محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

از رویا تا واقعیت

تولید اندام ها و قطعات بدن در آزمایشگاه

آخرین دستاوردهای حوزه نانوپزشکی بازساختی توسط پروفسور الکساندر سیفعلیان تشریح شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، پروفسور الکساندر مارکوس سیفعلیان به تشریح آخرین دستاوردهای علمی در  حوزه نانوپزشکی بازساختی پرداخت.
این برنامه که با شرکت جمع کثیری از اعضای هیات علمی، دانشجویان ومحققین برگزار شد، پروفسور سیفعلیان به اهمیت فناوری های جدید از جمله نانوپزشکی و طب بازساختی در  آینده پزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: انجام تحقیقات کاربردی در حوزه نانوپزشکی بازساختی آینده روشنی را برای تولید ارگانها و اندام های مصنوعی قابل پیوند در بدن انسان ترسیم کرده است.
وی آخرین یافته های تحقیقاتی خود را در این حوزه تشریح نمود.
در حاشیه این برنامه دکتر قنبری معاون آموزشی دانشکده فناوری نوین پزشکی درباره نانو پزشکی گفت: نانو پزشکی بازساختی و طب ترمیمی حوزه جدیدی است که کمک می کند بافت ها و ارگان های از دست رفته در بدن، با استفاده از کشت سلول های خود فرد (سلول های بنیادی) ساخته و پیوند زده شود.
وی ادامه داد: در این حوزه، عضو ساخته شده در آزمایشگاه در بدن فرد بیمار کار گذاشته می شود.
دکتر قنبری اظهار کرد: بدن برخی افرادی که روی انها پیوند عضو صورت می گیرد، به دلایل مختلف عضو پیوندی را پس می زند، اما در پزشکی بازساختی و نانوپزشکی و به واسطه سلول های بنیادی و تزریق این سلول ها و بعضی از فاکتورهای رشد، عضو پیوند شده دیگر پس زده نمی شود.
به گفته وی، استفاده از سلول های بنیادی نیاز بیماران را به دریافت اندام های پیوندی از بیماران مرگ مغزی کاهش می دهد و دیگر ضروری نیست که بیماران مدت ها در انتظار پیوند عضو قرار گیرند.
دکتر قنبری ادامه داد: امیدواریم در آینده این تحقیقات نتایج بسیار خوبی را به همراه داشته باشد و با تولید ارگان ها و بافت بدن بتوان در زمینه های مختلفی مانند پوست، بینی و شریان به کمک بیماران شتافت./ق

کلمات کلیدی
تهیه کننده:

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *