محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

همایش علمی بین‌المللی دانشجویان و اساتید ایرانی خارج از کشور

دومین همایش علمی بین المللی دانشجویان و استادان خارج از کشور برگزار شد

دومین همایش علمی بین المللی دانشجویان و استادان خارج از کشور با همکاری دانشکده فناوری های نوین پزشکی، اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا و بسیاری از انجمن ها و دانشگاه های دیگر با محوریت موضوعی پزشکی،‌ تکنولوژی، مهندسی و ریاضی، علوم انسانی و هنر در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دوشنبه و سه شنبه 12 و 13 دی 1401، دومین همایش علمی بین المللی دانشجویان و استادان خارج از کشور با همکاری دانشکده فناوری های نوین پزشکی، اتحادیه انجمن های  اسلامی دانشجویان در اروپا و بسیاری از انجمن ها و دانشگاه های دیگر برگزار شد. در این همایش که به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر سعیدرضا عاملی، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ نماینده نهاد رهبری و اعضای اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا؛ دانشجویان و استادان برجسته از حوزه های مختلف حضور داشتند.
در ابتدای این همایش دکتر حسین قنبری، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی و نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا، گفت: در سال گذشته اتحادیه تصمیم گرفت علاوه بر فعالیت های فرهنگی وارد حوزه علمی شود و هدف این بود که استادان و دانشجویان داخل و خارج از کشور با هم ارتباط بگیرند. اولین همایش در دوران کرونا به شکل مجازی برگزار شد؛ و امروز نیز دومین همایش با حضور استادان و دانشجویان داخل و خارج کشور با فضای چند وجهی از حوزه های علوم پزشکی، فناوری، علوم انسانی و هنر با هدف هم افزایی برگزار می شود تا از ظرفیت های دانشگاههای داخل و دانشجویان و استادان خارج از کشور استفاده شود. این همایش در دور روز در پنل های مختلف موضوعی برگزار خواهد شد. همچنین باید بگویم دانشکده فناری های نوین پزشکی می تواند نماینده ارتباط پزشکی و فناوری با علوم پایه باشد.
سپس دکتر سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، درباره ظرفیت علم و دانش گفت: همه ما می‌دانیم که دنیا بحران‌های زیادی را تجربه کرده و می‌کند؛ اما این سوال اساسی وجود دارد که برای برون رفت از مشکلات و چالش‌ها اعم از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی چه باید کرد و در  یک کلمه برای انتقال از وضعیت بد به وضعیت خوب چگونه باید عمل کرد؟ پاسخ به این سوال در پیوند خوردن علم و ایمان است.  ایمان و علم دو ظرفیت متفاوت نیست بلکه یک ظرفیت به هم پیوسته است که به شهادت تاریخ توانایی حل مشکلات را داشته است و در هر جایی که ورود پیدا کرده توانسته وضعیت را تغییر دهد. برخی علم را از ایمان جدا می‌کنند، در حالی که پایه سکولاریسم جدا شدن دین از سیاست نبود بلکه جدا شدن دین از علم بود، علوم تجربی به عنوان علوم محسوس،  یافته علمی را محصول تجربه می‌داند و بقیه یافته‌های دانشی را اساسا در زمره قضایای علمی به حساب نمی‌آورد و دانش را محدود می‌کند به دانشی که امکان آزمایش آن وجود داشته باشد و نگاه دکارتی موضوع فهم کمی و ریاضی است. در واقع فلسفه علم و دین یک چیز است و بطور حتما دین و ایمان جهت دهند به علم و دانش هستند و مسیر و گزاره‌های درست علم را تعریف می کند.
بعد از سخرانی افتتاحیه، این همایش در 6 پنل با محوریت موضوعی پزشکی،‌ تکنولوژی، مهندسی و ریاضی، علوم انسانی و هنر با ارائه استادان برجسته و دانشجویان داخل و خارج کشور در دو روز برگزار شد.

ساناز  عزی ایرانی
تهیه کننده:

ساناز عزی ایرانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *