محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

دکتر میرزا حسینی خواستار مشارکت فعال دانشکده پرستاری و مامایی در راه اندازی شعبه بین الملل دانشگاه در بوداپست شد

دکتر شاهرخ میرزاحسینی رئیس کالج اویسینای بوداپست از دانشکده پرستاری و مامایی تهران بازدید کرد و خواستار راه اندازی شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در بوداپست شد.

گالری عکس 
گالری عکس 

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر محمد علی چراغی، رئیس دانشکده در دیدار با دکتر شاهرخ میرزا حسینی، دانش آموخته و مربی سابق دانشکده پرستاری و مامایی تهران که روز شنبه ۲۲ اسفندماه انجام شد، ضمن خوشامدگویی به این استاد پیشکسوت، این آشنایی را فرصتی مناسب برای ایجاد تعامل و همکاری دوسویه بین دانشکده پرستاری و مامایی تهران و کالج بین المللی اویسینای بوداپست دانست.
دکتر چراغی تبادل استاد و دانشجو، سفرهای مطالعاتی، برگزاری تورهای علمی، اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک و‌ برگزاری دوره های کوتاه مدت را از جمله ظرفیت های همکاری بین دانشکده و کالج اویسینا قلمداد کرد.
وی خاطر نشان کرد: این دیدار می تواند منشا یک یادگار ملموس و عینی از حضور دکتر میرزاحسینی در دانشکده و مسبب ایجاد یک شبکه ارتباطی از ایرانیان مقیم خارج از کشور باشد.
دکتر شاهرخ میرزا حسینی، رئیس کالج اویسینای بوداپست با اشاره به دکتر ناهید دهقان نیری و دکتر علیرضا نیکبخت، معاونین آموزشی و بین الملل دانشکده در کسوت استاد تمامی و در ترکیب هیات رئیسه، از موفقیت دو دانشجوی قدیمی اش ابراز خرسندی کرد.
وی با اشاره به سال های حضورش در دانشکده پرستاری و مامایی به عنوان مربی گفت: من شاهد بودم که چه قدم هایی برای توسعه و ساختن این دانشکده برداشته شد. شما الان داشته هایی دارید که ما نداشتیم؛ هم در بعد نیروی انسانی و هم در بعد فضای فیزیکی تحولات بسیار خوبی روی داده است.
وی با اشاره به خروجش از کشور در سال ۱۹۹۴ میلادی، از راه اندازی کالج اویسینای بوداپست به عنوان مهم ترین اقدامش در مجارستان نام برد: طبیعتا گرفتن مجوز برای راه اندازی کالجی با این نام کار آسانی نبود. اما من توانستم این کار را انجام دهم و به نام ابن سینا این کالج را نامگذاری کنم. الان این کالج بیش از چهارهزار دانشجوی ایرانی دارد.
وی در ادامه از راه اندازی مدرسه تابستانی نفرولوژی در بوداپست نیز سخن گفت:‌ ۵ دوره کنگره نفرولوژی را برگزار کردیم و من توانستم در سال پنجم یک استاد از ایران برای این کنگره دعوت کنم.
وی در خصوص زمینه های همکاری با دانشکده پرستاری و مامایی تهران بر امکان انجام طرح های تحقیقاتی مشترک، تبادل استاد و دانشجو،‌ فرصت های مطالعاتی، گرفتن استاد مشاور برای پایان نامه های دکتری و راه اندازی مجله بین الملل با استانداردهای بین المللی تاکید کرد.
دکتر میرزاحسینی عقد تفاهم نامه با دانشکده طب سنتی را نیز یکی دیگر از اقداماتش در تعامل با ایران دانست و از راه اندازی درمانگاه طب سنتی در اروپا خبر داد.
وی در توضیح چگونگی برگزاری مراسم بزرگداشت سملوایز، دانشمند برجسته مجارستانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور نخست وزیر مجارستان اظهار  داشت: دکتر سملوایز که ناجی مادران نامیده می شود تلاش کرد که با دانش و تجربه خود علت مرگ مادران را هنگام زایمان کشف کند. سملوایز سیستمی را پیشنهاد داد که پزشکان تنها با شستن دست‌ها توانستند از فوت تعداد قابل‌توجهی از مادران جلوگیری کنند.
وی تصریح کرد: یونسکو خواسته بود که هر کشوری که می تواند برای سملوایز مراسم گرامیداشت برگزار کند. ایران تنها کشور منطقه بود که دعوت یونسکو را جواب داد.

راه اندازی شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در بوداپست
دکتر میرزا حسینی همچنین از راه اندازی شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در بوداپست با همکاری کالج بین المللی اویسینا خبر داد و خاطر نشان کرد: یکی از رشته هایی که من برای این شعبه پیشنهاد دادم،‌ پرستاری بود.

دانشکده پرستاری  ومامایی مهمان ویژه همایش بین المللی ابن سینا در بوداپست 
وی در ادامه از برگزاری همایش بین المللی ابن سینا در بوداپست خبر داد. وی محور اصلی این همایش را ارائه دستاوردهای ایران در علم پزشکی عنوان کرد و از دانشکده پرستاری و مامایی خواست تا دراین همایش حضور فعال داشته و مهمان ویژه آن باشند.
گفتنی است دکتر شاهرخ میرزاحسینی، دانش آموخته و مربی سابق دانشکده پرستاری و مامایی تهران که اینک در کشور مجارستان ریاست کالج اویسینای بوداپست را به عهده دارد، با حضور در کلاس های درس و فضاهای آموزشی دانشکده از روزهای گذشته اش در دانشکده پرستاری و مامایی گفت و با دیدن همکاران و شاگردانش تجدید خاطره کرد.
در این جلسه همچنین دکتر افسانه صدوقی اصل، مدیر توسعه امور بین الملل دانشکده ضمن معرفی اجمالی دانشکده به ارائه گزارشی از فعالیت های معاونت بین الملل دانشکده پرداخت. /ق

خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان 

کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *