محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

شانزدهمین جلسه شورای راهبردی شبکه ملی تحقیقات پرستاری

تاکید رئیس دانشکده پرستاری و مامایی بر لزوم آینده نگاری، همکاری بین بخشی و تدوین مگا پروژه در شبکه تحقیقات پرستاری

شانزدهمین جلسه شورای راهبردی شبکه ملی تحقیقات پرستاری شنبه 20 مهرماه به میزبانی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

گالری عکس 

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران در شانزدهمین جلسه شورای راهبردی شبکه ملی تحقیقات پرستاری با استقبال از برگزاری شورای راهبردی شبکه ملی تحقیقات پرستاری، دانشکده پرستاری و مامایی تهران را خانه آکادمیک شبکه دانست.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران شبکه ملی تحقیقات پرستاری را آخرین شبکه تاسیس شده عنوان کرد و از عملکرد خوب شبکه تاکنون قدردانی کرد.
دکتر نیکبخت نصرآبادی ضمن اعلام آمادگی دانشکده پرستاری و مامایی برای همکاری با شبکه ملی تحقیقات پرستاری  اظهار داشت: در حال حاضر 192 دانشکده پرستاری و حدود 50 هزار دانشجوی پرستاری در کشور داریم؛ اگر یک پنجم این 50 هزار نفر یا یک دهم آن دانشجویان تحصیلات تکمیلی باشند؛ ما در دو سال آینده 5 هزار تا 10 هزار تولید پژوهشی خواهیم داشت. شبکه ملی تحقیقات پرستاری می تواند متولی آنالیز این همه تحقیق پرستاری  شود و یا مرکز ترجمان دانش ان باشد.
دکتر نیکبخت نصرآبادی تصریح  کرد؛ این انتظار وجود دارد که شبکه بتواند یک آنالیز اساسی روی تولیدات پژوهشی داشته باشد و آن را به عنوان یک مگاپروژه تعریف کند.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران افزود: ما یک مرکزی را برای ساماندهی  پژوهش های پراکنده ای که  در کل کشور انجام می شود نیاز داریم و این مرکز می تواند یک محصول بسیار خوب برای شبکه ملی تحقیقات پرستاری باشد.
وی همچنین بر نیاز پرستاری به آینده نگری و لزوم تدوین مگا پروژه و همکاری بین بخشی در حیطه پرستاری تاکید کرد.
تاکید بر انجام کارهای پژوهشی براساس نیاز جامعه
دکتر سیده فاطمه حق دوست اسکوئی، رئیس شبکه ملی تحقیقات پرستاری ضمن قدردانی از دانشکده پرستاری و مامایی تهران به خاطر میزبانی جلسه شورای راهبری، سه سالگی شبکه ملی تحقیقات پرستاری را تبریک گفت و از زحمات دکتر میلانی در دو سال همکاری اش با شبکه تشکر کرد.
وی در ادامه از انجام برنامه های عملیاتی شبکه ظرف شش ماه از سال خبر داد و از روند انجام برنامه ها ابراز خرسندی کرد.
رئیس شبکه ملی تحقیقات پرستاری راه اندازی شبکه یا سامانه ای از پژوهش های پرستاری در کشور را از برنامه های شبکه ملی تحقیقات پرستاری دانست و از تلاش شبکه برای راه اندازی سامانه پژوهش پرستاری خبر داد.
دکتر اسکوئی خاطر نشان کرد: باید در تمام حوزه های با دید پرستاری وارد شویم و ببینیم چه کاری مرتبط با پرستاری انجام شده است. باید بتوانیم دسترسی به پایان نامه ها و مقالات پیدا کنیم و این دسترسی کار آنالیز را راحت تر می کند.
وی با اشاره به وجود سیستم نوپا گفت: سیستم نوپا الان وجود دارد اما خیلی از داده ها در این سیستم هم در دسترس نیستند و خیلی از اطلاعات کامل نیستند.
وی با استقبال از اعلام همکاری دانشکده پرستاری و مامایی تهران گفت: خوشبختانه احساس نیاز برای این مسئله در حال افزایش است و راه اندازی این کار نیاز به کمک تمامی اعضا در این زمینه نیاز دارد.
دکتر اسکوئی ابراز امیدواری کرد که سامانه یاد شده بتواند اطلاعات جامعی از تحقیقات صورت گرفته در حوزه پرستاری را در اختیار قرار دهد.
رئیس شبکه ملی تحقیقات پرستاری همچنین بر انجام تحقیقات هدفمند براساس نیازهای جامعه و تشویق کشور برای انجام کارهای پژوهشی براساس نیاز جامعه تاکید کرد.

توضیح این که در حال حاضر 20 شبکه ملی تحقیقات در کشور مشغول به فعالیت هستند و شبکه ملی تحقیقات پرستاری به عنوان آخرین شبکه تحقیقات تاسیس شده کار خود را در سال 95 زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت آغاز کرده است.

خبر و عکس: شیما سادات عطری 

شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری