محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

ترجمه کتاب دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی در ترکیه به چاپ رسید

مباحث تغذیه در سلامتی در دیدگاه طب ایرانی برای ارائه به مخاطبان کشور ترکیه به زبان ترکی منتشر شد.

ترجمه کتاب دانستنی های تغذیه در طب سنتی ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، در راستای بین­ المللی سازی طب ایرانی و شناساندن آن به متخصصان و پژوهشگران و مخاطبان سایر کشورها، ترجمه کتاب "دانستنی ­های تغذیه در طب سنتی ایرانی" تألیف دکتر فاطمه نجات­ بخش، عضو هیأت علمی و دانشیار دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشته قراط، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و محمد احمدی، دانشجوی دکترای تخصصی سیاستگذاری تغذیه، به زبان ترکی استانبولی باعنوان " Modern Çağda Ne Yemeyeceğimi Biliyorum"، در استانبول ترکیه توسط ناشر ترک با نام Hikmet Ağacı Yayınları و با لوگوی دانشگاه علوم پزشکی تهران به چاپ رسید.

مؤلفان تلاش کرده ­اند آنچه مربوط به تغذیه در سلامتی در دیدگاه طب ایرانی است، در این کتاب ارائه شود. از  سرفصل های این کتاب می­ توان به ارتباط تغذیه و سایر عوامل سبک زندگی، تغذیه در فصول مختلف، تغذیه در دوران های زندگی، تدابیر غذایی حفظ سلامت اندام ها، قوانین خوردن و آشامیدن و جدول مزاج خوراکی­ ها اشاره کرد.

ترجمه انگلیسی کتاب یادشده نیز رو به پایان است و معرفی این کتاب می­ تواند به معرفی هر چه بیشتر مکتب طب ایرانی کمک کند.  

خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *