محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

در شورای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی صورت گرفت:

تاکید رئیس دانشکده پرستاری و مامایی بر نقش سیاست گذاری شورای پژوهشی

دکتر نیکبخت: در تعیین اولویت های پژوهشی آنچه اهمیت بیشتری دارد، داشتن سازوکار روشن در نحوه پرداختن به آنها و جهت دادن پایان نامه ها و طرح های تحقیقاتی به سمت و سوی اولویت ها است.

گالری عکس 

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ در شورای پژوهشی دانشکده که 19 دی ماه با حضور رئیس دانشکده واعضای شورای پژوهشی برگزار شد؛ دکتر نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده ابراز امیدواری کرد که تمرکز شورای پژوهشی در دور جدید سیاست گذاری در حیطه پژوهشی باشد.
وی گفت: شورا باید سیاست های لازم در مورد پایان نامه ها را تدوین و اعلام کند. باید مشخص شود سیاست ما در مورد طرح های تحقیقاتی چگونه است و در گام بعدی باید انگیزه لازم برای انجام طرح های تحقیقاتی در اساتید ایجاد شود.
وی ضمن تاکید بر اهمیت تمرکز بر اولویت های پژوهشی، از شورا خواست تا با برگزاری کارگاه روش های روز دنیا در زمینه پژوهش، مبنای تعریف اولویت ها و خصوصیات آنها را آموزش دهند.  
دکتر نیکبخت گفت: اولویت باید ویژگی هایی داشته باشد که نه با یک پژوهش از اولویت خارج شود و نه این که با وجود پژوهش های فراوان همچنان در اولویت باقی بماند.
وی بر اخذ نظرات اعضای هیات علمی و توافق بر سر اولویت های پژوهشی و اطلاع رسانی جامع لیست اولویت ها تاکید کرد.
دکتر نیکبخت گفت: تکلیف ما در اولویت ها معلوم نیست و ارتباط با اولویت ها با لاین پژوهشی اساتید نیز روشن نیست.
وی افزود: من معتقد به داشتن اولویت های پژوهشی هستم؛ اما لیست کردن اولویت ها به تنهایی هیچ خاصیتی ندارد. مهم تر از تهیه لیست اولویت ها، رسیدن به سازوکاری روشن برای رسیدن به یک اجماع عمومی در دانشکده و اطلاع رسانی آن برای همگان است که چگونه اولویت ها تحقق می یابد.

تاکید معاون پژوهشی بر انجام مگاپروژه های تحقیقاتی در دانشکده 
دکتر مریم مدرس، معاون پژوهشی دانشکده نیز از برگزاری کارگاه آموزشی اولویت ها و اجماع در خصوص اولویت های پژوهشی دانشکده با حضور آزاد تمامی اساتید دانشکده خبر داد.
معاون پژوهشی همچنین بر انجام مگاپروژه ها در دانشکده تاکید کرد.
دکتر مدرس گفت: در طرح های ارتباط با صنعت در حوزه های پرستاری و مامایی تنها نیاز به تولید محصول نیست؛ بلکه ارائه خدمت و پاسخگوئی به یک نیاز هم می تواند در این زمره قرار گیرد و حتی منجر به اخذ گرنت شود.
وی نیماد را فرصت خوبی برای استفاده پژوهشگران دانست و محورهای بیماری های غیرواگیردار و علوم اعصاب و بهداشت روان را زمینه های مرتبط و قابل استفاده برای دانشکده عنوان کرد.

تاکید بر همخوانی اولویت های پژوهشی با نیازهای جامعه 
دکتر مرضیه حسن پور، نماینده رئیس دانشکده در شورای پژوهشی دانشکده هم بر جامعه محور بودن پژوهش تاکید کرد و گفت: اولویت های پژوهشی باید با نیاز جامعه همخوانی داشته باشد و مبتنی بر آنها تعیین شود.
وی تعیین لاین اصلی تحقیق برای اعضای هیات علمی و تعامل خوب با مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی را راهکار کاهش پراکندگی پژوهشی و افزایش مقاله ها و طرح های تحقیقاتی در دانشکده دانست.
دکتر حسن پور با اشاره به استفاده دانشگاه های برتر جهان از گرنت های پژوهشی به جای بودجه دولتی؛ برگزاری کارگاه برای آموزش نحوه اخذ گرنت و زمان اعلام گرنت ها در سطح بین المللی را لازم دانست.
 خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان 

شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری