محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

دیدار صمیمانه و صرف ناهار دورهمی مدیر امور دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی

در پی درخواست گروهی از دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی پیرامون بررسی کیفیت غذا؛دکتر اصفیا و هیات رئیسه دانشکده با حضور در سلف سرویس ناهار دوم آبان ماه را همراه دانشجویان صرف کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر ابوالقاسم  اصفیاء، مدیر امور دانشجویی دانشگاه به همراه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس و دکتر اکرم سادات حسینی و دکتر فاطمه نوغانی معاونین دانشجویی و فرهنگی و اداری و مالی دانشکده ظهر روز چهارشنبه دوم آبان ماه با حضور در سلف سرویس ناهار خوری دانشجویان ضمن صرف ناهار صحبت ها و انتقادات دانشجویان در مورد کیفیت غذا را شنیدند.
در این دیدار دوستانه دکتر اصفیاء در پاسخ به اعتراض دانشجویان به کیفیت غذا اظهار داشت: در هر کاری سخت افزار مهم است و تا وقتی سخت افزار درست نباشد دست ما هم بسته است. متاسفانه دانشگاه با مشکل در آشپزخانه به عنوان سخت افزار مورد نیاز مواجه است. سایر دانشگاه ها از آشپزخانه های فوق مدرن برخوردار هستند. آشپزخانه فعلی که ما از دانشگاه تهران اجاره کردیم در حدی مجهز نیست که بشود روزانه ۶ هزار پرس غذا در آن طبخ شود.
وی افزود: خوشبختانه مدیریت فعلی دانشگاه و دانشکده توجه زیادی به این قضیه دارند و ما از این فرصت استفاده کردیم و ساخت آشپزخانه را به تصویب هیات رییسه دانشگاه رسانیدم.
وی در پاسخ به چرایی ساخت آشپزخانه جدید دانشگاه در مکان سالن مطالعه کوی دانشگاه اذعان کرد: قبول داریم که فضای مطالعه برای دانشجویان در خوابگاه کم است؛ اما با توجه به اولویت بودن ساخت آشپزخانه مکان سالن مطالعه برای ساخت آن در نظر گرفته شود. ان شاءلله بعد از ساخت آشپزخانه برای ساخت کتابخانه نیز اقدام خواهیم کرد.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه ابراز امیدواری کرد که ساخت آشپزخانه جدید دانشگاه تا بهمن ماه سال جاری اتمام یابد: بعد از اتمام ساخت ساختمان آشپزخانه امیدواریم که مراحل تجهیز و خرید امکانات نیز به سرعت انجام و آشپزخانه به بهره برداری برسد.
دانشجویان دانشکده در این دیدار خواستار تدوین آیین نامه نظارت دانشجویان بر کیفیت غذا شدند.
دکتر اصفیا در پاسخ به نظارت دانشکده ها بر کیفیت غذا و نحوه سرو آن گفت: دانشکده ها همواره در این مسئله دخیل بوده و کماکان نظارت داشته اند. از جمله تمامی دانشکده های خارج از پردیس دانشگاه دانشکده پرستاری و مامایی یکی از دانشکده هایی است که بیشترین همکاری در بخش نظارت و تامین امکانات را داشته است.
وی حذف برخی از غذاها از منوی غذایی دانشگاه را ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه در شرایط اقتصادی کشور دانست و از جایگزین کردن غذاهای مطلوب دانشجویان به جای غذاهای حذف شده خبر داد.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه از انجام نظرسنجی های روزانه و سالانه از دانشجویان درخصوص کیفیت غذا سخن گفت و تصریح کرد: کارشناسان امور دانشجویی و حتی خود من کیفیت غذاهای توزیع شده را بررسی می کنیم و علاوه بر آن نظرسنجی های انجام شده از دانشجویان در دفاتر موجود در سلف سرویس ها را بررسی می کنیم. علاوه بر آن نظرسنجی های سالانه ای نیز برای تعیین منوی غذایی از سوی معاونت دانشجویی دانشگاه صورت می گیرد.
وی با اشاره به تفاوت نظرات دانشجویان در مورد کیفیت و مقدار غذا در میان دانشجویان دختر و پسر خاطرنشان کرد: معمولاً نظرات برحسب جنسیت دانشجویان متفاوت است. در حالی که دانشجویان پسر از کیفیت و کم بودن مقدار غذا شکایت دارند؛ دانشجویان دختر ابراز رضایت می کنند.
دکتر اصفیاء همچنین از برنامه دانشگاه برای ارائه غذای نیم پرس از ابتدای ترم آینده خبر داد و گفت: تعدادی از دانشجویان که بیشتر در میان خانم ها دیده می شوند به حجم بالای غذا معترض بودند و این باعث شد که ارائه غذای نیم پرس با قیمت کمتر نیز در منوی غذایی لحاظ شود.
خبرنگار: شیما سادات عطری 
عکس: حسین اکبریان 

کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *