محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

برگزاری آزمون ملی پروتزهای دندانی دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور در دانشکده دندانپزشکی

گفت و گو با دکتر مجید صاحبی مدیر آزمون ملی و دبیر برگزار کننده آزمون پروتزهای دندانی

در جلسه توجیهی برگزاری آزمون، به متظور استفاده از تجربیات آزمونهای قبلی،فیلم های آموزشی مراحل درمانی بیمار در گروه پروتزهای دندانی، پخش شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، نخستین روز آزمون مرحله کلینیک پروتزهای دندانی چهارشنبه 7 بهمن 94 در نوبت های صبح و بعد از ظهر برگزار شد. با توجه به تجربیات کسب شده از برگزاری اولین و دومین آزمون ملی دانش آموختگان، جلسه توجیهی سه شنبه 6 بهمن راس ساعت 12 برگزار شد که با پخش فیلم های آموزشی مراحل درمانی بیمار در گروه پروتزهای دندانی همراه بود. همچنین توضیحات لازم در مورد نحوه برگزاری و زمانبندی داده شد.
داوطلبین پس از حضور در جلسه توجیهی وارد مرحله کلینیک سومین آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی شدند. به این منظور با دکتر مجید صاحبی مدیر آزمون ملی و دبیر برگزار کننده آزمون پروتزهای دندانی گفتگو کردیم.

- چه مدت زمان برای برنامه ریزی و فراهم سازی شرایط برگزاری آزمون لازم بود؟
برای استفاده از نظرات، همفکری و هماهنگی اساتید گروه در مورد نحوه برگزاری و تهیه چک لیست ها و قطعی شدن برنامه تقریباً نزدیک دو ماه زمان صرف شد تا بتوانیم با یک برنامه منظم و منسجم در روزهای چهارشنبه، سه شنبه و چهارشنبه در نوبتهای صبح و بعد از ظهر و شنبه بعد از ظهر به ترتیب 7، 13، 14 و 17 بهمن 94 مرحله عملی آزمون کلینیک داوطلبین را برگزار کنیم البته این امر جز با همت و تلاش بی وقفه اساتید گروه امکان پذیر نبود.

- لطفاً فضای برگزاری آزمون و تمهیدات لازم را توضیح دهید.
یکی از دقیق ترین و مهمترین کارهای برگزاری آزمون، اختصاص فضای مناسب با امکانات و تجهیزات مطلوب برای داوطلبین بود که در ابتدا در فضای تخصصی و عمومی در نظر گرفته شد و پس از کنترل تمامی یونیت ها و اعلام صحت کارکردآنها توسط کارشناسان تاسیسات دانشکده، شماره بندی یونیت ها آغاز و یک روز قبل از برگزاری آزمون گروه ایزوله و چیدمان وسایل انجام شد .

_ نحوه چینش استادان به چه صورت بود و چک لیست های تصویب شده  چه موضوعاتی را در بر دارد.
از موارد مهم دیگر انتخاب کاملاً تصادفی و Blind  بودن اساتید بود و برای یکسان سازی بهتر در امتیازدهی، ارزیابی توانمندی داوطلبین را برعهده سه عضو هیات علمی قرار دادیم.
چک لیست نهایی شامل سه بخش آزمون دهنده، اساتید و بیمار است  که در آن بیماران پس از توجیه نوع درمان توسط دانشجویان رضایت نامه تهیه شده را امضاء می کردند. آزمون دهندگان نیز قوانین برگزاری آزمون ، چک لیست ارزیابی و فرم تعهد از داوطلب را مطالعه و امضاء می کنند.
فرم اساتید شامل چک لیست های استاندارد شده نمره دهی و گروه بندی اساتید بود.

- و اما سخن پایانی؟
از دبیران برگزار کننده، مسئولین و اعضاء هیات علمی آزمون های جراحی، پریودنتولوژی، بیماریهای دهان فک و صورت، ارتودنسی، دندانپزشکی کودکان، اندودانتیکس، پروتزهای دندانی و رادیولوژی دهان فک و صورت به دلیل همدلی و حمایت هایشان کمال تشکر و قدردانی را دارم و امیدوارم در این دوره مانند دوره های پیش در تمام دروس داوطلبان به خوبی ارزیابی شوند./ق

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی

تهیه کننده:

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *