محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

نشست مشترک هیئت رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با معاون غذا و دارو و هیئت همراه

نشست مشترک هیئت رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با معاون غذا و دارو و هیئت همراه با هدف همکاری های علمی و تحقیقاتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، 16 آبان 1401، نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با معاون غذا و دارو و هیات همراه با هدف همکاری های علمی و تحقیقاتی برگزار شد. در این جلسه دکتر حسین قنبری،‌ رئیس و اعضای هیات رئیسه از طرف دانشکده و دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و دارو دانشگاه به همراه هیات همراه از طرف معاونت غذا و دارو حضور داشتند.
در ابتدای جلسه،‌ دکتر حسین قنبری، رئیس این دانشکده ضمن معرفی اعضای هیات رئیسه، گفت: عمده رویکرد دانشکده ما این است که فناوری های نوین را در حوزه سلامت و در حیطه های تشخیص، درمان، پیشگیری و بازسازی وارد کنیم. یکی از دغدغه های ما تشخیص الویت و نیازهای کشور است تا با دانستن آنها بتوانیم مسیر تحقیقات را به سمت رفع نیازهای واقعی جامعه ببریم. در مسیر تجاری سازی نیز به راهنمایی های معاونت غذا و دارو نیاز است. ما مشتاق هستیم تحقیقاتی که در دانشکده انجام شده است توسعه یابند و به بازار سلامت وارد شوند. همچنین با وجود آزمایشگاه های آن معاونت بسیاری از نیازهای دانشکده در این حیطه مرتفع می شود. مطمئنا ما در خانواده دانشگاه هستیم و این همکاری ها می تواند در پیشبرد اهداف دانشگاه موثر باشد.
در ادامه، دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و دارو دانشگاه فعالیت ها و فرآیندهای جاری در معاونت غذا و دارو را معرفی،‌ و  از همکاری های متقابل دانشکده و معاونت غذا و دارو استقبال کرد.
دکتر رضا فریدی، معاون پژوهشی دانشکده گفت: مجوز هایی که برای فناوری ها صادر می شود ضامن حیات این فناوری هاست چرا که اجناس اصل را از غیر اصل نمایان می کند و بازار فناوری های استاندارد را رونق می بخشد ولی بعضا دیده می شود فناوران ماه ها به دنبال اخذ مجوز های لازم هستند که این موارد باعث ناامیدی ایشان می شود. آزمایشگاه های مختلف دانشگاه من جمله آزمایشگاه دانشکده می تواند به آزمایشگاه های معاونت غذا و دارو متصل شوند و روندهای آزمایشگاهی آن معاونت را تسهیل و سریع کنند.
سپس،‌ دکتر رامین رحیم نیا، عضو هیات رئیسه دانشکده گفت: من فکر می کنم دانشگاه این توان را دارد که با همگرایی واحدهای زیرمجموعه خود چالش هاس اساسی که در آموزش و پژوهش و فناوری وجود دارد را مرتفع کند. همکاری معاونت و دانشکده می تواند به کیفیت فعالیت های طرفین کمک کند.
سپس دکتر محمدعلی مظلومی،‌ معاون اقتصاد دانش بنیان دانشکده گفت: عمده فعالیت های مشترک فی مابین در سه بخش تشخیص نیازمندی های جامعه و تعیین موضوع تحقیقاتی و ساخت تجهیزات پزشکی؛ تعیین فرآیندها و قوانین واضح و روشن برای به نتیجه رساندن  فناوری هاست؛ و خدمات دوجانبه آموزشی، پژوهشی و آزمایشگاهی معاونت و دانشکده است.
در ادامه مهندس غفوری مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو، ضمن اعلام ارقام آماری از فعالیت های معاونت غذا و دارو گفت: یکی از مشکلات در صدور مجوز این است که به صورت مرحله به مرحله نواقص را به تولید کننده اعلام می کنند. صدور مجوز برای شرکت های دانش بنیان کاملا به صورت اتوماسیون انجام می شود که البته نیازمند گذراندن آموزش فرآیندهای آن است که این معاونت حاضر است در صورت نیاز دانشکده آن را آموزش دهد.
سایر حاضران در جلسه نیز نقطه نظرات خود را برای این همکاری متقابل بیان کردند و ابراز امیدواری کردند تا این جلسات در آینده نیز تکرار شود.

ساناز  عزی ایرانی
تهیه کننده:

ساناز عزی ایرانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *