محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری نشست دوجانبه دانشکده پیراپزشکی و معاونت درمان دانشگاه

معاون درمان دانشگاه در نشست دوجانبه دانشکده پیراپزشکی و این معاونت بر لزوم برقراری ارتباط بین آموزش و درمان تاکید کرد.

گالری عکس
( گزارش روابط عمومی معاونت درمان )
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی،  جلسه هم‌اندیشی این دانشکده با معاونت درمان دانشگاه با حضور دکتر رضایی معاون درمان، دکتر چنگیزی رییس دانشکده، دکتر حاجی نوری مدیر اداره آزمایشگاه، دکتر سعید پور مدیریت اقتصاد دارو و امور بیمه، دکتر عباسی مدیریت نظارت بر درمان، دکتر میرزایی مسئول آمار و فناوری اطلاعات و انفورماتیک پزشکی، دکتر عین الهی معاون آموزشی دانشکده، دکتر شریفی یزدی معاون بین‌الملل، دکتر قاضی سعیدی معاون پژوهشی، دکتر عرفانی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر موسوی، دکتر رستم نیاکان و محمد نیک پور نوری اعضای مرکز رشد فناوری سلامت شنبه 8 دی 97 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در ابتدا دکتر چنگیزی ضمن خیرمقدم به مهمانان گفت: برگزاری این هم‌اندیشی با توجه به نگاه و تفکر ویژه دکتر رضایی در خصوص دخیل بودن دانشکده‌ها در حوزه درمان و از سویی حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم ضرورت پیداکرده است. به‌منظور حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم در دانشکده پیراپزشکی مطالعات بسیاری صورت گرفته و برنامه استراتژیک دانشکده با توجه به پتانسیل‌ها و توانمندی‌های موجود و در راستای اهداف دانشگاه تدوین شد. آموزش و پژوهش مبتنی بر نیاز و ارتقا خدمات پزشکی از اهداف و برنامه‌های دانشکده است.

چالش های موجود برای برقراری ارتباط بین آموزش و درمان
رییس دانشکده به معرفی گروه‌های آموزشی پرداخت و گفت: تنوع رشته‌های موجود در این دانشکده زیاد است. در دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس کیش و بین‌الملل دانشجویان در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل هستند. مشکلاتی بر سر راه ارتباط بین آموزش و درمان وجود دارد که از آن جمله می‌توان به نبود ارتباط مناسب و تعریف شده بین این دو حوزه، عدم دسترسی به داده های حوزه درمان برای محققان و دانشجویان و عدم وجودامکان همکاری اعضای هیات علمی با واحدهای درمانی نام برد.
وی افزود: راهکار لازم برای برطرف کردن این چالش‌ها انجام به مطالعه میدانی و نیازسنجی در این حوزه است. تا بتوان بر اساس آن عناوین پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی انتخاب شوند. شیوه‌نامه انتخاب پایان‌نامه‌ها برحسب نیاز تدوین‌شده و در دست اقدام برای ارسال به معاونت آموزشی دانشگاه است.
دکتر چنگیزی به بیان پتانسیل‌ها و توانمندی‌های دانشکده در حیطه‌های مختلف پرداخت.

تاکید بر استفاده متقابل از پتانسل دانشکده ها و معاونت درمان
در ادامه دکتر رضایی ضمن تشکر از دانشکده پیراپزشکی و در خصوص هدف از این جلسه گفت: تکمیل خلأ موجود در سیستم بهداشت و درمان و یافتن راهکارهایی برای این موضوع هدف از تشکیل این جلسه است. ادغام بخش آموزش و درمان در حوزه پزشکی بیش از 30 سال صورت گرفته اما درواقع در حد عنوان بوده و به‌صورت عملی و کاربردی صورت نگرفته است.
ما در حوزه درمان به‌شدت نیاز به حل مسئله با رویکرد علمی داریم و این نیاز در همه سطوح مدیریتی و عملیاتی مشهود است و لازم است آموزش‌ها برای حل مسائل و نیازها صورت گیرد نه به‌صورت انتزاعی.
وی افزود: کارایی و کیفیت تنظیم مقررات و قوانین در هر زمینه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و ما در بخش درمان شرایط ایده آل را نداریم و با مشکلاتی مواجه هستیم. لازم است برای افزایش کارایی و بهره‌وری از مراکز علمی و آموزشی و همکاری آن‌ها استفاده کنیم. ما در حال حاضر در مقام پاسخگویی نمی‌توانیم پاسخگویی مناسبی را ارائه دهیم و اکنون بیش از گذشته این ضرورت وجود دارد.
معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: ما در معاونت درمان این آمادگی راداریم برای حل مسائل و چالش‌های حوزه سلامت از پتانسیل فکری و علمی دانشکده‌ها و ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم و از طرفی در این حوزه شرایطی برای ارتقا آموزش دانشجویان در زمینه آموزش و پژوهش فراهم است که دانشکده‌ها می‌توانند از آن بهره‌مند شوند و این بهره‌مندی دوسویه خواهد بود.
در ادامه جلسه اعضا در حیطه‌های مربوط به خود به بیان انتظارات و پیشنهادات مربوطه پرداختند و بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.
عکس و خبر: الهام حق شناس

الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس