محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

تبادل نظر درمورد نحوه راه اندازی مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در دانشکده پرستاری و مامایی تهران

جلسه تبادل نظر در مورد نحوه راه اندازی مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان و نحوه ارتباط آنها با مرکز رشد دانشگاه روز شنبه هفتم اردیبهشت ماه با حضور دکتر فریدی مجیدی، معاون مدیریت توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه و خرامان مسئول شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد در این مدیریت برگزار شد.

گالری عکس 
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر واثق معاون پژوهشی دانشکده این جلسه را فرصتی برای ارتباط و تبادل نظر در مورد مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان عنوان کرد و با اشاره به توانمندی ها و ظرفیت های موجود در اعضای هیات علمی دانشکده ابراز امیدواری کرد که این توانمندی ها با قرارگیری در مسیر مناسب به عمل منتهی شود.
دکتر فریدی مجیدی با یادآوری از برگزاری همایش فن بازار سلامت در آبان ماه سال گذشته بر اهمیت مسئله محوری در پژوهش تاکید کرد و رفتن پژوهش ها به سمت تقویت فناوری ها را نیازمند زیرساخت ها و فرهنگ سازی های مناسب دانست و اظهار داشت: ما دو درصد کل پژوهش دنیا را داریم در حالی که یک درصد جمعیت کل دنیا را از لحاظ آماری دارا هستیم و برای این درصد میلیاردها توان زمان صرف شده است؛ اما هنوز برای این که بتوانیم از دانش و علم خودمان در جامعه استفاده کنیم، راه زیادی در پیش داریم. شاید میلیون ها نفر سال در کشور تحقیق صورت می گیرد که اگر در جامعه استفاده شود بسیار عدد بالایی خواهد بود. چقدر خوب است که پایان نامه های ما در راستای اهداف کلان کشور، بحث فناوری و در نهایت موضوع تجاری سازی و استفاده از آن در بدنه جامعه قرار گیرد؛ و قطعا یکی از حوزه های بسیار موثر در این زمینه حوزه سلامت است.
در این جلسه همچنین به صورت مفصل درمورد تشکیل هسته های دانشجویی فناور، استفاده از ظرفیت دانشجویان، وجود مراکز رشد فعال در دانشگاه، ضوابط و شرایط راه اندازی مراکز رشد، روند استقلال مراکز رشد و استقرار آنها در پارک علم و فناوری، نوع شکل گیری هسته، تکمیل فرم های Business plan، طرح در شورای مرکز رشد، دوره پیش رشد و رشد و تاسیس شرکت، ارائه بیلان کار بعد از یک سال فعالیت مدت زمان سه سال حضور قانونی شرکت در مرکز رشد و ... صحبت شد.
دکتر فریدی مجیدی همچنین در حاشیه برگزاری این جلسه با حضور در محوطه دانشکده از مسابقه علمی دانشجویان در اولین روز از هفته آموزش دیدار کرد.
دکتر معصومه ایمانی پور، مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده همچنین هدف از برگزاری این مسابقه را نوآوری، خلاقیت، کارتیمی و توانایی ترکیب، یادگیری مشارکتی، مدیریت زمان، استفاده از وسایل و تجربیات و رعایت نظم و توانایی عنوان کرد.
خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان 

شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری