محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

بازدید جمعی از استادان و متخصصان رشته های مختلف علوم پزشکی کشور سوریه از دانشکده طب ایرانی

در بازدید پزشکان سوری از دانشکده طب ایرانی، توانمندی های دانشکده معرفی و پیرامون همکاری های دوجانبه گفتگو شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، جمعی از استادان رشته های مختلف پزشکی از دانشگاه های علوم پزشکی دمشق، لاذقیه و حمص از کشور سوریه، روز شنبه 16 آذرماه 98 در بازدید از دانشکده طب ایرانی، با دکتر حسین رضایی زاده، رئیس دانشکده و معاونان و اعضای هیأت علمی دانشکده نشستی مشترک داشتند.
در ابتدای این نشست، دکتر آرمان زرگران، معاون بین الملل دانشکده، با تأکید بر این مطلب که رویکرد دانشکده طب ایرانی بر طب تلفیقی و بهره گیری از تمام فرصتها و امکانات طب نوین و طب سنتی در کنار هم، استوار است، به معرفی این دانشکده پرداخت و در مورد گروه های آموزشی، شیوه پذیرش دانشجویان، و سلامتکده های تخصصی توضیحاتی ارائه کرد.
معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی همچنین در ادامه، پیرامون تجربیات پیشین دانشکده در تعاملات بین المللی و برقراری تفاهم نامه با سایر کشورها سخن گفت و چگونگی این همکاری های دو جانبه در حوزه های آموزشی و پژوهشی، در قالب تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره های کوتاه مدت و بلندمدت و برگزاری مدرسه های بین المللی تابستانه و بهاره را شرح داد.
در ادامه دکتر روجا رحیمی، معاون پژوهشی دانشکده به معرفی بخشی از فعالیتهای پژوهشی دانشکده پرداخت و افزود: ما در دانشکده طب ایرانی چند هدف اصلی را دنبال می کنیم. مستندسازی آنچه در منابع طب ایرانی مکتوب شده است، تلفیق طب سنتی مبتنی بر شواهد علمی در نظام سلامت کشور، ارائه فرآورده های طبیعی و سنتی با کیفیت بهتر و پذیرش بیشتر برای بیماران، و در نهایت شفاف سازی تاریخ پزشکی سرزمین پارس، از اهداف اصلی دانشکده است.
معاون پژوهشی دانشکده در ادامه، خطوط پژوهشی تعریف شده برای رسیدن به این اهداف را، طراحی مطالعات پیش بالینی و بالینی برای سنجش ارزیابی و اثربخشی درمان های طب سنتی، فرمولاسیون داروهای گیاهی و سنتی براساس استانداردهای طب نوین، و طراحی مطالعات دقیق تاریخ پزشکی عنوان کرد.
دکتر رحیمی سپس پیرامون قابلیت های مطالعاتی طب ایرانی در شاخه های مختلف پزشکی و آمار مقالات منتشرشده در حوزه طب ایرانی سخن گفت و به معرفی فصلنامه دانشکده پرداخت.
دکتر رضایی زاده نیز ضمن ابراز خرسندی در برقراری همکاری های مشترک علمی، ایران و سوریه را دو کشور دوست با پیشینه تمدنی و فرهنگی غنی عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که این همکاری های دوجانبه به احیاء و معرفی هر چه بیشتر طب ایرانی منجر شود.
دکتر ثنا عباس از متخصصان و عضو نظام پزشکی سوریه، با بیان این مطلب که ما در این زمان به استفاده از طب سنتی نیاز داریم، افزود: برگشت ما به طبیعت برای افزایش سلامتی جامعه و کاهش هزینه های درمان نیاز امروز ماست. ما بسیار علاقه مندیم که از تجربیات دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران بهره مند شویم و همکاری های مشترک علمی داشته باشیم.
در پایان، هیأت سوریه ای از سلامتکده هروی و کلینیک طب سوزنی و طب چینی با همراهی دکتر امیرهومن کاظمی، متخصص طب چینی و استادیار دانشکده طب ایرانی بازدید کردند.
خبرنگار: خاطره فهیمی
عکاس: اشکان نورکامی

 

   

خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی