محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

معرفی طب ایرانی در اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان کشور سوئیس

دکتر حسین رضایی زاده در اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در ژنو، توانمندی های طب ایرانی در بهبود کیفیت زندگی بیماران سرطانی را بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، مرکز پزشکی طب جایگزین سوئیس با همکاری سازمان جهانی بهداشت، اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان کشور سوئیس (Swiss integrative oncology congress) را 7 تا 9 تیرماه 97 در ژنو برگزار کرد.
مرکز پزشکی طب جایگزین سوئیس (SAM) با شعار سلامت اخلاقی و پایدار جهانی و زندگی بهتر برای همه  و با هدف ارتقاء رویکرد جامع برای مراقبت از بیماران، ظرفیت های پزشکی جایگزین را در مؤسسات مراقبت های بهداشتی و درمانی ایجاد می کند.
این مرکز برای پاسخگویی به نیازهای خاص درمانی بیماران و به منظور بازگرداندن سلامت عمومی جامعه، با رویکرد بیمار محور و بهره گیری از شیوه های درمانی طب های مکمل و جایگزین، خدمات مرتبط را با استفاده از متخصصان و از طریق مشارکت های محلی ارائه می کند.
در راستای اهداف سازمان ملل متحد در زمینه بهداشت و آموزش، مرکز پزشکی طب جایگزین سوئیس نخستین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان را با در نظر گرفتن چالش های مرتبط با درمان بیماری های غیرقابل پیشگیری یا مزمن، و با هدف اتخاذ پروتکل های یکپارچه علمی و روش شناسی در جمع آوری شواهد تجربی از اقدامات انکولوژی و پزشکی در سراسر جهان برای ایجاد یک چهارچوب جدید اخلاقی درمراقبت های بهداشتی پایدار برگزار کرد.
این کنگره شامل چشم انداز پیشگیری و آموزش بود تا آگاهی عمومی را در مورد اهمیت ایجاد و نگهداری یک شیوه زندگی سالم ازسنین اولیه افزایش دهد.
در این کنفرانس سه روزه که با حضور پزشکان، متخصصان مراقبت های بهداشتی، سیاست گزاران، دانشگاهیان و دانشجویان علوم پزشکی برگزار شد، متخصصانی از کشورهای سوئیس، آمریکا، فرانسه، آلمان، بریتانیا، ایرلند، ایتالیا، بلژیک، ایران و هند، به ارائه سخنرانی پرداختند و مطالعات و تجربیات بالینی خود را در مورد پیشگیری، درمان و نظارت بر مراقبت های درمانی در بیماران مبتلا به سرطان ارائه کردند.
دکتر رضایی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی از سخنرانان این کنگره بود که به معرفی طب ایرانی و توانمندی های آن درحوزه سرطان و دستاوردهای ایران در این زمینه پرداخت.
رئیس مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین در بخشی از سخنان خود، مراحل تحقیق و توسعه و فرآیند ایده پردازی تا مطالعات بالینی و اثربخشی داروهای مبتنی بر طب ایرانی را تا اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو تشریح کرد.
در این کنفرانس، همچنین دکتر امیرهومن کاظمی عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی و استاد دانشگاه طب چینی پکن، با موضوع طب چینی، طب سوزنی، طب فراگیر (اینتگریتیو آنکولوژی) و توانمندی های آن در کنترل عوارض و بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان سخنرانی کرد.
توضیح اینکه دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این همایش همکاری و مشارکت داشت.
خبرنگار: خاطره فهیمی

خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی