محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری مصاحبه داوطلبان کنکور سراسری کد 29 رشته فوریت های پزشکی در دانشکده پیراپزشکی

مصاحبه داوطلبان کنکور سراسری رشته فوریت های پزشکی کد 29 در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، آزمون مصاحبه رشته فوریت‌های پزشکی  داوطلبان کنکور سراری معرفی شده کد 29 از یکشنبه 25آبان ماه  آغاز و به مدت دو روز تا دوشنبه 26 آبان 99 در این دانشکده برگزار شد.

دکتر شمسی مسئول تیم مصاحبه در خصوص فرآیند مصاحبه گفت: امسال مصاحبه رشته فوریت های پزشکی داوطلبان کنکور سراسری  کد 29 طبق استاندارهای مشخص در دانشکده پیراپزشکی در دو روز برگزار شد . تفاوتی که در برگزاری این آزمون نسبت به آزمون قبلی وجود داشت این بود که ثبت نام به صورت کاملاً الکترونیک برگزار شد و مدارک موردنیاز داوطلبان به صورت اسکن شده از طریق ایمیل ارسال شد. پس از چک و تایید کارشناس ثبت نام نهایی و تعیین هویت انجام شد. 
وی افزود: به علت شیوع ویروس کوید19 و برای ایمنی بیشتر داوطلبان، مصاحبه ها را با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کرونا به همراه غربالگری اولیه داوطلبین از نظر ابتلا به کرونا برگزار کردیم. از مجموع 72 داوطلبی که سازمان سنجش به ما معرفی کرده بود، تقسیم بندی و  تقریبا هر روز برای 36 داوطلب برنامه ریزی صورت گرفت که در فراخوانی از طریق سایت های دانشکده و دانشگاه اطلاع رسانی شد و به منظور پاسخگویی به سوالات داوطلبان شماره تماس اختصاص داده شد.
مدیر گروه هوشبری و فوریت های پزشکی اظهار داشت: مصاحبه در چندین ایستگاه استاندارد و با همکاری اعضای تیم مصاحبه انجام شد، همه داوطلبان نیم ساعت قبل از شروع مصاحبه در دانشکده حضور داشتند. مسئول تیم مصاحبه برای داوطلبان و خانواده های آنها در ابتدا درخصوص فرآیند مصاحبه و پروتکل های بهداشتی توضیحاتی را ارائه می کرد. سپس داوطلبان وارد ایستگاه های مختلف نظیر  تعیین هویت متقاضیان ، قد و وزن ، معاینات پزشکی که  در این ایستگاه داوطلبان از نظر بینایی، قدرت تشخیص رنگ ها، شنوایی، نقص عضو ، ابتلا به بیماری های مزمن و... معاینه شدند و اگر داوطلبی مشکل خاصی در این مرحله داشت به پزشک متخصص ارجاع داده میشد و تایید پزشک متخصص را دریافت می کرد. در مرحله روانسنجی فرم های خاصی تکمیل میشد و اگر داوطلبی مشکلی داشت به مرکز روانپزشکی دانشگاه ارجاع داده میشد که تست های تشخیصی تکمیلی را انجام میدادند، در مرحله بعدی مصاحبه صلاحیت های داوطلبان 4 عضو هیات علمی دانشگاه، دکتر شعبان علیزاده ،دکتر ناهید عین اللهی، دکتر زهرا زارع و دکتر افضل شمسی به بررسی صلاحیت متقاضیان پرداختند. در  ایستگاه پایانی داوطلبان برای معاینات جسمانی بوسیله سرویس اختصاص یافته به سالن تربیت بدنی دانشگاه فرستاده میشدند که تست های استاندارد انجام شد. در نهایت مجموع امتیازهایی که داوطلبان کسب کردند به عنوان نمره فراگیر محاسبه شده و به سازمان سنجش ارسال شد و داوطلبانی که غیبت داشتند حذف شدند. داوطلبان از شهرهای زنجان ، آذربایجان غربی و شرقی، گیلان، گلستان، قم، مازندران، تهران، البرز  و ... بودند.
وی افزود: به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی ابتدا در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی اطلاع رسانی از طریق سایت دانشگاه و دانشکده انجام شد، به صورت عملی نیز ثبت نام الکترونیک، استفاده از فضای باز برای پذیرش داوطلبان، عدم حضور همراه برای ورود به فرآیند مصاحبه، رعایت فاصله اجتماعی حداقل 2 متر برای داوطلبان در فرایند مصاحبه، ملزم بودن داوطلبان و اعضای تیم مصاحبه به استفاده از ماسک و اگر کسی ماسک نداشت در اختیار آنها قرار داده می شد، استفاده از محلول ضدعفونی و ملزم بودن فراگیران بعد از هر ایستگاه به استفاده از محلول ضدعفونی، ضدعفونی سرویس حمل و نقل داوطلبان قبل و بعد از استفاده ، ضدعفونی صندلیها و ایستگاه ها، استفاده از شیلد و ماسک برای مصاحبه گر ها، ارجاع به مرکز مشاوره دانشگاه با حضور کارشناس دانشکده برای جلوگیری از سردرگمی داوطلبان و در معرض بیماری قرار گرفتن، انجام تست‌های آمادگی جسمانی در تربیت بدنی در یک فضای باز و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و عدم استفاده از موادغذایی بعنوان پروتکلهای بهداشتی رعایت شد.
در پایان  دکتر شمسی از همکاری همه اساتید و کارکنان دانشگاه خصوصا دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر شهرزاد غیاثوندیان مدیر آموزش دانشگاه و دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی به منظور برگزاری هر چه بهتر این مصاحبه تشکر و قدردانی کرد.
 
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *