محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

برپایی غرفه دندانپزشکی در ششمین همایش ایثارگران دانشگاه

در ششمین همایش بزرگ ایثارگران از رتبه‌های برتر ورزشی دانشگاه و رابطین برگزیده دفتر ایثارگران که رتبه نخست آن مختص رابط دانشکده دندانپزشکی بود، تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، در ششمین همایش بزرگ ایثارگران از رتبه‌های برتر ورزشی دانشگاه و رابطین برگزیده دفتر ایثارگران که رتبه نخست آن، خانم فهیمه باقری رابط فعال دانشکده دندانپزشکی بود، تقدیر شد.
در حاشیه این همایش، غرفه دانشکده دندانپزشکی با ارائه طرح خدمات دندانپزشکی در کلینیک تخصصی ویژه خانواده ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران، پذیرش و معاینه رایگان حدود 100 مراجعه کننده را با تشکیل پرونده دندانپزشکی کلینیک تخصصی انجام داد و ارائه خدمات دندانپزشکی با تخفیف 10 درصدی کارت ایثارگران، امکان استفاده از اعتبار بیست میلیون ریالی خدمات بانک ملت را فراهم کرد.
دکتر رضایی متخصص بیماریهای دهان و چند تنت از دانشجویان سال آخر دندانپزشکی به معاینه بیماران پرداختند و پرونده مراجعین را تشکیل دادند. کارت تخفیف ویژه خانواده محترم ایثارگران نیز به مراجعین و بازدیدکنندگان غرفه اهدا شد.
در مراسم نیز دکتر محقق مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن ماه مبارک رمضان، برگزاری این همایش را به مناسبت سی و پنجمین سالگرد عملیات پرافتخار بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر دانست و تأکید کرد: همه باید به ایثارگران و مقاومت‌های این عزیزان در دوران دفاع مقدس ارج بنهیم و جان‌فشانی جانبازان و شهدا را گرامی بداریم.
وی با اشاره به تاریخچه عملیات بیت‌المقدس، افزود: امام (ره) با جمله‌ی کوتاه خرمشهر را خدا آزاد کرد، عمق عظمت و بزرگی آن را بیان کرد.
دکتر محقق ادامه داد: تعمق در این بیان و اینکه در لحظه‌لحظه این بیست‌وچند روز فرماندهی مستقیم با حضرت باری‌تعالی بود و تفکر مکرر در این باب، بزرگی روح شهدا را تبیین می‌کند. آن‌هایی که مستقیماً تحت ولایت و سرپرستی خداوند متعال زندگی کردند، جنگیدند و شهید شدند و هم‌اینک، اند ربهم یورزقونند.
دکتر محقق بابیان اینکه، بسیجیان، سپاهیان و سرداران بزرگی در این عملیات نقش آفریدند که همگی در نزد خداوند متعال پاداش خود را دارند.
نقش سردار عزیز حسن باقری خصوصاً در روز بیستم اردیبهشت که در انتهای مرحله‌ی سوم عملیات، رزمندگان ظاهراً در آستانه شکست بودند در تداوم عملیات و به بار نشستن آن در سوم خرداد نقشی بی‌بدیل و خدایی بود.
مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، ادامه داد: به همه‌ی شهدا، رزمندگان، آزادگان، جانبازان و همه‌ی ایثارگران 8 سال دفاع مقدس و البته همه‌ی شهدا و ایثارگران مدافع حرم و تمامی خانواده‌های مقاوم و صبورشان ادای احترام می‌کنیم و برای رفع همه‌ی مشکلات امروز جامعه و کشور به روح پرفتوح شهدا خصوصاً شهدای گمنام متوسل می‌شویم.
همچنین دکتر ظفرقندی استاد دانشگاه و رزمنده دوران دفاع مقدس ضمن قدردانی از زحمات دفتر امور ایثارگران دانشگاه برای برگزاری این جشن و تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: جشن آزادسازی خرمشهر، جشن بسیار بزرگی برای ما محسوب می‌شود که در تاریخ چند صدسال اخیر ایران بی‌سابقه است چون قسمتی از خاک ایران که اشغال‌شده بود به دست غیور مردان این سرزمین آزاد شد و به مام میهن بازگشت.
وی روز آزادسازی خرمشهر را روز جشن بزرگ ملی و اسلامی خواند و گفت: برای آزادسازی خرمشهر حماسه‌های بسیاری آفریده شد و خون‌های زیادی ریخته شد تا یک وجب از خاک میهن به دست دشمن نیفتد. چه زیباست که یاد شهدا و جانبازان و ایثارگری‌هایشان همواره در ذهن و جان ما باقی بماند.
هنرنمایی گروه هنری حنانه، با اجرای تئاتر و سرودهای انقلابی، پخش کلیپ‌هایی از روزهای جنگ و آزادسازی خرمشهر، تقدیر از ایثارگران واحدهای مختلف دانشگاه که در مسابقات ورزشی حائز رتبه‌های برتر شده بودند  و ضیافت شام از دیگر برنامه‌های این جشن بزرگ بود.
توضیح این که، این مراسم چهارشنبه سوم خرداد 96 با استقبال چشمگیر ایثارگران در ستاد مرکزی دانشگاه همراه با برپایی غرفه های هر واحد برگزار شد.

خبرنگار: فاطمه زمانی
 

تهیه کننده: