محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

در نشست رییس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی مطرح شد

دکتر کریمی: در شرایط کنونی دانشگاه، اهل صحبت بی پشتوانه نیستم

رییس دانشگاه در دیدار با رییس، هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی، شرایط دشوار کنونی دانشگاه را گذرا خواند و تلاش، فکر، دلسوزی و پیگیری هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشکده ها را در بهبود امور و تحقق خواسته ها موثر دانست.

گالری عکس

در نشست رییس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی که روز سه شنبه 7 آذرماه برگزار شد، دکتر رضا صفدری، رییس دانشکده پیراپزشکی، به طراحی برنامه های عملیاتی دانشکده بر اساس اسناد بالادستی اشاره کرد و گفت: اگر تلاش، همدلی و همت اساتید و کارکنان این دانشکده نبود، قطعا برنامه های دانشکده محقق نمی شد.
وی از قدمت 70 ساله دانشکده پیراپزشکی خبر داد و گفت: اولین دوره آموزش پرتو شناسی در سال 1329 و اولین دوره آکادمیک علوم آزمایشگاهی در سال 1338 در دانشگاه آغاز شد و سپس اواخر دهه 60 شمسی، دانشکده مستقل شد.
دکتر صفدری، واگذاری تمامی امکانات دانشکده در انتزاع دو دانشگاه تهران و ایران را چالشی جدی خواند و افزود: ساختمان فعلی دانشکده با بهسازی و بازسازی فضاهای موجود آماده شد اما با افزایش چهاربرابری دانشجو، با مشکلاتی از قبیل کمبود فضای آموزشی و کمبود فضای آزمایشگاهی مواجه است.
رییس دانشکده پیراپزشکی، سپس به دستاوردها و موفقیت های دانشکده اشاره کرد و گفت: کسب رتبه برتر در ارزیابی عملکرد، کسب رتبه دوم در طرح صیانت از حقوق شهروندی، کسب رتبه اول در جلب مشارکت خیرین سلامت و جذب بودجه از خارج دانشگاه، استاندارد سازی هرم اعضای هیات علمی، رشد سرانه مقالات اساتید، کسب رتبه در جشنواره دکتر یلدا و نوآوری و انتشار مجله لاتین دانشکده، از جمله موفقیت های دانشکده در این سالها به شمار می رود.
وی همچنین خود کفایی و تبدیل شدن به قطب آموزشی و پژوهشی پیراپزشکی را از برنامه های آینده این دانشکده عنوان کرد.
در ادامه این نشست اعضای هیات علمی به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.
دکتر فریبا نباتچیان، طراحی سایتی برای در اختیار داشتن ژورنال ها به صورت آنلاین و کمبود فضای فیزیکی به منظور برگزاری ژورنال کلاب را مطرح کرد.
دکتر سیدجواد قاضی میر سعید، حرکت دانشکده بر اساس برنامه در سال های اخیر را موجب سهم دار شدن دانشکده در نمایه های بین المللی خواند.
دکتر نسرین دشتی، خواستار حمایت دانشگاه برای جذب بیشتر دانشجویان خارجی در دانشکده پیراپزشکی شد.
دکتر مرجان قاضی سعیدی، از پتانسیل های دانشکده برای ارائه پایان نامه هایی مبتنی بر نیاز جامعه خبر داد و خواستار حمایت مالی و اجرایی از پایان نامه ها شد.
دکتر حجت رحمانی، اصلاح امتیاز اساتید برای آموزش دوره های کارشناسی و کاردانی در سیستم شعاع، توجه به دانشجویان پیراپزشکی در محیط های بالینی و تعیین تکلیف ادغام گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی با بهداشت را مطرح کرد.
سپس دکتر نیک منش، خواستار بهسازی فضای آزمایشگاه شد و به منظور بهبود شرایط دانشجویان در بالین، خواستار ایجاد ردیف بالینی برای اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی شد.
دکتر نادعلی، اصلاح آیین نامه برای ایجاد گروه هماتولوژی و خون و توجه به آموزش بالین دانشجویان در این رشته را مطرح کرد.
دکتر حمید چوبینه، تدوین چارچوب برای حضور اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی در بیمارستانها و سهیم شدن دانشکده در برخی از منابع را کمک کننده خواند.
فریبرز مهرانی، خواستار عدالت در توزیع منابع، احترام به گروه هنگام جذب اعضای هیات علمی و راه اندازی نظام ارزیابی آموزش بالین برای بررسی وضعیت دانشجویان در بالین شد.
دکتر فاطمه شیخ شعاعی، استفاده از نرم افزار تشخیص تقلب های علمی را در کاهش تقلب ها کمک کننده خواند و از دانشگاه خواست تا استفاده از این نرم افزار را الزامی نماید.
محمد جعفر کندی، فضای کنونی دانشکده را مناسب آموزش ندانست و از دانشگاه خواست تا فضای مناسبی برای دانشکده در نظر گیرد.
دکتر محمد کاظم شریفی یزدی، جداسازی آموزش بین الملل دانشکده را موجب ارتقای حوزه بین الملل خواند و همچنین راه اندازی آزمایشگاه تشخیص طبی را مسیری برای درآمد زایی عنوان کرد.
دکتر علیرضا منادی سفیدان، پراکندگی ساختمان های دانشکده را موجب کاهش کیفیت و بهره وری دانست.
دکتر چنگیزی نیز، ضمن جمع بندی درخواست ها، به اصلاح کاریکلوم آموزشی دانشجویان و توجه به اشتغالزایی آنان اشاره کرد.
 دکتر کریمی، ضمن تبیین شرایط کنونی دانشگاه، با اشاره به درخواست اعضا برای خرید ساختمانی مناسب برای دانشکده گفت: من اهل وعده و عید بی پشتوانه نیستم. دانشکده پیراپزشکی از قبل همواره با کمبودها و نقصان های مزمن همراه بوده که برای رفع آن باید تلاش فراوان کرد. امروز دانشگاه دچار مشکلاتی است از این رو نمی توانم در چنین شرایطی وعده های عجیب و غریب بدهیم.
وی به پیشینه مدیریتی خود اشاره کرد و گفت: من فردی واقع گرا هستم و معتقدم امروز در دانشگاه می توان کارهایی انجام داد، اگر مجموعه دانشگاه نیز بخواهد و تلاش کند. گاهی علی رغم تلاش ها ممکن است موفق نشویم اما هرگز نا امید نیستم.
دکتر کریمی، بر ضرورت استقلال دانشکده ها در تصمیمات مدیریتی تاکید کرد و گفت: اعتقادی به اینکه از بالا برای دانشکده ها و بیمارستان ها تصمیم گیری کنیم، ندارم و معتقدم دانشکده ها باید اختلافات و مشکلات کوچک خود را با همفکری حل نمایند و بیشتر به سرنوشت دانشکده بیاندیشند.
رییس دانشگاه، مشکل فیزیکی دانشکده را مسئله ای قدیمی خواند که باید تلاشی برای رفع آن از سوی اعضا و گروه های مختلف در دانشگاه و دانشکده صورت بگیرد و خاطر نشان کرد: اگر گروه ها دلسوز دانشکده باشند و دلشان برای دانشگاه بسوزد و به خاک این دانشگاه هم علاقمند باشند، باید در صدد رفع مشکلات دانشکده بر بیایند و خواسته های خود را نیز از دانشگاه هم بخواهند. برخی از مشکلات دانشکده را رفع و گاهی باید به فکر جذب منابع از خارج از دانشگاه باشیم.
وی خرید آزمایشگاه برای دانشکده را در شرایطی که ماه ها معوقه پرداخت نشده داریم، غیر ممکن خواند و افزود: من هرگز تفاوتی میان واحدهای مختلف دانشگاه نخواهم گذاشت و اگر در شرایط مساعدی قرار بگیریم قطعا به دانشکده پیراپزشکی برای خرید فضای بهتر کمک خواهم کرد اما در چنین شرایطی هرگز قول مساعد برای خرید نمی توانم بدهم.
دکتر کریمی، از همکاری هیات رئیسه دانشگاه برای روان سازی امور و اصلاح سیستم های نرم افزاری خبر داد و تصریح کرد: این دانشکده با وجود رشته هایی همچون علوم آزمایشگاهی به خوبی می تواند درآمد زایی داشته باشد و  قطعا در این زمینه ها که نیازمند همکاری بنده و معاونین است، با مشکلی مواجه نخواهید شد.
وی ادغام و انتزاع را شرایطی سخت برای دانشگاه و دانشکده پیراپزشکی خواند و گفت: به شما حق می دهم که در شرایط کنونی و با پراکندگی ساختمان دانشکده، احساس خوبی نداشته باشید و نگاه من نیز اینگونه است امابضاعت دانشگاه نیز فعلا در همین حد است و اکنون نمی توانم قول مساعد برای خرید فضایی جدید بدهم.
دکتر کریمی، همدلی و همفکری اعضای هیات علمی برای حل مشکلات دانشکده را ضروری دانست و گفت: تغییر در این دانشکده را بیشتر از هر چیزی باید اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی بخواهند، اگر چه ممکن است در کوتاه مدت این خواسته شما محقق نشود اما با تلاش و پیگیری و حمایت خودتان، قطعا این خواسته محقق خواهد شد و دانشکده می تواند در فضایی مناسب قرار گیرد.

خبر: نسیم قرائیان
عکس: سید میثم عطری

تهیه کننده:

5 نظر برای این مقاله وجود دارد

78/10/11 - 00:00

با سلام نام دکتر علیرضا منادی سفیدان اشتباه علیرضا صفاری سفیدان درج شده است لطفا در صورت امکان اصلاح بفرمائید ممنون

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
علیزاده

علیزاده

78/10/11 - 00:00

شدیدا با فرمایشات جناب دکتر کریمی موافقم باید حرکت کرد حتی با کمترین امکانات و ناامید نبود (( به جای اینکه هزار لعنت به تاریکی بفرستیم یک شمع روشن کنیم)). گوشه ای بیکار نشستن و انتقاد و اعتراض خالی بدون ارائه راه حل منطقی و مناسب حال و زمان چیزی را حل نمی کند و تنها شرایط را بغرنج تر می کند. خدا قوت به تمامی زحمت کشان پیراپزشکی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام از حضور ارزشمند جناب آقای دکتر کریمی و دکتر سهراب پور در دانشکده پراپزشکی و راهنمایی ارزنده ایشان سپاسگزاریم.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با تشکر از تشریف فرمایی ریاست محترم دانشگاه و بیانات ارزشمند ایشان جای دارد ار زحمات هیت رییسه تلاشگر و همکاران ساعی دانشکده پیراپزشکی که پس از انتزاع دوباره و به بهنرین نحو دانشکده را احیا نمودن به نحو مقتضی قدردانی شود

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

بعضي از گروه هاي آموزشي دانشكده به لحاظ توانمندي و تعداد اعضاي هيات علمي و امكانات صلاحيت گرفتن دانشجو بخصوص در دوره تحصيلات تكميلي را ندارند. و متاسفانه هيچ گونه ارزيابي كيفي از طرف دانشكده و دانشگاه در مورد گروه هاي آموزشي صورت نمي گيرد.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *