفت: باید نگاه کمی نگری در مسائل علمی تغییر و تاثیرگذاری آن در جامعه نمود پیدا کرده و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران مناسب ترین فضا برای شروع این کار است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، نشست شورای عمومی دانشکده بهداشت سه شنبه 22 آبان 97 با حضور دکتر حق دوست معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت، دکتر اکبری ساری رییس دانشکده و اعضا شورای دانشکده برگزار شد. 
در این نشست دکتر حق دوست با اشاره به جایگاه دانشکده بهداشت در بین دانشکده های کشور و منطقه گفت: باید کمی نگری در مسائل علمی تغییر پیدا کند و برای این مساله باید مدل های فعلی بازنگری شده تا دستاوردهایی که زیبنده کشور است را داشته باشیم. علی رغم اینکه کارهای خوبی در کشور در حیطه وظایف دانشکده از گذشته تا بحال انجام شده اما باید نیمه خالی لیوان را هم ببینیم. 
وی افزود: برای رسیدن به این موضوع ما نیاز به تعریف چشم انداز جدید و واقعی با توجه به پتانسیل های موجود در کشور داریم. و مشخص کردن این راهنماها باید از سطح دانشکده آغاز و به سطح تصمیم گیری و اجرا منتقل شود تا بتوانیم جامعه ایی با نشاط و سلامت بیشتر را ببینیم. بسیاری از مسایل موجود در جامعه مثل آلودگی هوا مساله ایی چند وجهی است و باید حوزه های مختلف با توجه به رویکرد رفع مشکل در صدد برطرف کردن آن باشند. 
 معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت گفت: در این بین باید ببینیم که نقش و جایگاه  دانشگاه  و دانشکده بهداشت در ارائه راهکارهای علمی و عملی کجاست؟ باید از خودمان شروع کنیم و مشکلات را به خوبی بررسی و نقشه راهبردی با توجه به چشم انداز طراحی کنیم. با توجه به جایگاه دانشکده بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران می تواند برنامه ای در اینجا تدوین و پایلوت شود که نمونه ایی برای سایر دانشکده ها باشد. 
در ادامه دکتر ساری بیان کرد: با مطالعه دانشگاه های دنیا مشخص شده است که اکثرا دانشکده های بهداشت به صورت دانشکده نسل 3 متولد شده اند و یکی از محورهای مهم نظام سلامت، دانشکده های بهداشت هستند و اگر فعالیت های این دانشکده ها مساله محور و به روز نباشند به گونه ایی نقش کمک به نظام سلامت برایش کم رنگ خواهد شد. 
وی گفت: چرایی موضوعات تحقیقاتی و کارهایی که باید برنامه ریزی و اجرا شوند بسیار مهم است و باید تحقیقات و آموزش های ما مساله محور باشند تا فارغ التحصیلان طوری تربیت شوند که نوع نگاه شان به جامعه متفاوت بوده و بتوانند کارآفرینی و کمک به حل مشکلات داشته باشند. 
رییس دانشکده بهداشت گفت: باید نگاه مان برای طراحی برنامه ها بصورت میان گروهی، میان دانشکده ایی و در سطوح بالاتر میان دانشگاهی باشد. 
در ادامه حاضرین به ارائه نقطه نظراتشان در خصوص موضوع مطرح شده پرداخته و نکاتی را در این خصوص یادآور شدند.  
در انتها دکتر حق دوست با توجه به نظرات ارائه شده و در نظر گرفتن تمام مشکلات و محدودیت ها مجددا' تاکید کرد نوع نگاه مان به دانشگاه و دانشکده و فعالیت ها و رسالت آن باید عوض شود. 
وی خاطرنشان کرد: مهم است که یک فرد در جایگاه علمی به گونه ای نتایج پژوهش های خود را ارائه کند که سیاستگزاران و در نتیجه عوامل اجرایی برایشان مشخص و قابلیت اجرایی داشته باشد. 

 

نسیبه  جلالوند - عکس
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند - عکس