محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری جلسه کمیته مجازی سازی شورای EDO دانشکده پیراپزشکی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: ررسی هایی در زمینه اثرات مجازی سازی و تجارب موفق در داخل و خارج از کشور در این زمینه و تاکید بر ارائه برنامه در چهار محور مجازی سازی سته تحول و نوآوری آموزش پزشکی از موضوعات مورد بررسی در کمیته مجازی سازی دانشکده پیراپزشکی بود.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی:جلسه کمیته مجازی سازی شورای EDO این دانشکده با اعضای گروه مدیریت اطلاعات سلامت در خصوص مجازی سازی دروس و رشته سه شنبه 22 تیر 95 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر فریدون آزاده سرپرست کمیته مجازی سازی به بیان گزارشی پیرامون فعالیت های صورت گرفته در این کمیته پرداخت و گفت: وضعیت فعلی گروههای آموزشی از لحاظ میزان انجام و آموزش دروس به صورت مجازی بررسی شده است و در بین آنها گروه مدیریت اطلاعات سلامت بیشترین تجربه و همکاری را در زمینه تدریس دروس مجازی داشتند. ماهیت این رشته و بحث فناوری نیز با مسئله مجازی سازی سازگار است. فعالیت های پژوهشی صورت گرفته در این گروه از جمله پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز تا حد زیادی در راستای شبکه سازی و ارائه الگوی مفهومی بوده و این پتانسیل و توان مناسبی برای مجازی سازی است. هم گرایی، تعامل بین اعضای گروه و انسجام آن از دیگر نقاط قوت این گروه بوده که امکان مجازی سازی را تسهیل خواهد کرد.
وی افزود: با توجه به بسته تحول آموزشی و مواردی که در زمینه مجازی سازی در آن وجود دارد الزام و تاکید این امر را بیشتر می کند و امیدواریم با توان و پتانسیلی که در این دانشکده است در کمتر از دو سال آینده بتوانیم چند رشته کارشناسی ارشد به صورت کاملا مجازی را راه اندازی کنیم .
در ادامه دکتر لیلا شاهمرادی سرپرست EDO دانشکده ضمن تشکر و خیر مقدم حاضرین ، به 4 محور اصلی در زمینه مجازی در بسته تحول و نوآوری آموزش پزشکی اشاره کرد و با بیان بندهای مربوطه پرداخت و به ارائه برنامه برای هر کدام از محورها تاکید کرد.
سپس دکتر صفدری ضمن قدردانی از زحمات صورت گرفته پیشنهاداتی را در خصوص بهبود امر ارائه کرد و گفت: لازم است بررسی هایی در زمینه اثرات مجازی سازی و تجارب موفق در داخل و خارج از کشور نیز ارائه شود و ذهن افراد را با چالش های موجود مواجه کرد. برای موفقیت در این زمینه در درجه اول پذیرش و ایمان اعضای هیئت علمی و مدرسین لازم است و این یک امر روان شناسی است و بهتر است در این زمینه اقداماتی در نظر گرفته شود.
دکتر قاضی سعیدی مدیر گروه مدیریت اطلاعات سلامت نیز به بیان تجربه تله کنفرانس گروه و کلاس های مجازی پرداخت و گفت: لازم است در این زمینه محتاط تر بود و باید نقاط قوت و ضعف این موارد در کنار هم دیده شود و کارهای میدانی در این زمینه صورت گیرد.

 

الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *