محتوای خبری دانشکده داروسازی

برگزاری سمینار گروه فارماسیوتیکس در دانشکده داروسازی

سیمنار گروه فارماسیوتیکس در دانشکده داروسازی با عنوان بازیافت ضایعات صنایع غذایی با هدف استفاده بعنوان محرک رشد پروبیوتیک ها برگزار شد.

 گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، سمینار گروه فارماسیوتیکس در 14 بهمن  98 با ارائه دکتر درین مهتدی دستیار گروه در حضور جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار شد.
دکتر مهتدی عنوان کرد: امروزه با توجه به افزایش حجم مصرف پروبیوتیک  ها در صنایع مختلفی نظیر صنایع غذایی، دامی و دارویی نیاز گسترده به تولید این محصولات بیش از پیش احساس می شود. از طرفی با توجه به هزینه بر و زمان بر بودن دفع ضایعات غذایی در صورتی که بتوان از این ضایعات به گونه ای ارزش افزوده ایجاد کرد می توان بر مشکلات ناشی از دفع این ضایعات غلبه نمود.  وی گفت یکی از کاربردهای این  ضایعات که امروزه مورد توجه قرار گرفته ، بهره وری از آنها به عنوان عامل محرک رشد پروبیوتیک ها است.
به طور کلی از ضایعات غذایی متنوعی نظیر ضایعات لبنی مانند پروتئین وی، ضایعات مغزها مانند پسته، ضایعات غلات مانند گندم و جو و ضایعات میوه ها مانند میوه بلوط و نارگیل در این زمینه می توان استفاده کرد و در نهایت می توان نتیجه گرفت که تحقیق در این زمینه با توجه به اهمیت روز افزون پروبیوتیک ها در داروسازی و وجود شرکت های فعال در این حوزه فعالیت دارند، می تواند یک فرصت کاری مناسب برای داروسازان به شمار رود.
خبرنگار: مژگان یزدی
عکس: طهمورث رمضان زاده

کلمات کلیدی
تهیه کننده: