محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

برگزاری نشست بررسی آخرین دستاوردها و تجربیات علمی زالودرمانی در ایران و روسیه در دانشکده طب ایرانی

دکتر کنستانتین سوخوف، اثرات زالودرمانی در درمان انواع بیماری ها را بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، نشست تخصصی بررسی آخرین دستاوردهای علمی و تجربیات علمی زالو درمانی در ایران و روسیه با حضور دکتر کنستانتین سوخوف، رییس انجمن جهانی زالودرمانی روز یکشنبه 5 اسفندماه 97، در سلامتکده احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
در ابتدای نشست، دکتر پناهی با تأکید بر این مطلب که با شرایط و محدودیت های موجود کار علمی کردن در سطح بین المللی بسیار دشوار است، افزود: با توجه به دستور مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت به روزرسانی، ترویج و نهادینه کردن طب سنتی ایرانی، می بایست برقراری تعاملات بین المللی در این حوزه را گسترش دهیم. این نشست شروعی برای آغازی بزرگ است.
وی در ادامه با بیان این مطلب که دکتر سوخوف از پیشرفت و گسترش آکادمیک طب سنتی در ایران و نیز سلامتکده های تخصصی فعال در این حوزه شگفت زده شده است، گفت: ایران گذشته افتخارآمیز و دانش و تجربیات وسیعی دارد، اما باید این داشته تاریخچه دنیا معرفی کنیم و در تبادل علمی با دنیا، دانش طب ایرانی را گسترش دهیم.
در ادامه دکتر سوخوف، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، بیان کرد: من در طول چندین سال که در زمینه زالودرمانی با انواع زالو کار کرده ام به این نتیجه رسیدم که زالوی ایرانی، بهترین زالو است.
وی در ادامه ایران را سرزمینی ارزشمند با مردمی شریف خواند و به جایگاه ابن سینا در علم طب اشاره کرد.
رییس انجمن جهانی زالودرمانی در ادامه گفت: در دنیا مجادله ای گسترده بر سر برتری طب مدرن و طب سنتی وجود دارد اما به نظر من بهترین علم طب، علمی است که بیماران را درمان کند و این امر تنها از راه استفاده از هر دو دانش طب مدرن و سنتی درکنار هم و به صورت مکمل امکانپذیر است.
دکتر سوخوف در ادامه با بیان این مطلب که محل تولد طب سنتی، ایران بزرگ بوده است، افزود: برای من بسیار قابل احترام است که به طب سنتی در ایران تا این اندازه اهمیت داده می شود.
این متخصص زالودرمانی در ادامه در مورد انواع شیوه های استفاده از زالو، نقش زالودرمانی در سیستم گردش خون،  مکانیزم زالودرمانی و حجامت، خواص ضدالتهابی، ضدانعقادی و ضد درد زالو، نتایج زالودرمانی در درمان انواع بیماری ها، تاریخچه آغاز زالودرمانی به صورت علمی، مطالعات و تألیفات انجام شده در این حوزه و همچنین موارد منع مصرف زالو به تفصیل سخن گفت.
دکتر زرگران، معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی در پایان این نشست، با بیان این مطلب که دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان مهم ترین دانشکده طب ایرانی تاکنون فعالیت های گسترده ای در عرصه بین المللی انجام داده است، افزود: کارهای بسیار خوبی در حوزه ترجمه آثار مکتوب طب ایرانی به زبان انگلیسی انجام شده است که امروز، بخشی از نتایج این اقدام را در قالب کتابچه معرفی دانشکده، کتابچه معرفی کوتاه طب ایرانی و کتاب سند رسمی طب ایرانی (هر سه به زبان انگلیسی) به دکتر سوخوف تقدیم می کنیم.
در پایان نشست، این مجموعه کتاب به همراه هدیه ای از سوی دانشکده طب ایرانی به دکتر سوخوف اهدا شد. همچنین دکتر سوخوف آثار خود به زبان انگلیسی را به معاونت بین الملل دانشکده اهدا کرد.
توضیح اینکه دو طرف بر گسترش روابط علمی و به ویژه قرارگرفتن پنل طب ایرانی در کنگره آتی طب تلفیقی در مسکو توافق کردند.

خبرنگار: خاطره فهیمی

عکاس: اشکان نورکامی

خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی