محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

به منظور آمادگی برای اعتبار بخشی مجدد دانشگاه از سوی سازمان ایسیک

خودارزیابی دانشکده پرستاری و مامایی توسط تیم ارزیابی دانشگاه انجام شد

ارزیاب اعتبار بخشی از حوزه معاونت بین الملل دانشگاه، دانشکده پرستاری و مامایی را گزینه مناسبی برای پرچم داری دانشگاه در ارزیابی مجدد اعتبار بخشی دانست.

گالری عکس 

در این جلسه که روز یکشنبه 3 اردیبهشت ماه با حضور تیم ارزیابی دانشگاه متشکل از 5 حوزه آموزشی، پژوهشی، بین الملل، توسعه و دانشجویی و فرهنگی و به منظور ایجاد آمادگی پیش از فرایند اعتباربخشی مجدد دانشگاه از سوی سازمان اسیک (ASIC) برگزار شد؛ دکتر محمد علی چراغی، رئیس دانشکده در مقدمه ای اجمالی بر حرکت مجموعه مبتنی بر برنامه راهبردی و در راستای تحقق چشم انداز دانشکده تاکید کرد.
وی ادامه داد: ادعای ما در چشم انداز تعریف شده برای دانشکده دستیابی به رتبه یک در کشور، رتبه ای قابل قبول در منطقه امرو و مطرح شدن در دنیا به عنوان دانشکده ای شاخص است. ما به این چشم انداز فکر می کنیم و به آن عمل می کنیم.
دکتر چراغی تصریح کرد: قطعاً مجموعه دانشکده دارای نقاط نیازمند بهبود هم هست که البته برای همه آنها پروژه های بهبود تعریف شده و موجود است.
وی با اشاره به قاعده اصلی دانشکده مبنی بر تلاش مداوم برای بهتر شدن گفت: سعی می کنیم به این قاعده باور داشته باشیم و به آن عمل کنیم. در طول مدیریت 7 ساله گذشته در دانشکده، قاعده راهبردی ما در ارکان اصلی دانشکده همچون حوزه های آموزش، پژوهش، عرصه بالینی و مدیریت متمرکز بوده است. ما استراتژی 16 گانه برای دانشکده تنظیم کردیم و بعد از تمرکز دانشگاه بر اسنادی همچون نقشه علمی و برنامه 4 ساله دانشگاه، استراتژی های 16 گانه دانشکده نیز مورد بازبینی قرار گرفت.
رئیس دانشکده در ادامه با اشاره به موفقیت های دانشکده در تعالی سازمانی، پروژه ایزو و نظام آراستگی گفت: همواره سازمان را از نگاه SWOT می بینیم؛ نقاط قوت، نقاط قابل بهبود، فرصت ها و تهدیدها را بررسی می کنیم و در واقع فرمول کاری ما بر اساس این الگوها کاملا جاافتاده است.
دکتر چراغی گفت: نگاهمان در تعالی سازمانی نگاه راداری است؛ همواره باید نتیجه دلخواه را تعیین کنیم، رویکردمان برای رسیدن به نتیجه و شیوه جاری سازی رویکردها در این نگاه نیز باید مشخص باشد. در گام بعدی، عملکردها و برداشت های ذی نفعان را دوره ای سنجش می کنیم و اقدام اصلاحی و بازنگری نیز اقدام آخری است که در الگوی رادار قرار دارد.
وی خاطر نشان کرد: برای بزرگی دانشگاه و دانشکده تلاش می کنیم و شهرت سازمانی و پاسخگوئی اجتماعی برای ما بسیار جایگاه مهمی دارد.
دکتر چراغی با اشاره به شعار امسال دانشکده پرستاری و مامایی مبنی بر «فکر، گفتار و عمل مبتنی بر شواهد در آموزش، مدیریت پژوهش و بالین» گفت: برای هر سال شعاری را براساس تحلیلی که هر سال از روند گذشته و رو به آینده مان انجام می دهیم؛ تعیین کرده و در راستای آن حرکت می کنیم.
دکتر همتی، ارزیاب اعتبار بخشی از حوزه معاونت بین الملل نیز دانشکده پرستاری و مامایی را گزینه مناسبی برای پرچم داری دانشگاه در مرحله ارزیابی مجدد اعتبار بخشی دانست و گفت: دانشکده پرستاری و مامایی به عنوان نماد و پرچم دار  اعتباربخشی  دانشگاه در مرحله ارزیابی و با حضور ارزیابان اصلی قبول زحمت کرده است و قرار است شاخص هایی که در 5 حوزه آموزش، پژوهش، بین الملل، دانشجویی و توسعه و برنامه ریزی منابع مطرح است و منجر به اعتبار بین المللی برای دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد شد، در این دانشکده سنجیده شود.
وی تاکید کرد:  دانشگاه در گام تمدید اعتبار بخشی ای است که 4 سال گذشته از دانشگاه ایسیک دریافت شده است و با توجه به این که دانشگاه علوم پزشکی تهران در اعتبار بخشی ملی هم سعی کرده است سردمدار باشد؛ انتظاری که از این دانشگاه در مرحله تمدید وجود دارد بسیار بالاتر از ارزیابی اول خواهد بود. در این فرایند جزئیات دنبال نمی شود و تمرکز ارزیابان روی شاخص هایی است که ارائه شده است. آنها سعی می کنند گفتگوهایی با گروه های مختلف ذی نفعان داشته باشد و هم از نظر بیرونی و هم درونی به ارزیابی بپردازد.
دکتر همتی گفت: دانشکده پرستاری که سرآمدی در همه ابعاد آن مشهود است؛ به نظر می رسد گزینه مناسبی برای انتخاب به عنوان پرچم دار دانشگاه در این مرحله است.
در ادامه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، معاون بین الملل دانشکده با همکاری سایر معاونین به ارائه تاریخچه شکل گیری دانشکده، توالی زمانی اضافه شدن رشته ها و مقاطع تحصیلی، هرم هیات علمی، تعداد و ترکیب دانشجویان شاغل به تحصیل در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، ترکیب گروه های آموزشی، تعداد دانشجویان بین الملل، امکانات دانشکده در بخش های پژوهشی و دانشجویی و شاخص های مورد تاکید ارزیابی اعتبار بخشی در هر حوزه پرداختند.
در پایان نیز ارزیابان دانشگاه متشکل از دکتر گندم کار از حوزه آموزشی، دکتر صابری از معاونت پژوهشی، دکتر امانلو، کاشیان و نصیریایی از حوزه معاونت توسعه، دکتر همتی، آزادی و جاودان فرد از حوزه معاونت بین الملل، دکتر صادقی از حوزه دانشجویی با حضور در حوزه های مختلف به بررسی شاخص های دانشکده پرداختند.

خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان 

 

کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری