محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

دکتر آیتی: انتظار ما از دانشکده پیراپزشکی به عنوان یک دانشکده پایا، شروع فعالیت های نو و جدید در سطح ملی است

دکتر آیتی معاون بین الملل دانشگاه در دانشکده پیراپزشکی حضور پیدا کرد و با مسئولان دانشکده گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی این جلسه با حضور دکتر محمدحسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر مهدی رضایت معاون آموزشی پردیس بین الملل، دکتر آرمان زرگران مدیر توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل، علی صیادی کارشناس مسئول روابط بین الملل، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده، معاونان و مدیران گروه های آموزشی دانشکده پیراپزشکی، دوشنبه 7 آذر 1401 در سالن جلسات برگزار شد.

دکتر آیتی در این جلسه گفت: انتظار ما از دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یک دانشکده پایا، شروع فعالیت های نو و جدید در سطح ملی است.

وی همچنین افزود: فعالیت های معاونت بین‌الملل شامل چند بخش است از جمله، بخش مربوط به روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با سراسر دنیا و فعالیت های بین الملل در همه سطوح دانشگاه از جمله اعضای هیئت علمی، پرسنل و دانشجویان ایرانی، بخش مدیریت روابط بین‌الملل که درحوزه سمینارها و کنفرانس های بین المللی فعالیت می‌کند، بخش مدیریت توسعه بین الملل که در آن، آنچه که به برندینگ و گسترش بازار دانشگاه مرتبط است انجام می شود، بخش پردیس بین الملل که ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران است و در حال حاضر ۱۴۰۰ دانشجو از ۵۱ کشور دنیا در دانشکده‌های مختلف پردیس بین الملل از جمله پردیس کیش، پردیس پزشکی، پردیس دندانپزشکی و پردیس داروسازی، مشغول به تحصیل هستند و بخش کالج بین الملل که به شکل تخصصی در زمینه آموزش زبان انگلیسی و فارسی فعالیت می کند.

وی همچنین از تأسیس دانشگاه سبطین به عنوان شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهر کربلا خبر داد و گفت: این شعبه از ویژگی‌های خاص دانشگاه است که با دارا بودن مجوز رسمی از شورای گسترش، در حال فعالیت و آموزش دانشجویان با هزینه و سرمایه گذاری عتبه حضرت امام حسین (ع) است.

دکتر علیزاده ضمن خیر مقدم به اعضای حاضر در جلسه گفت: بسیار خرسندیم که در خدمت مسئولان معاونت بین الملل دانشگاه هستیم و حضور این بزرگواران آغازگر تحولات بسیار خوبی در دانشکده ما خواهد بود تا با قوت و قدرت بیشتری در خدمت برنامه های بین الملل دانشگاه در حوزه پیراپزشکی و در راستای اهداف عالی کشور عزیزمان و دانشگاه علوم پزشکی تهران باشیم.

وی پس از ارائه گزارشی از وضعیت فعلی دانشکده پیراپزشکی افزود: برخی رشته های این دانشکده از جمله رشته تکنسین علوم آزمایشگاهی و تکنسین رادیولوژی، سابقه چند ده ساله دارند و در طول این سال ها به دانشکده ای با اهداف و کارکردهای مهم تبدیل شده است.

رئیس دانشکده پیراپزشکی در ادامه گفت: علوم پیراپزشکی در سه حوزه اصلی در حال فعالیت است، حوزه پاراکیلینیکی که سابقه بیشتری دارد، حوزه مربوط به رشته‌های اطلاعات سلامت، انفورماتیک پزشکی و اطلاع رسانی پزشکی که از رشته های آینده دار دانشگاه با توجه به اهمیت بحث  IT، تله مدسین و استفاده از فرایند های نوین در تشخیص، درمان و سلامت است و حوزه دیگر که بسیار از اهمیت بالایی برخوردار است، حوزه علوم مراقبتی است که شامل رشته های تکنولوژی جراحی، هوشبری و فوریت های پزشکی است. به ویژه در چند سال گذشته دانشکده پیراپزشکی نقش مهمی درجذب و تربیت دانشجویان رشته فوریت های پزشکی و همکاری با اورژانس تهران و اورژانس کشور در سطح ملی داشته است.

 وی همچنین ادامه داد: در سال‌های اخیر زحمات و همکاری خالصانه اساتید و همکاران دانشکده پیراپزشکی، منجر به توسعه در بخش های مختلف شده است به طوری که دانشکده پیراپزشکی در بسیاری از شاخص ها در مقایسه با سایر دانشکده های پیراپزشکی کشور همچنان رتبه یک را دارا است. در سال های اخیر، فعالیت هایی مانند راه اندازی سیستم ثبت بیماری ها و طراحی نرم افزارهای سلامت که کارکرد ملی دارند، ورود دانشکده پیراپزشکی به حوزه تشخیص مولکولی کووید19 و عضویت این مجموعه در پروژه ICERP سازمان جهانی بهداشت که در طی یک سال بیش از صدهزار تشخیص انجام شد و یا ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی در حوزه واکسیناسیون کووید ۱۹ که بیش از ۱۰۰ هزار دوز واکسن در کمتر از یک سال تزریق شد، اخیراً نیز به شبکه مولکولی آنفولانزای کشور پیوسته ایم که به تمامی مراکز بیمارستانی امکان سرویس دهی در بحث تشخیص کووید19 و آنفلوانزا را داریم و امیدواریم دانشگاه در توسعه این آزمایشگاه سه زبانه در بحث گردشگری سلامت نیز ورود پیدا کند تا بتوانیم رویکرد نوینی از آزمایشگاه تحت عنوان اسمارت لب ارائه دهیم. ایشان افزود: در این مسیر، شعاری که دانشکده پیراپزشکی همواره دنبال می‌کند این است که نسل نوین پیراپزشکی پیشگام در ارائه خدمات تشخیصی و همگام با تیم سلامت باشد.

در ادامه، دکتر دشتی معاون بین الملل دانشکده به ارائه گزارش مصور و جامعی از آمار دانشجویان در حال تحصیل و فارغ التحصیل، وضعیت پژوهشی و آموزشی آنها و کیفیت ارائه خدمات آموزشی به این دانشجویان در دانشکده پیراپزشکی ارائه داد.

همچنین دکتر رضایت گفت: باید از عملکرد دانشکده پیراپزشکی در حوزه آموزش دانشجویان بین المللی قدردانی کرد. ما با بررسی شاخص‌های اساتید و دانشجویان متوجه جدی بودن دانشکده پیراپزشکی در زمینه دانشجویان بین‌المللی می‌شویم و در حوزه آموزش، نهایت همکاری و پشتیبانی را خواهیم داشت. بحث مارکتینگ اصولی و نظام‌مند در حوزه دانشجویان بین الملل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

دکتر زرگران همچنین درباره مسائلی مانند فرآیند ورود تا خروج و فارغ التحصیلی دانشجویان بین‌الملل، اهمیت کیفیت خدمات از مرحله جذب و بازاریابی دانشجویان تا پذیرش دانشجو و فارغ التحصیلی موفق آنان نکاتی مطرح کرد.

وی در ادامه گفت: با توجه به این شرایط، هم افزایی بسیار جدی با قسمت های مختلف و مرتبط با معاونت بین‌الملل و دانشکده ها از روابط و تعاملات تا بحث آموزش که مهم‌ترین بحث همکاری ما محسوب می شود، بسیار مهم است.

دکتر زرگران در ادامه گزارشی جامع و آماری از عملکرد این واحد ارائه کرد و گفت: با توجه به اهمیت و میزان متقاضی رشته های پیراپزشکی لزوم وجود عملکرد جدی در زمینه تبلیغات تخصصی هر رشته بسیار پررنگ تر از قبل است.

صیادی نیز گزارشی مصور از فعالیت های مهم مدیریت بین الملل از جمله همکاری های بین المللی، تحقیق و توسعه، تعاملات ‌و مذاکرات بین المللی و اعتقاد تفاهم نامه ها، ارائه داد.

در انتهای جلسه اعضا نظرات خود را درخصوص مباحث یاد شده در حوزه بین الملل، مطرح کردند و موارد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته شد.

محمد معین افشاری
تهیه کننده:

محمد معین افشاری

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *