محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

نشست شورای مشترک مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه و دانشکده پرستاری و مامایی

دومین نشست شورای مشترک مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه در دور جدید مدیریتی، صبح روز چهارشنبه 9 اسفند ماه با حضور دکتر بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی، مدیران ستادی و معاونین اداری و مالی مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر بیگلر، معاون توسعه، مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه نیز ضمن تشکر از دانشکده پرستاری و مامایی برای میزبانی دومین جلسه شورای مدیران در دور جدید در روزهای پایانی سال؛ با نقل روایت از امام علی (ع) بر اهمیت برنامه ریزی در امور تاکید کرد: حضرت می فرمایند کسی که برنامه ریزی را کنار بگذارد همه فعالیت هایش از روی عجله و شتاب خواهد بود؛ و کسی که از برنامه ریزی غفلت کند کوهی از مشکلات و موانع بر سر راهش ایجاد خواهد شد.
دکتر بیگلر بر برنامه ریزی درست و دقیق برای سال آینده تاکید کرد: نگاه همه دانشگاه های کشور به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران است و این مسئله مسئولیت ما را دو چندان می کند و باید روی آن برنامه ریزی کرد.
وی ادامه داد: باید در سال 97 با برنامه ریزی دقیق تر حرکت کنیم تا تمامی فعالیت ها مطابق اصول و برنامه خودش پیش برود. اگر از برنامه ریزی غفلت کنیم؛ حتما دچار مشکلات عدیده ای خواهیم شد. آن سال هایی که منابع وسیع بود خیلی از پروژه ها متوقف می شد؛ چه برسد به زمانی که به علت محدودیت های موجود منابع در اختیار قرار نمی گیرد.
وی بر اهمیت برنامه ریزی در حوزه پشتیبانی در گام اول تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که در زمان باقیمانده تا پایان سال برنامه ریزی ها انجام شود.
دکتر بیگلر گفت: اولین کار برنامه ریزی باید با حوزه پشتیبانی اتفاق بیفتد تا زمانی که منابع نباشد حوزه های دیگر چطور می توانند برنامه بدهند. ما قصد نداریم منابعی را برای هیچ مرکزی در نظر بگیریم؛ اگر برنامه ای مصوب شده باشد ما هم از نظر منابع آن را حمایت خواهیم کرد و اگر برنامه ای وجود نداشته باشد، منابعی برایش وجود نخواهد داشت.
وی اظهار داشت: علی رغم محدویت هایی که اتفاق افتاده مجموع دانشگاه با نگاه مثبت حرکت کرده و اجازه نداده مشکلی که اثرگذار باشد در دانشگاه ایجاد شود. در برخی موارد هم نواقصی وجود دارد که باید بتوانیم با کمک هم برطرف کنیم.
معاون توسعه دانشگاه همچنین از ارزیابی مراکز در پایان سال مالی از لحاظ منابع و مصارف خبر داد و دامن زدن به محدودیت منابع و مکلف کردن دانشگاه برای پرداخت قبوض آب، برق و .. از سوی برخی مراکز را اسف بار توصیف کرد.

پرهیز از ایجاد حساسیت در بدنه هیات علمی درخصوص کمبود بودجه 
دکتر نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ضمن خیرمقدم به مدیران ستادی و محیطی حوزه پشتیبانی دانشگاه؛ از زحمات و فعالیت های ارزشمند مدیران این حوزه در هدایت مجموعه پشتیبانی دانشگاه در تمامی لحظات و شرایط  و در مسیر تعالی و پیشرفت مجموعه دانشگاه قدردانی کرد.
وی با اشاره به تاکیدات دکتر بیگلر در جلسه مشترک هیات رئیسه دانشگاه با روسای دانشکده ها بر بحث خلق ثروت در کنار مدیریت هزینه ها، تسهیل فرایندها، چابک سازی و تمرکز زدایی به عنوان سیاست های جدید دانشگاه گفت: اگرچه مدیریت هزینه، کمبود منابع و تسهیل امور در نگاه اول چندان با هم سازگار نیستند؛ اما هنر در مدیریت ایجاد هماهنگی بین همین موارد است. اگر نگاه ما به مدیریت نگاه سنتی و انتقال بودجه و هزینه منابع اختصاص داده از سوی دانشگاه باشد؛ این امر نیازی به مدیریت مالی و اداری ندارد. مدیریت زمانی مفهوم پیدا می کند که با وجود کمبود منابع، خلق ثروت اتفاق بیفتد.  
رئیس دانشکده ضمن اذعان به محدودیت های مالی موجود در دانشگاه گفت: باید از اشاعه حساسیت در بدنه هیات علمی درخصوص کمبود بودجه خودداری کرد. دانشگاه برای کارهای برنامه دار و مشخص بودجه دارد؛ برای آنچه بودجه نیست فعالیت های ناهماهنگ و غیربرنامه ریزی شده است.
دکتر نیکبخت خاطرنشان کرد: در زمینه خلق ثروت و مدیریت هزینه باید تعهدات واحدهای محیطی بیشتر و جدی تر دیده و التزامات آن از مدیران ارشد خواسته شود. برای بهترین مدیریت ها در این زمینه نیز سیستم های تشویقی مورد استفاده قرار گیرد و مدیرانی هم که نتوانند تعهدات خودشان را عملیاتی کنند باید مشکلاتشان طرح و بررسی شود.
دکتر رحیم نیا، مدیر برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه نیز به ارائه نکات بودجه 97 پرداخت و مشکل نقدینگی را چالش اساسی تمام واحدهای دانشگاه دانست: هیچ تغییری اتفاق نمیفتد مگر این که بخواهیم تغییر ایجاد شود.
وی همچنین در ادامه نحوه هزینه کرد منابع سال 97 را مطابق بخشنامه وزارت بهداشت در بهمن ماه سال جاری  توضیح داد.
میز خدمت؛ دستیابی آسان و سریع به مردم، خدمات به موقع و موثر، ارتقای کمی و کیفی خدمات به مردم و جلب رضایت و تکریم ارباب رجوع نیز موضوع بحث دکتر امانلو مدیر تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی معاونت توسعه بود.
دکتر نمازی، مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه نیز دستور العمل ارزشیابی عملکرد کارکنان رسمی و پیمانی را ارائه داد.
دکتر زاینده، معاون پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) نیز به ارائه بحث رهبری استراتژیک پرداخت و گفت: اگر بخواهیم دانشگاه را به سمت رسالت خودش حرکت دهیم؛ عنصر اصلی اش مدیران هستند. همه چیز از رهبری سازمان شروع و به آن ختم می شود.
در حاشیه این نشست دکتر بیگلر از فرایند بازسازی کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی توسط خیرین بازدید کرد.
 
خبرنگار: شیما سادات عطری 
عکس: حسین اکبریان 
کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری