محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

رییس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه: جنبش دانشجویی موظف است نیازهای مردم را شناسایی و در محل نیاز نقش افرینی کند

همایش دستاوردهای انقلاب اسلامی به مناسبت ر‌وز دانشجو یکشنبه ۱۸ آذر ماه در دانشکده پرستاری و مامایی تهران برگزار شد.

گالری عکس 
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ علیرضا زاکانی رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و نماینده سابق مردم تهران در مجلس عصر روز یکشنبه ۱۸ آذرماه در نشست گرامیداشت روز دانشجو که در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد؛  دانشجویان ایران اسلامی را میراث گران‌بهایی حاصل از مجاهدت‌های چند دهه دانشجویان قبل از انقلاب دانست و گفت: تفاوت جدی بین جنبش دانشجویی قبل و بعد انقلاب است. جنبش دانشجویی قبل از انقلاب معطوف ضدیت با آمریکا است ولی دانشجوی بعد از انقلاب هم‌راستا با حاکمیت در مقابل آمریکا می‌ایستد.
وی بابیان اینکه در انقلاب اسلامی سه ویژگی گوهر دین و مردم و رهبری جامعه بود گفت: این انقلاب به جریانی تبدیل‌شده که توانسته بنیان جدیدی را در جهان کنونی جاری کند.
زاکانی گفت: باید مسیری دنبال می‌کردیم که عمل به دین و ساخت جامعه مبتنی بر  ارزش‌های دینی اثر ماندگاری را ایجاد و جامعه ما را بدل به جامعه‌ای الگو کند .
وی گفت: شأن ما بالاتر از جایگاه کنونی‌مان در جهان است. باید مسیری را دنبال کنیم تا طعم شیرین کارآمدی و مسیر تحول فراروی ملت قرار بگیرد.
نماینده سابق مجلس با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین امتحان ما کارآمدی است و باید بیش از این از ظرفیت‌های کشور استفاده کنیم تصریح کرد: امروز بعد از 40 سال دیگر آزمون‌وخطا قابل‌قبول نیست.
وی افزود: مردم‌سالاری دینی یعنی مردم حرف آخر را می‌زنند پس همه‌چیز کشور باید به سمع و نظر مردم برسد چون مردم حق‌دارند بدانند. حکومت وظیفه دارد مردم را توانمند و  برای استفاده از حق انتخاب خود قدرتمند کند.
زاکانی ضمن تأکید بر اینکه مردم حق نظارت دارند و جامعه اسلامی شفاف و شیشه‌ای است گفت: مردم حق بازخواست دارند. جنبش دانشجویی در این راستا وظیفه جدی دارد و موظف است نیازهای مردم را شناسایی و در محل نیاز نقش‌آفرینی کند.
وی با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه علمی و ضریب جینی تأکید کرد: ما دستاوردهای زیادی داشتیم اما بااین‌وجود این وضعیت با ایدئال‌هایمان فاصله جدی دارد و نقش این فاصله باید توسط جنبش دانشجویی در دل مسئولان زنده نگه‌داشته شود.
زاکانی گفت: به گذشته خود افتخار می‌کنیم ولی در خیلی از زمینه‌ها درجایی که باید باشیم نیستیم. نخبگان سیاسی، فرهنگی و هنری نخبگان و اندیشه‌ورزان کشور بهتر می‌توانستند کار کنند.
وی گفت: باید محور حرکات کشور را برمدار شایستگان قرار دهیم؛ کسانی که تعهد به مردم و دین اسلام و تخصص، تجربه، توان و عرضه کار داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه تعلیم کشور را باید از طریق رشد و تربیت آغاز کنیم، تصریح کرد: آینده با تعلیم و تربیت شکل می‌گیرد؛ باید انسان‌هایی مسئول و خودباور به جامعه تحویل دهیم.
دکتر نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده سالروز سرآغاز استکبارستیزی را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که جنبش ایجادشده و نقش‌آفرینی که دانشجویان آن روز آغاز کردند پرشورتر ادامه پیدا کند.
وی با یادآوری تأکید مقام معظم رهبری بر به دست آوردن دانش روز؛ دست یافتن به مرجعیت علمی در کشور را حائز اهمیت دانست و گفت: وظیفه اصلی دانشجویان دستیابی به دانش و انجام مسئولیت‌های اجتماعی است.وی افزود: دانش منشاء قدرت است و بچه‌های انقلابی وظیفه اصلی‌شان این است که بیشتر از سایرین درس بخوانند و درعین‌حال همه باید نگاه آینده نگرانه داشته باشیم و برای آینده کشور نیروسازی کنیم.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی برداشتن روحیه نقادانه و تفکر انتقادی و ارائه راه‌حل و راهکار برای حل نقاط ضعف و داشتن نگاه انتقادی همراه با ارائه راه‌کار برای حل مشکلات تأکید کرد.
وی همچنین بر اهمیت مسئولیت اجتماعی و حرفه‌ای دانشجویان پرستاری و ورود آنان  برای حل مشکلات سلامت مردم چون چاقی، افزایش مصرف نمک، شکر و نوشابه، کمبود مصرف آب و لبنیات و کاهش فعالیت فیزیکی و داشتن برنامه روشن برای حل مشکلات و ارتقای کیفیت سلامت تأکید کرد.
دکتر تولائی، رئیس انجمن ژنتیک ایران نیز سومین سخنران این مراسم بود و در خصوص دانش‌های نوین در علم ژنتیک و لزوم هدف‌دار بودن دانش در کشور به ایراد سخن پرداخت.
خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان

 

کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری