محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

بازدید دوروزه هیات اعزامی از دانشگاه هاولر کردستان عراق از دانشکده پرستاری و مامایی تهران

بحث و تبادل‌نظر در خصوص راه‌اندازی رشته کارشناسی ارشد مامایی در دانشگاه هاولر کردستان

هیات میهمان از دانشگاه هاولر کردستان عراق روز شنبه 13 مردادماه از دانشکده پرستاری و مامایی دیدار کردند.

گالری عکس 

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ در این جلسه که با حضور دکتر ابوبکر مجید صالح مدیر ارتباطات بین‌الملل دانشگاه هاولر، یوسف محمد یونس رئیس دانشکده پرستاری و دکتر حمدیه میرخان احمد مدیر گروه آموزشی مامایی دانشگاه هاولر و دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده، دکتر خاطره سیلانی معاون بین‌الملل، دکترسیده طاهره میر مولایی مدیر گروه آموزشی بهداشت باروری، بارداری و زایمان، دکتر زیبا تقی زاده و دکتر فاطمه واثق رحیم پرور اعضای گروه بهداشت باروری، بارداری و زایمان و پرویز وفا کارشناس روابط بین‌الملل برگزار شد؛ در خصوص همکاری‌های دوجانبه و نحوه راه‌اندازی دوره کارشناسی ارشد مامایی در دانشکده پرستاری هاولر کردستان بحث و تبادل‌نظر شد.
دکتر نیکبخت در ابتدای جلسه ضمن خوشامدگویی به هیات میهمان از کردستان عراق از همکاری و تعامل بین دو کشور و تمرکز روی همکاری بهتر در آینده استقبال کرد.
وی با همسایه و دوست خواندن کشور کردستان این ملاقات را فرصتی برای رسیدن به یک برنامه مشترک برای همکاری‌های بیشتر در آینده دانست و از آمادگی دانشکده پرستاری و مامایی تهران برای همکاری با دانشکده پرستاری هاولر کردستان سخن گفت.
وی دانشکده پرستاری و مامایی تهران را بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین دانشکده پرستاری کشور خواند و از اشتغال به تحصیل بیش از هزار دانشجو در این دانشکده خبر داد.
ابوبکر مجید صالح مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه هاولر از برقراری ارتباط با دانشکده پرستاری و مامایی تهران اظهار خرسندی کرد و این دیدار را فرصتی برای به‌کارگیری تجربیات دانشکده پرستاری و مامایی تهران در راه‌اندازی دوره کارشناسی ارشد مامایی و دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی در تحقیقات کیفی در حوزه سلامت و پرستاری دانشگاه هاولر در قالب MOU قبلی عنوان کرد.
دکتر یوسف محمد یونس، رئیس دانشکده پرستاری هاولر نیز ضمن معرفی اجمالی دانشکده پرستاری هاولر بر همکاری با دانشکده پرستاری و مامایی تهران و تبادل تجارب تأکید کرد و حضور خود را فرصت مغتنمی قلمداد کرد که بتواند از تجربیات بزرگ‌ترین دانشکده پرستاری و مامایی کشور بهره‌مند شود.
دکتر حمدیه میرخان احمد، مدیر گروه آموزشی مامایی دانشگاه هاولر نیز ایران را کشور دوم خودش دانست و از برنامه این دانشگاه برای راه‌اندازی دوره کارشناسی ارشد مامایی در گام نخست و اقدام برای راه‌اندازی دوره دکتری مامایی با همکاری دانشکده پرستاری و مامایی تهران یادکرد.
در ادامه دکتر سیلانی معاون بین‌الملل دانشکده معرفی کاملی از دانشکده پرستاری و مامایی تهران، رشته‌ها و مقاطع تحصیلی و دپارتمان های آموزشی ارائه داد.
وی به وجود 83 نفر عضو هیات علمی و آموزشی در دپارتمان‌های آموزشی و اشتغال به تحصیل بیش از هزار دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی اشاره و تعداد دانشجویان بین‌الملل را 45 نفر به تفکیک 12 نفر در مقطع دکتری، 11 نفر در دوره کارشناسی ارشد و 16 نفر در دوره کارشناسی عنوان کرد.
دکتر سیلانی همچنین برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت و دوره‌های تابستانی، برنامه کارشناسی ارشد و دکتری پرستاری و مامایی، تبادل استاد و دانشجو، انتشار مقالات بین‌المللی و مشارکت در پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری را از ظرفیت‌های همکاری دانشکده دانست.
ارائه تاریخچه و دستاوردهای رشته مامایی در ایران، معرفی توانمندی‌های گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی تهران، اولویت‌های پژوهشی گروه مامایی و بهداشت باروری، مرکز پژوهش‌های دانشجویی، وجود فیلدهای موجود (LDR) در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران و کاهش زایمان سزارین با کمک ماماها از محورهای سخنرانی دکتر زیبا تقی زاده، عضو هیات علمی گروه آموزشی بهداشت باروری، بارداری و زایمان دانشکده بود.
در ادامه کارگروه مشترک نحوه راه‌اندازی دوره کارشناسی ارشد مامایی، پروپوزال مربوطه را نهایی کردند
توضیح این‌که این پروپوزال بعد از انجام مکاتبات و تائید طرفین به‌صورت دوره آموزشی مشترک Joint Degree Program از مهرماه سال جاری اجرایی خواهد شد و گواهی‌های این دوره نیز با امضا و لگوی هر دو دانشگاه صادرشده و حقوق مادی و معنوی طرفین در آن لحاظ خواهد شد.
خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان 

کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری