برگزاری اولین ژورنال کلاب در سال تحصیلی جدید دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

اولین ژورنال کلاب دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در سال تحصیلی جدید با عنوان Dairy matrix effects: response to consumption of dairy fat differs when eaten within the cheese matrix—a randomized controlled trial برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی اولین ژورنال کلاب در سال تحصیلی جدید روز  دوشنبه 8مهر 98 با حضور دکتر حسین زاده رئیس دانشکده، معاونان، جمعی از اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان مقطع ارشد و دکترا در سالن شورا برگزار شد.
در این جلسه  ساناز بنیسی کهن‌سال دانشجوی دکتری تغذیه به ارائه مقاله ای با عنوان Dairy matrix effects: response to consumption of dairy fat differs when eaten within the cheese matrix—a randomized controlled trial
پرداخت.
هدف از این مطالعه بررسی اثر مصرف 6 هفته روزانه تقریباً 40 گرم چربی لبنیات به اشکال مختلف بر روی سلامت متابولیک در بزرگ‌سالان دارای اضافه‌وزن با سنین بیشتر از 50 سال می‌باشد، نتایج آن هیچ تفاوتی در شاخص‌های انتروپومتری، گلوکز ناشتا و سطح انسولین بین گروه‌ها در قبل و بعد از مداخله وجود نداشت. بااین‌حال ازنظر توتال کلسترول (TC) و LDL بین دو گروه A که همه چربی را از پنیر دریافت کرده بودند و گروه C که این‌طور نبود تفاوت معنی‌داری وجود داشت به‌طوری‌که بعد از مداخله TC و LDL در گروه A  نسبت به گروه C  پایین‌تر بود.
در ادامه نتیجه گیری این مطالعه اینگونه بیان شد به نظر می رسد چربی خورده شد به شکل پنیر با توتال کلسترول پایین تری در مقایسه با همان اجرای خورده شده در قالب های غذایی دیگر همراه است و این کارآزمایی در ISRCTN با کد ISRCTN86731958 ثبت شده است.
در پایان جلسه به سؤالات حاضران در خصوص مباحث ارائه‌شده پاسخ داده شد.
خبر و عکس: سحر زاهدی



کلمات کلیدی
تهیه کننده: