محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی و دانشجویی در حوزه داروسازی و طب ایرانی

نخستین کنگره دانشجویی داروسازی و طب ایرانی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، نخستین کنگره دانشجویی داروسازی و طب ایرانی با همکاری دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز پژوهش های دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن علمی دانشجویی طب و داروسازی ایرانی و با حضور استادان، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و فعالان حوزه داروسازی و طب ایرانی، داروسازان و پزشکان از سراسر کشور، به مدت سه روز از تاریخ 5 تا 7 اردیبهشت ماه در ساختمان هروی دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
پس از برگزاری مراسم افتتاحیه در شامگاه روز چهارشنبه 5 اردیبهشت ماه در سالن همایش ساختمان هروی دانشکده طب ایرانی، برنامه سخنرانی های علمی روز پنج شنبه 6 اردیبهشت ماه با سخنرانی دکترمحمدحسین آیتی عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی با موضوع بررسی بازار جهانی محصولات طبیعی آغاز شد.
در ادامه دکتر رضایی زاده رییس دانشکده طب ایرانی پیرامون جایگاه طب تلفیقی و فراگیر در بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان با تأکید بر طب ایرانی سخن گفت.
دکتر آرمان زرگران رییس کنگره نیز به موضوع فرصت ها و چالش های پژوهش در طب ایرانی و داروسازی در طب ایرانی پرداخت.
در این کنگره همچنین دکتر روجا رحیمی با موضوع «داروسازی در طب ایرانی؛ وضعیت، ظرفیت ها و چالش ها»، دکتر محسن ناصری با موضوع «از نسخه های طب سنتی تا شواهد داروسازی و بالینی جدید»، دکتر محمدمهدی زرشناس با موضوع «چالش های استانداردسازی فرآورده های سنتی» و دکتر مهرداد کریمی باموضوع «موسیقی درمانی در طب ایرانی» سخنرانی کردند.
همچنین در حاشیه برگزاری کنگره دانشجویی داروسازی و طب ایرانی در روز پنجشنبه 6 اردیبهشت ماه، کارگاه «مقالات مروری» توسط دکتر روجا رحیمی و دکتر رودابه بهرام سلطانی و کارگاه «ایده پردازی طب ایرانی و تاریخ پزشکی» توسط دکتر محقق زاده در سالنی مجزا برای علاقه مندان برگزار شد.
نخستین کنگره دانشجویی داروسازی و طب ایرانی، صبح روز جمعه 7 اردیبهشت ماه با ارائه سخنرانی های علمی در سالن اصلی و برگزاری دو کارگاه تخصصی با موضوع کارگاه پتنت و کارگاه DMF نویسی ادامه پیدا کرد و درنهایت بعدازظهر همان روز، با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان دانشجویی ارائه دهنده مقاله پوستر و سخنرانی به کار خود پایان داد.
توضیح اینکه در این کنگره از میان بیش از 130 عنوان مقاله ارسالی به دبیرخانه کنگره، حدود 80 مقاله دانشجویی در قالب پوستر و سخنرانی پذیرفته شده بود که توسط دانشجویان سراسر کشور شد.

خبر: خاطره فهیمی
عکس: اشکان نورکامی

خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی