محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

دکتر مظاهر جعفر، پژوهشگر دانشگاه نایروبی کنیا از دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد

دکتر جعفر در بازدید از دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: نحوه ورود طب ایرانی به سیستم آکادمیک می تواند الگوی بسیار خوبی برای سایر کشورهای دارای مکتب طب سنتی باشد.

بازدید دکتر مظاهر جعفر، پژوهشگر دانشگاه نایروبی کنیا از دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر مظاهر جعفر، پزشک متخصص عفونی و محقق دانشگاه نایروبی کنیا، چهارشنبه 24 خرداد 1402 از دانشکده طب ایرانی بازدید کرد.

در نشستی که دکتر جعفر با دکتر مهرداد کریمی، معاون پژوهشی دانشکده و دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده داشت، دانشکده طب ایرانی، رویکردها و فعالیت های دانشکده و همچنین دستاوردهای آموزشی، پژوهشی و بین المللی آن معرفی شد.

دکتر جعفر در این دیدار با تأکید بر اینکه، این شیوه وارد کردن طب سنتی ایرانی به دانشگاه‌ و فراهم کردن شواهد در سطح پیش بالینی و بالینی بسیار جالب توجه است، گفت: تبدیل طب سنتی به زبان قابل فهم برای متخصصان سایر شاخه های پزشکی اقدامی ارزنده است.

وی همچنین افزود: فراهم کردن شواهد کافی برای ایمنی و اثربخشی فرآورده های سنتی و روش های درمانی طب ایرانی، بسیار کمک می کند که بتوان با اطمینان لازم از این روش ها برای درمان بیماران استفاده کرد.

این پژوهشگر دانشگاه نایروبی کنیا در ادامه گفت: این نحوه وارد شدن طب ایرانی به سیستم آکادمیک شیوه بسیار خوبی است که می تواند برای سایر کشورهایی که دارای مکتب طب سنتی هستند به‌عنوان الگو مورد استفاده قرار بگیرد و این امکان را فراهم کند که ایمنی و اثربخشی روش های درمانی خود را بررسی کنند. در عین حال چون افرادی که وارد تخصص طب ایرانی و داروسازی سنتی می شوند پایه پزشکی و داروسازی دارند با احتیاطات و ملاحظات درمانی و دارویی بر اساس دانش مدرن هم آشنا هستند و با تلفیق دانش سنتی و مدرن در کنار هم می توانند به بهترین گزینه های درمانی برای مدیریت درمان بیماران برسند.

خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *