محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

رئیس دانشکده توانبخشی از دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد

بسترهای همکاری مشترک دو دانشکده در حوزه های آموزشی و پژوهشی بررسی شد.

بازدید رئیس دانشکده توانبخشی از دانشکده طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر احمدرضا خاتون آبادی، رئیس دانشکده توانبخشی به همراه دکتر آذر مهری، معاون دانشجویی و دکتر صوفیا نقدی، مدیر گروه فیزیوتراپی این دانشکده، سه شنبه 9 اسفند 1401 از دانشکده طب ایرانی بازدید کردند و در جلسه ای مشترک با حضور دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی و معاونان دانشکده، به گفتگو نشستند.
دکتر رحیمی در ابتدای جلسه، شکل گیری بستر گفتگو پیرامون همکاری های مشترک دو دانشکده را گامی مثبت دانست و ابراز امیدواری کرد که برقراری این تعاملات، منشأ خیر و برکت برای هر دو دانشکده و دانشگاه باشد.
رئیس دانشکده طب ایرانی، در ادامه به معرفی دانشکده پرداخت.
وی پیرامون تاریخچه تأسیس دانشکده، نحوه پذیرش دانشجویان، وضعیت پژوهشی دانشکده، پروژه های همکاری داخلی و بین المللی، و برگزاری وبینارها و کارگاه ها سخن گفت.
همچنین فعالیت های کتابخانه، آزمایشگاه و سلامتکده های دانشکده را شرح داد.
دکتر رحیمی بسترهای همکاری مشترک را در قالب برگزاری وبینارها و کارگاه های مشترک، همکاری در زمینه پایان نامه ها و طرح های تحقیقاتی، تشکیل گروه آموزشی مشترک و ایجاد رشته های مشترک پیشنهاد کرد.
دکتر خاتون آبادی، با بیان این مطلب که تجربه کارهای مشترک در کشور ما کم است، گام برداشتن به سوی عملیاتی شدن تفاهم نامه ها را ضروری دانست.
رئیس دانشکده توانبخشی در ادامه بر این نکته تأکید کرد که برای نخستین گام، می بایست دو دانشکده آشنایی بیشتری با فعالیت های یکدیگر داشته باشند و نقاط مشترک را پیدا کنند.
دکتر مهری با بیان این مطلب که دانشکده توانبخشی می تواند در حوزه طب سنتی و طب سوزنی همکاری های مشترک داشته باشد بر لزوم یافتن زمینه های تخصصی مشترک تأکید کرد.
دکتر نقدی نیز آغاز همکاری های دو دانشکده را مثبت دانست و در گام نخست این همکاری، انجام پروژه های مشترک براساس توانمندی های دو طرف را توصیه کرد.
دکتر مهرداد کریمی، معاون پژوهشی دانشکده طب ایرانی با بیان این مطلب که خمیر مایه طب سنتی بر توانبخشی افراد استوار است، زمینه های همکاری دو دانشکده را بسیار گسترده ارزیابی کرد و انجام طرح های پژوهشی تلفیقی را لازمه علم زمانه دانست.
دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی نیز بر ضرورت آغاز همکاری های مشترک با پروژه های کوچک و قابل اجرا برای آشنایی بیشتر دوطرف با فعالیت های یکدیگر و رسیدن به زبان مشترک تأکید کرد.
دکتر علیرضا عباسیان، مدیر گروه طب ایرانی نیز با اشاره به برخی تجربیات پیشین، همکاری های پژوهشی دو دانشکده را بسیار ثمربخش دانست و برخی زمینه های تخصصی همکاری را پیشنهاد کرد.
در ادامه طرفین پیرامون زمینه های همکاری به تفصیل گفتگو کردند و تصمیم گرفتند انجام پروژه های مشترک پژوهشی و برگزاری وبینار مشترک را در اولویت همکاری قرار دهند.

خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *