محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

گفتگو با دکتر فرشته بقائی عضو کمیته زلزله زدگان کرمانشاه و دکتر کاظم آشفته یزدی عضو گروه اعزامی بررسی پیشرفت ساخت و ساز در این منطقه

به گفته دکتر آشفته بعد از پایان ساخت و ساز منازل مسکونی روستای آبدالان، پیشنهاد ساخت یک کتابخانه برای اهالی با فرهنگ روستا را داریم که کار خیر، معنوی و خداپسندانه است.

 
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، در پی زلزله یکشنبه ۲۱ آبان 96 زمین‌لرزه‌ای با قدرت ۷.۳  ریشتر بخش‌های وسیعی از شمال شرقی عراق و غرب ایران را لرزاند و تلفات و خسارات گسترده‌ای را در بعضی نواحی استان کرمانشاه به خصوص شهر مرزی سر پل ذهاب برجای گذاشت. صدها نفر در این زلزله جان خود را از دست دادند و شمار زیادی مجروح و آواره شدند. در پی این حادثه دردناک اعضا هیات علمی دانشکده دندانپزشکی برای کمک به زلزله زدگان و هموطنان، ابراز همدردی کردند و کمیته ای تشکیل دادند.
 
به این منظور با دکتر فرشته بقائی مدیر گروه آسیب شناسی و عضو کمیته جمع آوری کمک های نقدی به زلزله زدگان استان کرمانشاه و دکتر کاظم آشفته مدیر گروه اندودانتیکس و نیروی اعزامی بررسی پیشرفت ساخت و ساز به منطقه، در مورد خدمات خداپسندانه اعضا هیات علمی، چهارشنبه 9 خرداد 97 گفتگو کردیم.
 
در ابتدا دکتر بقائی گفت: اعضا هیات علمی دانشکده دندانپزشکی برای کمک به زلزله زدگان و هموطنان، ابراز تمایل کردند آنها با تخصیص 1 تا چند روز از حقوق ماهیانه و با تعیین تعداد ماه های کسر از حقوقشان مبالغ مناسبی را برای ساخت ساز منازل جمع آوری کردند.
 مدیر گروه آسیب شناسی با اشاره به تشکیل کمیته زلزله زدگان افزود: این کمیته  که متشکل از دکتر امیررضا رکن، رئیس دانشکده، دکتر حسین حیدر متخصص جراحی دهان فک و صورت، دکتر حکیمه سیادت معاون آموزشی، دکتر حمید جلالی متخصص پروتزهای دندانی و دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده است تصمیم گرفتند با کمک های مالی اعضا هیات علمی که از مسیر تخصیص حقوقشان مطابق دلخواه جمع آوری شده بود و شرکت عمرانی مربوطه ساخت منازل مسکونی را در یکی از روستاهای استان کرمانشاه انجام دهند.
دکتر بقایی بیان کرد: در کمیته مصوب شد از روستای مورد نظر بازدید شود که در این مرحله دکتر کاظم آشفته یزدی و دکتر پویان امینی شکیب عضو کمیته زلزله زدگان از روستای آبدالان بازدید کردند که البته  این بازدید خیلی موثر بود و برای خیرین تاثیرات مثبتی داشت.
عضو کمیته زلزله زدگان کرمانشاه در ادامه از همکاری و کمک های هیات علمی قدردانی کرد و گفت امیدواریم خیرین با همت والای که دارند هزینه های ساخت را پوشش دهند و کار نیمه ای باقی نماند.
 
در ادامه دکتر آشفته گفت: در زمان وقوع حوادثی چون سیل و زلزله و... اصولا کمک های مردمی وجود دارد ولی آنطور که باید نظارت و مدیریت نمی شود و یا هزینه ها تنها در بعضی مناطق به آسیب دیدگان و مصدومین حادثه  می رسد و سایر مناطق و روستاها بی بهره می مانند.
انتخاب کمیته زلزله زدگان دانشکده دندانپزشکی با تحقیق و بررسی موقعیت زلزله، یکی از دوردست ترین روستاها به نام روستای آبدالان، واقع درحدود 205 کیلومتری کرمانشاه و 60 کیلومتری سر پل ذهاب بود که تقریبا نزدیک به مرز عراق است.
در این روستا تمام خانه ها و محل نگه داری دام ها از بین رفته بود، شرکت عمرانی مربوطه با بودجه های اختصاص یافته اقدام به ساخت و ساز 30 منزل مسکونی با شرایط روستایی کرده است که 4 منزل مسکونی این مجموعه با هزینه خیرین دانشکده دندانپزشکی صورت می گیرد.
مدیر گروه اندودانتیکس در مورد نحوه ساخت و ساز منازل مسکونی گفت: شرکت عمرانی مربوطه ساخت و ساز تمام منازل را به طور همزمان پیش می برد و هیچ تفاوتی در ساخت و ساز وجود ندارد مثلا همزمان اسکلت اولیه تمام منازل ساخته شده است و به ترتیب بقیه مراحل انجام می شود. و طبق گفته مسئول شرکت عمرانی این منازل تا پایات خرداد 97 آماده سکونت اهالی روستا خواهد بود.
دکتر آشفته افزود: اهالی روستای آبدالان از عزیزان اهل سنت هستند و از سطح فرهنگ بالایی برخوردارند، به این دلیل پیشنهاد دیگر ساخت یک کتابخانه برای اهالی روستاست که کار خیری، معنوی فرهنگی و خداپسندانه است.
 
 
خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی

 

تهیه کننده: