محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

حضور مدیرگروه تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اجلاس جهانی طب سنتی سازمان جهانی بهداشت

دکتر آرمان زرگران مدیرگروه تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران به دعوت سازمان جهانی بهداشت در اجلاس جهانی طب سنتی در گجرات هند شرکت کرد.

حضور دکتر آرمان زرگران در اجلاس جهانی طب سنتی سازمان جهانی بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر آرمان زرگران، استادیار داروسازی سنتی و مدیرگروه تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران به دعوت سازمان جهانی بهداشت در اجلاس جهانی طب سنتی این سازمان که با همکاری دولت هند در شهر گاندینگر ایالات گجرات هند در روزهای 26 و 27 مردادماه 1402 ( ۱۷ و ۱۸ آگوست ۲۰۲۳) برگزار شد، حضور پیدا کرد. 

در این اجلاس که با حضور دکتر تدروس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، مدیران این سازمان، وزیر بهداشت هند، مدیران و مسئولان وزارتخانه های بهداشت و آیوش (طب سنتی) هند و بسیاری مقامات حوزه سلامت دیگر کشورها و نیز ۳۵۰ شرکت کننده از مسئولان، درمانگران و اساتید این حوزه از سراسر دنیا برگزار شد، طی دو روز در پنل های مختلف، حوزه ها و ابعاد گوناگون توسعه طب سنتی در کشورهای عضو سازمان جهانی بهداشت بررسی شد.

دکتر زرگران در ابتدای این سفر در نشست و کارگاه پیش از اجلاس که در 25 مردادماه 1402 با موضوع ماژول های طب سنتی در  ICD11برگزار شد، شرکت کرد.

طی ۳ سال گذشته و در جلسات متعدد برخط و حضوری، ماژول ۲ طب سنتی ICD-11 در حال نگارش است که طبقه بندی بیماری ها مطابق طب ایرانی نیز در آن درج شده است

مدیرگروه تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی، پس از این نشست در روزهای برگزاری اجلاس، به عنوان پنلیست و سخنران در پنل داده ها و RHIS در طب سنتی مشارکت داشت.

دکتر زرگران همچنین به دعوت سازمان جهانی بهداشت در میزگرد مشورتی روش های پژوهش در طب سنتی با حضور دکتر کیم، رئیس واحد طب سنتی، مکمل و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت در طی این اجلاس شرکت کرد.

همچنین در نمایشگاه دیجیتال سازمان جهانی بهداشت در حاشیه این اجلاس، بروشورهایی پیرامون معرفی طب ایرانی و دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در قسمت ناحیه EMRO ارائه شد.

در پایان روز دوم، بیانیه پایانی این اجلاس قرائت شد که در آن بر توسعه و ادغام خدمات طب سنتی با رعایت حقوق ذینفعان تأکید شد.

مدیر توسعه امور بین الملل دانشگاه، در پی برگزاری اجلاس جهانی طب سنتی، حضور بزرگان طب سنتی از سراسر دنیا در این اجلاس را فرصت بسیار مناسبی برای ایجاد ارتباطات علمی دانشگاه برشمرد و از انجام مذاکرات اولیه برای امضای تفاهم نامه و اجرای برنامه های مشترک علمی با مراکز مختلفی از کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس و نیز دانشگاه ها و مراکزی در استرالیا، فیلیپین، آفریقای جنوبی، هند و مالزی خبر داد.

خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *