محتوای خبری دانشکده بهداشت

اقدامات پیشگیری از کرونا

پاسخ به پرسش برای آرام شدن فرد مبتلا به کووید 19، هنگام سرفه‌های شدید در خانه، چه اقداماتی را می‌توان انجام داد

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش برای آرام شدن فرد مبتلا به کووید 19، هنگام سرفه های شدید در خانه، چه اقداماتی را می توان انجام داد) را منتشر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت،هر روزه شاهد گزارش موارد جدید مبتلایان به کووید 19 در سرتاسر جهان هستیم. براساس مستندات سازمان جهانی بهداشت، معمول‌ترین علائم بیماری، تب، خستگی و سرفه های خشک است. با توجه به اینکه بیشتر افراد مبتلا به کووید 19، بیماری خفیف و یا بدون علائم را تجربه می کنند، این سوال مطرح می شود که اگر فرد مبتلا به کووید 19 در منزل دچار سرفه های شدید شد، برای آرام کردن سرفه چه اقداماتی می توان انجام داد؟ 
بر اساس مطالعات و شواهد موجود، 80 درصد از بیماران مبتلا به کووید 19 می توانند در منزل درمان شوند و نیازی به دریافت مراقبت های پزشکی بستری ندارند. برخی از داروها و مداخلات درمانی که برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا به کار می‌روند می‌توانند در بهبود علائم کووید 19 نیز موثر باشند. یکی از آزاردهنده ترین علائم بیماری برای فرد بیمار و اطرافیان ایشان سرفه است که در مواردی به سختی می توان آن را کنترل کرد. بر اساس شواهد موجود، داروهایی که به طور عمومی برای کنترل و سرکوب سرفه تجویز می شوند، می توانند باعث کاهش سرفه های فرد بیمار شوند. 
هنگامی که بیماری خفیف است، برای مراقبت از خود در منزل، مصرف مقدار زیادی مایعات گرم به همراه غذاهای مایع مانند سوپ، نوشیدن آب کافی، و استفاده از داروهای ضدسرفه معمول توصیه می شود. در صورت بدتر شدن علایم بیماری، توصیه می شود در اسرع وقت به دنبال مراقبت های پزشکی باشید. 

 

نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *