محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی تهران با مدیر اداره کل امور بانوان معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران

آغاز همکاری‌های مشترک در آموزش خودمراقبتی به زنان و دختران شهر تهران

هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی تهران و مدیر اداره کل امور بانوان معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در نشستی مشترک به بحث و تبادل‌نظر در خصوص نحوه جاری‌سازی همکاری‌های مشترک در ارائه آموزش‌های خود مراقبتی به زنان و دختران شهر تهران پرداختند.

گالری عکس  

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ در این دیدار که روز شنبه 24 شهریورماه به میزبانی شهرداری تهران صورت گرفت؛ دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده ضمن ارائه معرفی اجمالی از دانشکده پرستاری و مامایی تهران این دانشکده را یکی از قدیمی‌ترین دانشکده‌های پرستاری و مامایی کشور توصیف کرد و از رتبه یک دانشکده در بین 185 دانشکده پرستاری در سطح کشور خبر داد.

دکتر نیکبخت h-Index دانشکده را رتبه اول در بین تمامی دانشکده‌های پرستاری و مامایی دانست.

وی از وجود 60 عضو هیات علمی در هشت گروه آموزشی دانشکده سخن گفت و مسئولیت تربیت اعضای هیات علمی دانشکده‌های پرستاری سراسر کشور را رسالت اجتماعی دانشکده دانست.

وی در ادامه از اشتغال به تحصیل 1200 دانشجو در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در دو رشته پرستاری و مامایی و بهداشت باروری و 54 دانشجوی بین‌الملل از بیش از 10 کشور جهان سخن گفت.

رئیس دانشکده تعداد دانشجویان دکتری را بالغ بر 100 نفر به تفکیک 60 نفر در رشته پرستاری و 40 نفر در رشته بهداشت باروری و تعداد دانشجویان کارشناسی ارشد را بیش از 400 نفر دانست.

وی این نشست را اولین ارتباط و تعامل رسمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با امور بانوان شهرداری تهران دانست و هدف از این نشست را طرح پیشنهادی ارتقای سطح سلامت جسمی، روانی و اجتماعی بانوان شهر تهران عنوان کرد.

در ادامه جلسه دکتر خوش‌نوای فومنی، مدیر دفتر ریاست و دکتر پاشایی پور مدیر گروه آموزشی بهداشت جامعه و سالمندی دانشکده به ارائه توضیحاتی در خصوص بسته تنظیم‌شده پیشنهادی دانشکده برای خود مراقبتی مادران، زنان و دختران شامل غربالگری سلامت جسمی، روانی و اجتماعی، ارائه کارگاه‌های آموزشی، آموزش چهره به چهره شامل مشاوره‌های روان پرستاری، غربالگری و آموزش بیماری‌های مزمن مانند پرفشاری خون، بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت، سلامت مادر باردار و بلوغ دختران، مشاوره‌های پیش از ازدواج، ارتقای سطح سواد سلامت، سبک زندگی سالم، تغذیه سالم، رفتارهای پرخطر، اختلالات دوران سالمندی و ... پرداختند.

دکتر سادات حسینی، معاون دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشکده نیز از تأکید دانشگاه بر خود مراقبتی و ارتقای سطح سلامت جامعه با تمرکز بر پیشگیری تأکید کرد.

دکتر نوغانی معاون اداری و مالی دانشکده نیز غربالگری زنان در ارتقای سطح سلامت جامعه را حائز اهمیت دانست.

انجام پایان‌نامه‌های مسئله محور و طرح‌های توسعه‌ای مبتنی بر نیاز جامعه و مشارکت با اداره کل امور بانوان در قالب طرح‌های تحقیقاتی عملیاتی نیز از تأکیدات دکتر واثق معاون پژوهشی دانشکده بود.

دکتر فاطمه راکعی، مدیر اداره کل امور بانوان معاونت اجتماعی، فرهنگی شهرداری تهران نیز ضمن استقبال از مشارکت و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران ورود مراکز آکادمیک به ارائه آموزش به زنان و دختران شهر تهران را باعث جلب اعتماد جامعه دانست.

دکتر راکعی از تمرکز این دفتر بر آموزش با محوریت پیشگیری با برگزاری دوره‌های آموزش مهارت‌های خانوادگی و اجتماعی در سطح محلات مناطق 22 گانه شهر تهران با تمرکز بر آموزش خود مراقبتی به دختران، فرزندان و مادران دارای فرزند 6 تا 12 سال، آموزش عزت‌نفس، مقابله با استرس، فلسفه برای دختران، رفتار با سالمندان، موضوعات روان‌شناختی، مهارت گفتگو، اخلاق و حقوق به‌عنوان برنامه‌های سال 97 سخن گفت و خواستار مشارکت دانشکده در برگزاری کارگاه‌های آموزشی در 5 منطقه شهرداری تهران شد.  

 

خبرنگار: شیما سادات عطری 
عکس: حسین اکبریان 

کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری