محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

اشتراک تجربیات دانشکده پرستاری و مامایی تهران با دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص اعتباربخشی

در نشست مشترک هیات اعزامی از دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه جندی شاپور اهواز درخصوص نحوه پیاده سازی وارزیابی اعتباربخشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران بحث و تبادل نظر شد.

گالری عکس 

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ در این نشست که شنبه 29 مهرماه با حضور دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، معاون بین الملل دانشکده، دکتر خاطره سیلانی، مدیر توسعه روابط بین الملل، دکتر سریه پورتقی، دبیر اعتباربخشی دانشکده پرستاری و مامایی تهران، جاودان فرد کارشناس معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیات اعزامی از دانشگاه جندی شاپور اهواز برگزار شد؛ معاون بین الملل دانشکده ضمن ارائه توضیحی کلی درخصوص پروژه اعتباربخشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران از ایجاد شبکه ای منسجم در دانشگاه و دنبال کردن برنامه اعتباربخشی در دو دوره 4 ساله و اخذ گواهی نامه عالی از موسسه ایسیک (ASIC) سخن گفت.
وی همکاری حوزه های مختلف در اجرایی سازی پروژه، تهیه جدول گانت اقدامات، پیگیری معاونت بین الملل دانشگاه، اراده همگانی در دانشگاه و دانشکده، مدیریت آگاه و آشنایی دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده با ادبیات اعتباربخشی، تعالی و ایزو در سطوح مختلف ساختارها و فرایندها را از جمله عوامل موفقیت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده پرستاری و مامایی در دستیابی به گواهی نامه اعتباربخشی دانست.
وی حوزه بین الملل را متولی اصلی این پروژه و دبیر اعتبار بخشی دانشکده را مسئول مستقیم اجرایی سازی آن دانست.
دکتر سریه پورتقی، دبیر اعتباربخشی دانشکده در ادامه به ارائه توضیحاتی مفصل در خصوص اعتبار بخشی پرداخت.
وی در توضیح ضرورت اعتباربخشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران از جایگاه نظام های ارزیابی آموزش عالی در اسناد بالادستی، سند چشم انداز 20 ساله، برنامه پنجم توسعه، نقشه جامع علمی دانشگاه و ... نام برد.
دبیر اعتباربخشی دانشکده همچنین گفت: کلیه دانشگاه های بزرگ برای حضور در عرصه بین المللی الزامی است تا سال 2023 گواهی نامه اعتباربخشی را کسب کنند.
وی از ستاد اعتباربخشی دانشگاه به عنوان سطح یک شبکه، کمیته تخصصی معاونت ها به عنوان سطح دو شبکه و کارگروه های اعتباربخشی در دانشکده ها به عنوان سطح سه اعتباربخشی نام برد و ساختار و وظایف هر کدام را شرح داد.
دکتر زهرا عباسی دولت آبادی، دبیر کمیته  حوادث و بلایا  HSE نیز طراحی سامانه فرماندهی و تدوین شرح وظایف اعضای کمیته براساس چارچوب علمی را از جمله اقدامات اولیه این کمیته عنوان کرد.
وی گفت: هدف ما این بود که رویکرد سنتی مدیریت حوادث و بلایا که روی پاسخ متمرکز بود، از بین ببریم و براساس مدل جدید کار کنیم.
دکتر عباسی تعریف فرایند هشدار اولیه، تدوین لیست مخاطرات، راه اندازی خط Hot Line دانشکده به شماره 111 و اجرای تمرینات و مانورهای بحران در دانشکده و تدوین بیانیه سلامت و امنیت را از جمله اقدامات مهم این کمیته عنوان کرد.
در ادامه این دیدار هیات اعزامی از دانشگاه علوم پزشکی اهواز از امکانات و فضاهای آموزشی و پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی تهران بازدید کردند.

 

خبرنگار: شیما سادات عطری 

عکس: حسین اکبریان 

شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری