محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری مراسم تجلیل از زحمات دکتر چنگیزی رئیس سابق دانشکده پیراپزشکی با حضور هیئت‌رئیسه و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده

رئیس دانشکده پیراپزشکی در مراسم تجلیل از زحمات دکتر چنگیزی رئیس سابق دانشکده گفت: به تصمیم گیری مشورتی و خرد جمعی در امور اعتقاد دارم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، در این جلسه که با حضور دکتر علیزاده رئیس دانشکده، معاونین، مشاور اجرایی، مدیران گروه‌های آموزشی و روسای واحدها یکشنبه ۲۶ مرداد ۹۹ برگزار شد، از زحمات دکتر چنگیزی تقدیر به عمل آمد.
در این جلسه دکتر شعبان علیزاده رییس دانشکده ضمن قدردانی از همکاران، این جلسه را به‌منظور قدردانی از زحمات دکتر چنگیزی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست و گفت: دکتر چنگیزی چند سالی است در کسوت رییس دانشکده فعالیت کردند و این‌گونه خدمات ارزشمند و قابل‌تجلیل است، متأسفانه با توجه به شرایط ویژه شیوع ویروس کرونا امکان دورهم بودن‌ها همچون سابق وجود ندارد؛ این دورهم بودن‌ها از زیبایی‌های بود که توفیق آن فعلاً سلب شده است. شیوع ویروس کرونا در کنار سختی‌هایی که داشت به ما یاد داد باید همواره شاکر داشته‌هایمان باشیم.
وی افزود: من دانشجوی این دانشکده و به تعبیر استاد بهادری از محصولات دانشکده هستم. من خود را مدیون دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده پیراپزشکی میدانم. الحمدالله همه اعضای دانشکده دغدغه مند و دلسوز هستند. این مراسم فرصتی است که خدا قوت به دکتر چنگیزی گفته شود. روسای قبلی دانشکده و دکتر چنگیزی آغازگر تحولات جدید در دانشکده بود و به گفته استاد دکتر کریمی دانشکده با زحمات همکاران این دانشکده در میانه راه قرار دارد و در کنار هم انشااله بتوانیم آن را به جایگاه شایسته خود برسانیم.
ویژگی های اخلاقی دکتر چنگیزی
رییس دانشکده پیراپزشکی در خصوص اخلاقیات دکتر چنگیزی گفت: نماز اول وقت، صبر و آرامش که برآیند سجایای اخلاقی متعدد ایشان است و از روز اول قبول مسئولیت بنده همکاری و همراهی خود را اعلام کردند.
وی اظهار داشت: امیدوارم اندک مسائلی که باعث استهلاک و تحلیل انرژی اعضای خانواده پیراپزشکی می‌شود، کنار گذاشته شود و با همکاری، همدلی و همفکری در کنار همدیگر فعالیت کنیم. اساتید و اعضای هیئت‌علمی و کارکنان که همگی عمر خود را در این دانشکده گذاشته‌اند باید تکریم شوند. من نه به‌عنوان رئیس دانشکده که به‌عنوان نماینده پیراپزشکی از همه همکاران در این مسیر کمک می‌خواهم.
برنامه های آینده دانشکده پیراپزشکی
وی افزود: با توجه به‌حکم ریاست محترم دانشگاه و با توجه به احساس نیاز مبرم از برنامه‌هایی که با کمک همکاران بهتر است اجرا شود، ارتقا جایگاه دانشکده در منطقه و کشور و تثبیت آن است. اکنون زمان بسیار مناسبی برای وررود به عرصه‌هایی است که کمتر به آن پرداخته‌شده است؛ ازجمله مشارکت در ارائه خدمات درمانی و بهداشتی، در این دانشکده تنوع رشته‌های مختلف وجود دارد که در کمتر دانشکده‌ای این تنوع را شاهد هستیم. در دانشگاه نیاز خاص به این گروه‌ها وجود دارد و در دانشکده نیز افراد توانمند و متخصصی وجود دارد و این حلقه ارتباطی باید به‌صورت محکم و مستمر شکل بگیرد. توزیع عادلانه امکانات بین گروه‌های آموزشی و کمک به رشد و ارتقا همه گروه‌ها از دیگر برنامه‌ها است، گروه‌هایی که رشد مناسب داشتند ارتقا یافته و سایر گروه‌ها ساختارمند شوند.
دکتر علیزاده گفت: کرونا درس آموخته‌های بسیاری داشت ازجمله اینکه صرفاً با سیستم کلاسیک نمی‌توان به انجام امور پرداخت و استفاده از تکنولوژی، بستر مجازی و آنلاین از ضرورت‌هاست و لازم است این سیستم در دانشکده گسترش یابد. راه‌اندازی شبکه متخصصین پیراپزشکی، برقراری ارتباط موازی با بیمارستان‌ها و سایر مراکز درمانی و درنهایت پیگیری پردیس جدید پیراپزشکی از امور مهمی است که باید به آن اهتمام بورزیم و انشالله با حمایت‌های ریاست محترم دانشگاه و مدیران دانشگاهی به نتیجه برسد. ازلحاظ فضای فیزیکی با استانداردها فاصله‌داریم. آزمایشگاه‌ها و مراکز مهارتی، فضاهای فرهنگی و دانشجویی و اداری لازم است در یک ساختمان تجمیع شوند.
رئیس دانشکده پیراپزشکی در پایان اظهار داشت: به‌عنوان نماینده دانشکده پیراپزشکی اعلام می‌کنم این دانشکده به‌منظور رشد به حضور و مشارکت همه اعضا نیاز دارد و من نیز در خدمت همکاران خواهم بود. به تصمیم‌گیری مشورتی و خرد جمعی اعتقاددارم و سعی من بر این است در تمامی امور از نظرات همکاران و اساتید گران‌قدر استفاده کنم.
در ادامه دکتر چنگیزی ضمن تشکر از همکاران گفت: از همه همکاران که در این مدت در انجام فعالیت‌های مختلف همچون راه‌اندازی مرکز آزمون الکترونیک، مرکز رشد فناوری سلامت، شرکت‌های دانش‌بنیان، فرآیندهای برتر جشنواره شهید مطهری، تجهیز آزمایشگاه‌ها و مراکز مهارتی دانشکده تشکر می‌کنم. معاونین، مشاور اجرایی، مدیران گروه‌های آموزشی، مسئول تحصیلات تکمیلی و روسای ادارات قدردانی می‌کنم. ما همه مسافران یک کشتی هستیم و سربلندی دانشکده سربلندی همه ماست.
دکتر مرجان قاضی سعیدی معاون پژوهشی دانشکده از زحمات دکتر چنگیزی قدردانی کرده و گفت: در این مدت کارهای مختلف و مهمی همچون راه‌اندازی مرکز رشد فناوری سلامت انجام شد و دکتر چنگیزی با صبر و آرامشی که داشتن از فعالیت‌های توسعه‌ای دانشکده حمایت می‌کردند.
دکتر عین الهی مشاور اجرایی دانشکده ضمن تشکر از اعتماد دکتر چنگیزی گفت: کار کردن در دانشکده‌های کوچک سخت‌تر از دانشکده‌های بزرگ است، کمبود امکانات، بودجه و نیروی انسانی در واحدهای کوچک بارزتر است و کسی که قبول زحمت می‌کند، فداکاری کرده است. دکتر علیزاده جوان است و قبول مسئولیت فشار سنگینی را به همراه دارد. از خصایص دکتر چنگیزی به‌جز خواندن نماز اول وقت، صبر و آرامش است، هرگز ندیدم باکسی تندی کنند و این باعث می‌شد خودشان فشار زیادی را تحمل می‌کنند.
دکتر بهرام نیک منش معاون بین‌الملل ضمن تشکر از زحمات دکتر چنگیزی گفت: ایشان زمان زیادی را صرف امور دانشکده کردند و انشاله اجر زحماتشان را در دنیا و آخرت دریافت کنند. وجود دکتر چنگیزی نقطه مثبتی است که همچنان باید از ظرفیت ایشان استفاده شود.
حیدری رییس امور مالی از زحمات دکتر چنگیزی تقدیر کرد و گفت: در این مدت قدم‌های بزرگی برداشته شد که انشا له باقیات و صالحات برای افراد واقع شود. دکتر علیزاده از دانشجویان نخبه دانشکده و فعال قرآنی هستند که انشااله از وجود فردی لایق برای ریاست دانشکده خبر می‌دهد.
دکتر سید هادی موسوی ضمن تشکر از دکتر چنگیزی گفت: از اعتماد و بها دادن به جوانان تشکر می‌کنم. دکتر چنگیزی زمانی که بنده سمت مسئول آزمایشگاه‌ها را بر عهده داشتم همیشه حمایت کردند. همواره نگاه ویژه به تجهیز آزمایشگاه‌ها داشتند.
دکتر رضا صفدری مدیر گروه مدیریت اطلاعات سلامت ضمن تشکر از زحمات دکتر چنگیزی گفت: الحمدالله خانواده پیراپزشکی جمعی از خوبان را دارد که از این بابت نهایت سپاس را از درگاه خداوند داریم. این مراسم‌ها خوب است که بدانیم فرآیندها گذرا است. امیدوارم احساس خانواده بودن را بیشتر داشته باشیم و آن را تقویت کنیم. همه عضو این خانواده هستیم در هر مقطع زمان به فردی نقش خاصی داده می‌شود. همه توانمند بوده و از عهده نقش خود برمی‌آیند. دکتر علیزاده هم سال‌هاست در دانشکده حضور دارند، در مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه شرکت داشته و از پیشگامان در کسب رتبه‌های برتر بوده و پایه‌گذار فعالیت‌های فرهنگی در دانشکده هستند.
دکتر میترا زارع مدیر گروه علوم آزمایشگاهی ضمن تشکر گفت: در دوران دکتر چنگیزی تغییرات مشهودی اتفاق افتاد و من واقعاً از کار کردن لذت می‌بردم. باوجود دکتر چنگیزی در دانشکده آرامش وجود داشت به‌ویژه در زمان شیوع ویروس کرونا که آرامش فکری را برای همکاران فراهم کردند.
دکتر لیلا شاهمرادی مدیر گروه کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی ضمن تشکر گفت: در این دوران که مسئولیت دفتر توسعه آموزش و گروه کتابداری را بر عهده داشتم همواره از حمایت دکتر چنگیزی بهره‌مند شدم.  ایده‌های ایشان در حل مشکلات کمک‌کننده بود. از اعتماد ایشان تشکر می‌کنم.
دکتر یوسف عرفانی معاون دانشجویی و فرهنگی از زحمات و آرامش دکتر چنگیزی قدردانی کرد.
دکتر آزاده امیدخدا مسئول تحصیلات تکمیلی دانشکده گفت: دکتر چنگیزی از جوان‌ها حمایت کرده و به ما اعتماد کردند و حمایت ایشان در اجرای روش‌های نوین تدریس منجر به کسب رتبه برتر جشنواره شهید مطهری شد.
در پایان هدایایی به رسم یادبود به دکتر چنگیزی اهدا شد.

 

کلمات کلیدی
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *