محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

اولین کارگاه رویکرد فناوری در عرصه پرستاری و مامایی و سلامت برگزار شد

اولین کارگاه رویکرد فناوری در عرصه پرستاری و مامایی و سلامت دوشنبه 15 مهرماه با حضور رئیس هیات مدیره و مشاور هیات مدیره شرکت مشاورین ایده ناب ویژن و مدیر کارآفرینی سازمان نظام پرستاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ در اولین کارگاه رویکرد فناوری در عرصه پرستاری و مامایی و سلامت که روز دوشنبه 15 مهرماه برگزار شد؛ دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده این جلسه را گام اول برای برگزاری استارت آپ دوم وسوم آبان ماه با همکاری دانشکده پرستاری و مامایی تهران و سازمان نظام پرستاری و فرصتی برای آشنایی با تجاری سازی فناوری، رسیدن از ایده تا عمل و نتیجه، تمرین ایده یابی در جریان بارش فکری، بیان ایده و چارچوب نگارش ایده و ... عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که در پایان این کارگاه ایده های مناسبی برای استارت آپ آبان ماه به دست آید.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی همچنین گفت: مرکز پژوهش های دانشکده از مراکز فعال در سطح دانشگاه است و دانشجویان ما در استارت آپ های دانشگاهی و کشوری خوب ظاهر شده اند.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی همچنین با تاکید بر اهمیت انجام پایان نامه های محصول محور در دانشکده، از تصویب و ابلاغ آئین نامه محصول محور دانشکده پرستاری و مامایی خبر داد.
دکتر فاطمه واثق رحیم پرور؛ معاون پژوهشی دانشکده نیز که برگزار کننده این جلسه بود؛ با ابراز خرسندی از همکاری دانشکده و سازمان نظام پرستاری در برگزاری استارت آپ آبان ماه، خواستار حضور پرشور دانشجویان و اساتید در همایش دوم و سوم آبان ماه شد.
دکتر آرزو راستی، سرپرست مرکز پژوهش های دانشجویی دانشکده نیز با اشاره به حرکت کشور به سوی کارآفرینی و نوآوری بر ضرورت داشتن نوآوری و خلاقیت دانشجویان تاکید کرد و ورود به عرصه دانشگاه های نسل سوم و چهارم را منجر به کاهش شکاف موجود بین پرستاری و مامایی در کشور و در خارج از ایران دانست.
وی ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این کارگاه و استارت آپ آبان ماه و شکل گیری جریان سازی موثر، ایده پردازی اساتید و دانشجویان به نتیجه رسیده و پایان نامه های محصول محور تولید شده و در نهایت منجر به ارتقای نظام سلامت شود.
دکتر ناصر محمدی، دکترای تخصصی بیماریهای داخلی عفونی، دارای کارشناسی ارشد مدیریت در نظام سلامت و رئیس هیات مدیره و مشاور هیات مدیره شرکت مشاورین ایده ناب ویژن نیز در این کارگاه از ورود دانشگاه ها به دانشگاه های نسل سوم و چهارم سخن گفت و نجات دانشگاه ها را خروج از نسل دوم به نسل سوم دانست.  
وی گفت: دانشگاه نسل سوم می گوید تمام کسانی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شوند باید بتوانند اشتغال ایجاد کنند و خودکفا باشند. باید دانشجویان تبدیل به انبار مهارت به جای انبار دانش شوند.
دکتر محمدی کارآفرینی را تخریب خلاق تعبیر کرد و گفت: باید اول ویرانش کنید تا بتوانید خوب آبادش کنید.
وی هدف از برگزاری این نشست را آشنایی با کارآفرینی، فناوری و تجاری سازی، آشنایی با فرایند اجرایی، بیان و تشریح ایده های فناورانه و نوآورانه، آشنایی با رویداد استارت آپ آبان ماه و شیوه ثبت نام در رویداد استارت آپ عنوان کرد.
در ادامه دکتر ظریف رفتار، مدیر کارآفرینی سازمان نظام پرستاری و دانش آموخته دکتری مدیریت کسب و کار از فرانسه نیز توضیحی اجمالی از رویکرد سازمان نظام پرستاری برای ورود به مبحث کسب و کار و استارت آپ ارائه داد.
وی ملاک تصمیم گیری برای کارآفرینی را پاسخ به دو سوال 'حاضرم 20 سال این کار را انجام دهم؟' و 'حاضرید برایش بیدار بمانید؟' عنوان کرد و علاقه را اولین ویژگی مورد نیاز برای کارآفرینی دانست. 
دکتر ظریف رفتار در ادامه افزود: ایده باید تمایز قابل توجهی با آنچه الان وجود دارد داشته باشد، منحصر به فرد باشد و نیاز بازار را در برداشته باشد.
او همچنین روند برگزاری رویداد کارآفرینی آبان ماه را برگزاری کلاس های آموزشی، صحبت در مورد ایده ها با حضور منتورها، ارائه ایده و بوم کسب و کار و ارائه امتیاز به ایده ها عنوان کرد. 
توضیح این که در این کارگاه هیات رئیسه دانشکده، رئیس هیات مدیره، مشاور هیات مدیره شرکت مشاورین ایده ناب ویژن و مشاور رئیس سازمان نظام پرستاری، مدیر کارآفرینی سازمان نظام پرستاری، معاون آموزشی سازمان نظام پرستاری، دکتر مازندرانی از موسسه بهزیب و دانشجویان پرستاری و مامایی حضور داشتند.
 
خبرنگار: شیما سادات عطری 
عکس: حسین اکبریان 
کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری