محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

تعامل و همکاری دو جانبه دفتر امور زنان دانشگاه و دانشکده پرستاری و مامایی

نشست مشترک دفتر امور زنان دانشگاه 18 اردیبهشت ماه با حضور دکتر وسکوئی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان، اعضای هیات رئیسه و مدیران گروه های آموزشی برگزار شد.

گالری عکس 

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر خورشید وسکوئی، مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان با اشاره به وجود هزار و 808 نفر عضو هیات علمی و سهم 41 درصدی خانم ها و اشتغال به کار 18 هزار و 239 نفر کارکنان دانشگاه و سهم  65 درصد خانم ها از این تعداد گفت: کارکنان ما اغلب بانوان هستند و از میان آنها 648 نفر مدیر عالی، میانی و یا پایه هستند. از سوی دیگر از 3 میلیون و 16 هزار و 792 نفر نیز جمعیت تحت پوشش دانشگاه،  2/49 درصد را زنان تشکیل می دهند. 
وی همچنین از افزایش تعداد هیات علمی های خانم در سال های اخیر خبر داد و گفت: البته اکثر اعضای هیات علمی خانم ما در رده استادیاران هستند و در میان استاد تمام ها خانم ها کمتر حضور دارند؛ این مسئله نشان دهنده ورود طیف گسترده زنان در سال های اخیر است. 
مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان این جلسه را نشان دهنده علاقه دو طرفه بین دفتر بانوان دانشگاه و دانشکده پرستاری و مامایی دانست و گفت: ارتباط من با دانشکده به 18 سالگی برمی گردد؛ دانشکده پرستاری و مامایی، دانشکده ای توانمند است و همه توانمندی های این دانشکده را می شناسند و مطمئن هستند که امور در دانشکده به نحو احسن انجام می شود. 
وی افزود: در دانشکده پرستاری و مامایی بانوان در اکثریت هستند. لذا برنامه های امور زنان دانشگاه با این دانشکده سنخیت بسیاری دارد. 
مسئول دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه اذعان کرد: دفتر امور زنان و خانواده از سال های گذشته کارهای بسیار بزرگی را انجام داده است. من هم امیدوارم بتوانم امانت دار خوبی باشم. 
وی از طرح دفتر امور بانوان برای شناسایی بانوان نامدار دانشگاه در قالب تولید و نشر مصاحبه های خبری در سایت دانشگاه به عنوان کار جدید این دفتر یاد کرد  و گفت: برای الگو برداری اخیرا به معرفی بانوان نامی دانشگاه پرداختیم و قرار است هر هفته در روزهای سه شنبه بانوان نامی دانشگاه را معرفی کنیم و دوست داریم بانوان دانشکده نیز در این طرح دیده شوند. 
دکتر وسکوئی بر عنوان دفتر زنان و خانواده تاکید کرد و گفت: این دفتر شامل همه افراد خانواده می شود و تنها منحصر به زنان نیست. در این دفتر حوزه هایی متفاوت ارائه مشاوره از جمله مشاور خانواده، مشاوره فردی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تحصیلی، مشاوره کودک و نوجوان، تست های روانشناختی وجود دارد.  
وی همچنین از برگزاری دوره های آموزشی ارتقای مهارت های لازم برای زندگی هوشمندانه با طول 50 ساعت آموزش دارای مجوز ضمن خدمت برای کارکنان شاغل دانشگاه خبر داد. 
دکتر وسکوئی در ادامه از تدوین تقویم روزهای خاص در سال 98 ، برنامه های مرتبط با سند سلامت زنان و تعیین عناوین پژوهشی مرتبط با اهداف سند یاد شده خبر داد و خواستار مشارکت اساتید و دانشجویان در انجام طرح های تحقیقاتی شد.  
دکتر نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده نیز با بیان توانمندی ها و پتانسیل های موجود در گروه های آموزشی و اساتید برای همکاری و به طور خاص انجام طرح های تحقیقاتی در زمینه اولویت های پژوهشی دفتر بانوان از همکاری و تعامل این دفتر و دانشکده استقبال کرد. 

خبرنگار: شیما سادات عطری 
عکس: حسین اکبریان 
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری