محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

مراسم معارفه دانشجویان جدید دانشکده طب ایرانی برگزار شد

دانشجویان ورودی جدید رشته های طب ایرانی و داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی با قوانین و مقررات آموزشی دانشکده طب ایرانی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، نشست مشترکی با حضور دکتر رضایی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی و اعضای هیأت رئیسه، مدیران گروه های آموزشی و اعضای هیأت علمی دانشکده با دانشجویان جدیدالورود و دانشجویان مشغول به تحصیل رشته های دکترای تخصصی طب ایرانی و داروسازی سنتی و کارشناسی ارشد تاریخ پزشکی، در روز دوشنبه 8 مهرماه 98 در ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

دکتر رضایی زاده در ابتدای این نشست، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان جدیدالورود، به معرفی دانشکده طب ایرانی، گروه های آموزشی، و توانمندی های اعضای هیأت علمی و شیوه و زمینه همکاری آنان با دانشجویان سخن گفت.

رئیس دانشکده طب ایرانی همچنین بر لزوم آشنایی دانشجویان با قوانین و مقررات آموزشی و رعایت ضوابط دانشکده تأکید کرد و از دانشجویان خواست که حضور تمام وقت فیزیکی و قلبی در دانشکده داشته باشند.

وی همچنین افزود: حداکثر تلاش ما ایجاد فضای همدلی، تعامل و دوستی در دانشکده است. بی شک کمبودهایی در دانشکده وجود دارد که نهایت کوشش ما این است که با همکاری دانشجویان شرایط را بهتر کنیم.

در ادامه مراسم، دانشجویان به معرفی خود پرداختند و سپس اعضای هیأت علمی دانشکده ضمن معرفی خود، اطلاعاتی پیرامون روند فعالیت های دانشکده ارائه کردند.

دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی دانشکده با تأکید بر این مطلب که دانشکده به حضور دانشجویان زنده است، در مورد تقویم آموزشی و روند برگزاری کلاس ها توضیحاتی ارائه کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران درمسیر گام برداشتن به سوی دانشگاه نسل سوم در حرکت است، در راستای دستیابی به این هدف از شما دانشجویان می خواهیم که دوران تحصیل خود را از ابتدا با افکار منظم و هدفمند آغاز کنید و کسب دانش و پژوهش را به مسیر تولید محصول و ثروت سوق دهید. 

دکتر روجا رحیمی، معاون پژوهشی دانشکده نیز در مورد روند فعالیت های معاونت پژوهشی و به ویژه قوانین و مقررات کتابخانه دانشکده و بهره گیری از منابع سخن گفت. 

دکتر آرمان زرگران، معاون بین المل دانشکده پیرامون فعالیت های بین المللی دانشکده ازجمله برقراری تفاهم نامه های بین المللی، برگزاری دوره های کوتاه مدت برای دانشجویان خارجی، انجام پروژه های مشترک پژوهشی و آموزشی با مراکز دانشگاهی و علمی سایر کشورها،  و تبادل استاد سخن گفت و از دانشجویان خواست که با ارائه ایده های خود در فعالیت های بین المللی دانشکده مشارکت داشته باشند.

دکتر رضایی زاده در ادامه با بیان این مطلب که آنچه تاکنون در دانشکده طب ایرانی اتفاق افتاده است حاصل تلاش جمعی است، گفت: آنچه ما به دنبال آن هستیم این است که آنچه از دانش طب ایرانی کسب کرده ایم به زبان علمی و امروزی بیان کنیم و این امر مستلزم آن است که به ریشه ها و زبان کلاسیک  این دانش تسلط کامل داشته باشیم تا بتوانیم آن را به درستی برای جامعه علمی و فهم عموم جامعه بیان کنیم.

در پایان این مراسم، بسته هایی شامل قوانین و مقررات آموزشی و هدایایی از سوی معاونت آموزشی دانشکده به دانشجویان جدید تقدیم شد و دانشجویان از بخش های مختلف دانشکده بازدید کردند.

توضیح اینکه پس ازپایان مراسم، جلسه اعضای هیأت رئیسه دانشکده برگزار شد و اعضا، پیرامون مباحثی چون تکمیل سامانه مرکز تحول اداری، همکاری با معاونت بهداشتی دانشگاه در راستای طرح ارائه خدمات و آموزش عمومی و انتقال دانش به عموم جامعه، به گفتگو نشستند.   

 

خبرنگار: خاطره فهیمی

عکاس: اشکان نورکامی   

خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی