مصاحبه با شهاب الدین رضایی برگزیده بخش آموزشی و ورزشی در دومین جشنواره ابن سینا

دانشجوی برگزیده ابن سینا بزرگ‌ترین ویژگی دانشکده صمیمیتی است که بر فضای دانشکده غالب است.

 به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی،  شهاب الدین رضایی، متولد سال 1371 در شهر رامسر تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان خود را در شهر کرج تمام کرد و سپس در رشته اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شد. به عنوان رتبه اول فارغ التحصیل و از طریق سهمیه استعداد درخشان در مقطع ارشد رشته علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شد؛ اکنون  دانشجوی سال دوم ارشد علوم تغذیه می باشد.

- مهم‌ترین عامل موفقیت خود را در جشنواره دانشجویی ابن سینا چه می‌دانید؟
مهم‌ترین علت موفقیت خود را توکل به خدا، دعای پدر و مادر عزیزم، وجود اساتید بزرگ از لحاظ علمی و اخلاقی در زندگی، تلاش بسیار زیاد و چند بعدی بودن می‌دانم. در طول دوران تحصیل از دبستان تا کنون یادم نمی‌آید که تک بعدی بوده باشم. در کنار توجه به مسائل آموزشی به فعالیت‌های قرآنی، ورزشی و اجتماعی توجه داشته‌ام؛ که تعدادی از این فعالیت‌ها از جمله فعالیت قرآنی، بعد از ورود به دانشگاه کمتر شد ولی همچنان باقی ماند به طور مثال به مدت حدود یکسال مؤذن مسجد دانشگاه تهران بودم. تکواندو هم که ورزش اصلی مورد علاقه من هست از حدود نه سالگی نزد یکی از بزرگ‌ترین اساتید تکواندو جهان، استاد مجتبی نظم ده آغاز کردم.ایشان تأثیر زیادی نه تنها در موفقیت ورزشی من داشته‌اند بلکه از لحاظ اخلاقی نیز تاثیرات بسیاری بر من گذاشته‌اند.
در دوران تحصیل در مقطع لیسانس نیز اساتید بزرگی داشتم از جمله آن‌ها دکتر سید علی حائری روحانی که همواره الگوی من هستند. در طول دوران تحصیل در مقطع لیسانس با کسب رتبه اول با استفاده از سهمیه استعداد درخشان وارد مقطع ارشد شدم.
ورود به دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی یک دنیای جدیدی بر من گشوده است. بسیار باعث افتخار است که در دانشکدهٔ علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل می‌کنم. بزرگ‌ترین ویژگی دانشکده صمیمتی است که بر فضای دانشکده غالب است. دانشکدهٔ علوم تغذیه یک دانشکده پویایی است که اساتید فرهیخته‌ای دارد که علارغم رقابت‌های علمی که با یکدیگر دارند فضایی  صمیمی ایجاد کرده‌اند. حضور استاد بزرگوار، جناب آقای دکتر سیاسی که  شخصیت  بزرگ و برجسته‌‌‌ای دارند در راس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی  یکی از عوامل وجود چنین فضایی در دانشکده است.
ازجمله فعالیت‌های دیگری که اکنون دارم، فعالیت در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان است. از دوران لیسانس در مرکز پژوهش‌ها حضور و فعالیت داشتم. ورود به چنین فضایی از لحاظ آموزشی، پژوهشی و اجتماعی بر من تأثیر گذاشت. وجود شخصیت بزرگ و پرانرژی به نام خانم دکتر پاسالار به‌عنوان سرپرست مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان بسیار بر من تأثیرگذار بوده است. آشنایی با دانشجویان، رشته‌های مختلف و استفاده از تجربیات آن‌ها و انجام کار گر ازجمله ویژگی‌های این مرکز هست. پس از ورود به دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی فعالیت با مرکز را ادامه دادم و به لطف خانم دکتر محمودی معاون بین الملل دانشکده و سرپرست واحد علوم تغذیه و رژیم شناسی مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان که ایشان هم در زندگی من تأثیرات فراوانی داشته‌اند و از ایشان ممنون هستم وارد مجموعه واحد علوم تغذیه و رژیم‌شناسی مرکز پژوهش‌ها شدم و به‌عنوان مسئول کارگاه‌های مرکز فعالیت کردم تا اینکه در انتخابات دور سوم به‌عنوان دبیر واحد علوم تغذیه و رژیم‌شناسی مرکز انتخاب شدم. همچنین همزمان عضو شورای مرکزی و شورای اجرایی مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه نیز هستم. فعالیت در این مجموعه بسیار باعث افتخار من هست. در همین‌جا، جا دارد از تمامی اعضای سابق و همچنین اعضای کنونی واحد علوم تغذیه و رژیم‌شناسی مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان که در این دوره من را همراهی می‌کنند و هرکدام به‌خوبی در حال مدیریت وظایف خود هستند تشکر ‌کنم.

- توصیه شما برای دانشجویان دیگر برای پیمودن موفقیت چیست؟
راستش را بخواهید در مقامی نیستم که بخواهم توصیه‌ای کنم. فقط دو نکته را عرض می کنم. که نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود» و همچنین شعار جشنواره دانشجویی این سینا را یادآوری کنم، یعنی "دانشجو نشاط، تعالی، آرمان‌گرایی" که دکتر جعفریان ریاست دانشگاه بر آن تأکید کردند که برای موفقیت دانشجو باید بانشاط باشد و برای تلاش خود نباید سقف محدودی ایجاد کند و باید اهداف بزرگ دست‌یافتنی برای خود ایجاد کند./ق
 
خبر و عکس: محمدامین طویرسیاری
کلمات کلیدی
تهیه کننده: