محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

معاون بین الملل دانشگاه فعالیت های دانشکده پیراپزشکی را در زمینه آموزش دانشجویان بین الملل خوب ارزیابی کرد

جلسه هم اندیشی پیرامون موضوعات آموزشی دانشجویان بین الملل دانشکده پیراپزشکی با حضور دکتر کردی معاون بین الملل دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، جلسه هم اندیشی پیرامون موضوعات آموزشی دانشجویان بین الملل با حضور دکتر کردی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر ضیایی معاون آموزشی پردیس بین الملل، دکتر چنگیزی رییس دانشکده، معاونین و مدیران گروه های آموزشی این دانشکده چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷ در سالن اجتماعات برگزار شد.
معرفی پتانسل های دانشکده پیراپزشکی
درابتدای جلسه دکتر چنگیزی ضمن خیرمقدم به مهمانان به معرفی دانشکده و پتانسیل های آن پرداخت و گفت: دانشکده پیراپزشکی دارای ۷ گروه آموزشی بوده و در رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی دانشجوی بین الملل می پذیرد. در حال حاضر ۳۱ دانشجوی شاغل به تحصیل و ۳۶ دانش آموخته دارد. تنوع متقاصیان تحصیل در این دانشکده زیاد بوده و از ۲۸ کشور متقاضی برای رشته های پیراپزشکی درخواست ارسال می کنند.
وی افزود: در سه سال گذشته پرونده ۲۲۰ متقاصی تحصیل در این دانشکده بررسی شده و به ۱۸۹ متقاضی پذیرش داده شده است. ما به دنبال جذب دانشجو بر حسب نیاز بوده و تمام تلاش دانشکده در راستای ارائه خدمات با کیفیت و مناسب است؛ به همین منظور با مراکز مختلف درمانی تفاهم نامه هایی امضا کردیم  و از پتانسیل های موجود در دانشگاه استفاده می کنی. 
رییس دانشکده پیراپزشکی اظهار داشت: به منظور معرفی توانمندی های دانشکده در جلسات متعدد، سایت انگلیسی دانشکده مورد بازبینی و بررسی قرار گرفت و از لحاط محتوی ازتقا یافته است. سرفصل دوره های کوتاه مدت در رشته هایی که مقدور است، تدوین شده و در سایت بارگذاری خواهد شد. البته با توجه به شرایط اقتصادی موجود میزان بورس هایی که به دانشجویان تعلق می گرفت را کاهش دادیم. در مورد کیفیت خدمات اموزشی ، ارائه خدمات به دانشجویان مناسب ، تعاملات با بیمارستان ها و آزمایشگاه ها خوب است و دانشجویان راضی هستند.
وظایف آموزشی معاونت بین الملل
در ادامه دکتر ضیایی به بیان وظایف معاونت بین الملل از بعد آموزشی پرداخت و گفت: دوره های آموزشی شامل انواع مختلف مدرک محور، کوتاه مدت و مشترک هستند. دورههای کوتاه مدت فرصت خوبی است که به معرفی دانشگاه و دانشکده پرداخته و دانشجویان را برای دوره مدرک محور جذب کنیم، از لحاظ زمان و هزینه نیز مقرون به صرفه است. دورههای مشترک هم مربوط به جذب دانشجو و برگزاری دوره به صورت مشترک با سایر دانشگاه های داخل و خارج کشور است. بسیاری از دوره های می تواند به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار شود.
معاون آموزشی پردیس بین الملل دانشکده پیراپزشکی را در شاخص های آموزشی بین دانشکده های دانشگاه دارای وضعیت مناسبی دانست و اظهار داشت: این دانشکده در شاخص های آموزشی مورد بررسی وضعیت خوبی دارد و می تواند در سایر حوزه ها از جمله پایان نامه ها، طرح های پژوهشی مشترک بین الملل، تبادل دانشجو، جذب گرنت پژوهشی بین الملل و حضور فعال و مشترک در سمینارها و کنگره های خارج از کشور نقش پر رنگ تری را ایفا کند. معاونت بین الملل نقش تسهیل گر را ایفا می کند و مشکلات و موانع موجود را برطرف خواهد کرد.
سپس دکتر کردی نیز  دانشکده پیراپزشکی را در زمینه آموزش بسیار خوب توصیف کرد و گفت: این دانشکده در فعالیت های آموزشی دانشجویان بین الملل خوب عمل کرده است اما توانمندی های بیشتری برای فعالیت های بین المللی دارد. رشته های موجود در این دانشکده قابلیت شرکت در برنامه های مشترک مخصوصا رشته های دارای مقطع کارشناسی ارشد را دارند. برای این امر می توان در قدم اول با یک رشته یا گروه آموزشی شروع کرد و سپس فعالیت ها را توسعه داد. 
در پایان مدیران گروه های آموزشی به بیان نقطه نظرات، چالش ها، راهکارها و پیشنهادات خود در خصوص مسائل آموزشی دانشجویان بین الملل پرداختند.

 

الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس