محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

دکتر رستمیان پرستاری را مهم ترین نیاز کشور در شرایط کنونی قلمداد کرد

‌معاون فرهنگی دانشگاه در دورهمی صمیمانه دانشکده در حوزه مسئولیت اجتماعی که روز شنبه 2 اسفندماه 99 با حضور جمعی از خیرین برگزار شد؛‌ پرستاری را مهم ترین نیاز کشور دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، در این دورهمی صمیمانه‌ای که با حضور معاون فرهنگی دانشگاه، مدیر حراست دانشگاه و دکتر فاطمه نوغانی مسئول پیشین خیرین دانشکده برگزار شد؛ دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده از زحمات معاون فرهنگی دانشگاه در حوزه خیرین قدردانی کرد و دوره حضور وی در معاونت فرهنگی دانشگاه را آغازگر و هدایت کننده فعالیت‌های اجتماعی و خیری دانشگاه دانست.  
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی همچنین با تشکر از دکتر فاطمه نوغانی، مسئول پیشین خیرین دانشکده، وی را سفیر خیرین دانشکده نام نهاد و از تلاش‌هایشبرای راه اندازی مجمع خیرین دانشکده قدردانی کرد.
وی همچنین در ادامه با قدردانی از حضور خیرین در دانشکده از همراهی و مساعدت‌های دکتر محمود دوستی استاد دانشکده پزشکی دانشگاه با دانشکده پرستاری و مامایی این دانشکده را خانه دوم استاد دانست.  
دکتر حسن برکتی، معاون دانشجویی و فرهنگی و مسئول خیرین دانشکده از بازنگری در رویکرد دانشگاه‌ها و اهداف آنها و اهمیت یافتن ارتقای سطح کیفی زندگی در دهه اخیر سخن گفت و خاطرنشان کرد: ویژگی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم است که هم پای جامعه فعالیت کرده و در راستای نیازهای جامعه پژوهش می‌کنند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده با اشاره به افزایش پذیرش دانشجویان در رشته‌های پرستاری و مامایی از اشتغال به تحصیل هزار و ۳۶۰ دانشجو در دانشکده پرستاری ومامایی خبر داد و از استادان این دانشکده به عنوان جهادگران سلامت یاد کرد.
دکتر برکتی همچنین افزایش زیرساخت‌های آموزشی و ارتقای تجهیزات مرکز مهارت‌های بالینی را لازمه آموزش مطلوب به تعداد بالای دانشجویان دانست.
او همچنین راه اندازی کارگروه‌های مدیریت کرونا در ابتدای پاندمی ویروس کووید ۱۹توسط اساتید دانشکده، برگزاری وبینارهای آموزشی، راه اندازی کانال‌های مشاوره رایگان و پاسخگویی به دوهزار و ۲۳۲ تماس مردمی، تهیه راهنماهای آموزشی، تهیه و اطلاع رسانی محتوای درست به جامعه، تامین تجهیزات و کمک رسانی به بیمارستان ها، کودکان کار و… را از جمله اقدامات منحصر به فرد و متمایز دانشکده در راستای خدمت رسانی به جامعه و فعالیت مبتنی بر نیازهای جامعه دانست.
دکتر برکتی مشارکت دانشکده پرستاری و مامایی در برگزاری جشنواره ملی خودمراقبتی را نیز یکی دیگر از اقدامات موثر دانشکده دانست و خودمراقبتی را از وظایف پرستاری عنوان کرد.
تدوین و ثبت سازمان مردم نهاد در دانشکده، بدل شدن به دانشکده بدون دخانیات، حمایت‌های موضوعی از داوطلبین مدافعان سلامت با استفاده از منابع خارج سازمانی، کمک به کانون خیریه سندروم داون و کودکان کار نیز از دیگر اقداماتی بود که دکتر برکتی به آنها اشاره کرد.
مسئول خیرین دانشکده پرستاری و مامایی با اشاره به تشکیل مجمع خیرین دانشکده در سال ۱۳۹۶، از جذب بالغ بر یک میلیارد تومان در طی ۴ سال فعالیت این مجمع و توسعه و تجهیز فضاها و امکانات کمک آموزشی با استفاده از کمک خیرین خبر داد.
دکتر محمود دوستی، استاد دانشکده پزشکی که به عنوان یکی از خیرین در این جلسه حضور داشت، خیر را تاجری زرنگ توصیف کرد و گفت: خیر می‌داند که با چه کسی معامله می‌کند.
وی خیر و خیرات را حق الناس و حق الله و رواج خیرات در جامعه را باعث حل مشکلات دانست.
وی تصریح کرد: خیرات فقط بخشیدن مال نیست، یک کلام و یک قدم هم می‌تواند جز خیرات باشد. باید حضور، وجود و حرف‌های ما منشاء خیر باشد.
دکتر دوستی بر اهمیت الگوسازی در پرستاری تاکید کرد و گفت: دانشجویان بچه‌های ما هستند و باید در کنار آنها باشیم و تمام جوانب آنها را ببینیم. این دانشجویان بعدها تولید ثروت سلامتی برای جامعه هستند.
 
پرستاری؛ ‌ مهم‌ترین نیاز کشور
دکتر عبدالرحمن رستمیان، معاون فرهنگی دانشگاه با تاکید بر اهمیت رشته پرستاری، مهم‌ترین نیاز کشور را پرستاری دانست و گفت: تعداد زیادی نیروی پرستاری باید تربیت شود. این نیروها باید در جایی تربیت شده و آموزش ببیند که هم از نظر دانش و تجهیزات و هم در مهارت آموزی و آموزش تعهد و اخلاق حرفه‌ایبهترین باشد.
وی ادامه داد: پرستار باید بتواند مدیریت عالی داشته باشد، باید بتواند جنبه‌های مختلف یک بیمار را ببیند و درک کند. پرستاران ۲۴ ساعته در کنار بیماران هستند و اگر توانایی علمی و مهارت‌های حرفه‌ایرا نداشته باشد می‌توانند به بیمار آسیب بزنند.
وی خرید مانکن‌های آموزشی در سال‌های گذشته را یکی از کارهای خوب دانشکده پرستاری و مامایی دانست و از اهمیت وجود مانکن‌ها برای آموزش دانشجویان و کسب مهارت‌های لازم قبل از حضور در بالین سخن گفت.
دکتر میرخانی، یکی از خیرین دانشگاه نیز با اشاره به روند سالمند شدن جمعیت ایران در ۳۰ سال آینده گفت: در ۲۰ سال گذشته با توجه به تعداد بالای نوزادان و جوانان اهمیت و اولویت کار خیرین در مدرسه سازی بود و در حال حاضر با روند سالمند شدن جمعیت ایران؛ هدف اصلی بخش سلامت است.

شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *