محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری نشست مدیر و مسئولین دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه با هیات رئیسه و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده پیراپزشکی

دکتر منظم تعامل و ارتباط دانشکده پیراپزشکی با دفتر همکاری دانشگاه و صنعت بسیار خوب و موثر دانست.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، جلسه مشورتی دفتر ارتباط با صنعت با این دانشکده با حضور اعضای هیئت‌رئیسه و مدیران گروه‌های آموزشی در سالن اجتماعات برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر صفدری ضمن خوشامدگویی به همکاران دفتر ارتباط با صنعت و دانشکده، در خصوص لزوم برقراری ارتباطات با مراکز صنعتی گفت: در حال حاضر شکاف بین انجام پژوهش‌های علمی و عملی وجود دارد و اغلب کارها به‌صورت تئوری بوده و در قالب کاربردی وارد نشده است. این جلسه شروع خوبی است که بتوانیم از نتایج بررسی‌ها و مطالعات و سوابق تیم ارتباط با صنعت بهره‌مند شویم تا بتوانیم پروژه‌هایی که در حال انجام در این دانشکده است به سمت تجاری‌سازی سوق دهیم.
در ادامه دکتر عین الهی معاون پژوهشی دانشکده به بیان گزارش از عملکرد دفتر ارتباط با صنعت این دانشکده پرداخت و گفت: دفتر ارتباط با صنعت این دانشکده باهدف ارائه خدمات به اعضاء هیئت‌علمی و محققین در راستای شرح وظایف خود اقدام به انجام فعالیت‌هایی از قبیل روز رسانی صفحه وب‌سایت دانشکده در این حوزه، شرکت و حضور فعال در اولین همایش فناوری دانشگاه و... کرده است. بیان توانمندی‌های گروه‌های آموزشی، شامل همکاری‌های پژوهشی مشترک کاربردی در صنعت، خدمات فنی، مشاوره‌ای با صنعت، خدمات آزمایشگاهی، خدمات آموزشی به صنعت، موانع موجود و پیشنهادات از دیگر موارد بیان‌شده توسط دکتر عین الهی بود.
در ادامه دکتر منظم مدیر دفتر همکاری دانشگاه و صنعت نیز ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و روز استاد در خصوص ارتباط این دانشکده با دفتر ارتباط با صنعت گفت: این دانشکده تاکنون تعامل و ارتباط بسیار خوب و مستقیمی با دفتر همکاری دانشگاه و صنعت داشته و حضور این دانشکده در همایش فناوری بسیار پررنگ و مطلوب بوده است. وجود کارگروه نوآوری در این دانشکده می‌تواند، برای تحقق اهداف دفتر ارتباط با صنعت پشتوانه خوبی باشد.
وی افزود: متأسفانه مراکز رشد در حوزه پیراپزشکی نداریم. وزارت بهداشت و دانشگاه منتظر انفجاری بزرگ در این حوزه است. یک شرکت دانش‌بنیان در این حوزه توسط دکتر شاهمرادی ثبت‌شده است. این دانشکده و حوزه، پتانسیل بسیار مناسبی دارد که باید از آن استفاده کرد.
در ادامه مدیر دفتر همکاری دانشگاه و صنعت به تعریف فناوری پرداخت و گفت: فناوری تبدیل دانش به پول است و بخش مهمی از آن ثبت پتنت بوده و لازم است کارهای تحقیقاتی تبدیل به پتنت شود و در این حوزه وارد شود. در گزارشی که کانون پتنت ارائه کره دانشگاه علوم پزشکی تهران بعد از پژوهشگاه نفت رتبه دوم را دارد و البته ما به این میزان نیز راضی نیستیم و پتانسیل‌های بیشتری در دانشگاه موجود است. ورود به حیطه ثبت پتنت امتیاز خوبی برای اعضای هیات علمی دارد.
در ادامه بحث و تبادل‌نظر بین اعضا صورت گرفت./ق

الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *