محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

نشست صمیمانه هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی با گروه آموزشی پرستاری مراقبت ویژه و مدیریت

دکتر نیکبخت نصرآبادی تشکیل جلسات هیات رئیسه با گروه های آموزشی را فرصتی مناسب برای طرح دغدغه ها، چالش ها و پیشنهادات اعضا به صورت بی پرده و صریح دانست.

گالری عکس 

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده در نشست هیات رئیسه با گروه آموزشی پرستاری ویژه و مدیریت این گروه را از گروه های برجسته و ویژه دانشکده دانست.
رئیس دانشکده اعضای هیات علمی و آموزشی را هویت دانشکده دانست و گفت: اگر دانشکده می خواهد حال خوبی داشته باشد باید اعضای آن احساس خوبی داشته باشند.
وی وجود چالش ها و مشکلات در هر جمع پویا را طبیعی دانست و گفت: در هر گروه پویایی که انسان ها با هم تعامل دارند ایجاد چالش ها طبیعی است. این چالش ها زمانی نگران کننده خواهند بود که از حد فراتر رفته و یا منجر به اعتراضات خارج از گروهی شود. در این صورت است که چالش ها نگران کننده می شوند و نیاز است که رویکرد مدیریتی برای آن ها راه حل پیدا کند.
وی با اشاره به لزوم توجه به نیروی انسانی گفت: وقتی اهداف فردی آدم ها محقق شود بی شک سطح دانشکده نیز ارتقا پیدا می کند و باید تلاش کنیم اعضای مجموعه بدون تنش به اهداف فردی خودشان در چارچوب سازمان برسند.
وی تشکیل جلسات هیات رئیسه با گروه های آموزشی را فرصتی مناسب برای طرح دغدغه ها، چالش ها  و پیشنهادات اعضا به صورت بی پرده و صریح دانست.
دکتر الهام نواب، مدیر گروه پرستاری ویژه و مدیریت ضمن تشکر از برگزاری جلسات هیات رئیسه با گروه های آموزشی مدیریت بر گروه آموزشی پرستاری مراقبت ویژه و مدیریت را جز افتخارات دوران کاری اش دانست.
وی با اشاره به ترکیب هرم هیات علمی و آموزشی این گروه از وجود دو استاد تمام، یک دانشیار و 9 استادیار و یک کارشناس سخن گفت و از تلاش ها و همراهی های اعضای گروه در حل مشکلات و چالش ها قدردانی کرد.
دکتر نواب توانایی ها و فعالیت های افراد گروه در حیطه های مختلف و متنوع تخصصی (ای سی یو، سی سی یو و دیالیز، فوریت ها و بلایا، اموزش پزشکی ، مدیریت و سالمندی) به صورت بین رشته ای را به عنوان نقطه قوت و پتانسیل منحصر به فرد گروه مراقبت های ويژه و مدیریت عنوان کرد.
مدیر گروه آموزشی پرستاری ویژه و مدیریت برگزاری کارگاه های مصاحبه کیفی برای دانشجویان دکتری بین الملل، تحقیقات کیفی، راه اندازی کارشناسی ارشد مدیریت، شرکت در جشنواره های دانشگاهی و کشوری، عضویت در بورد پرستاری وزارت بهداشت، انجام طرح های تحقیقاتی مشترک با مراکز تحقیقاتی، طراحی و بازنگری اولویت های پژوهشی گروه، تکمیل اطلاعات صفحه گروه در وب سایت و شرکت و سخنرانی در سمینارها و کنگره های بین المللی و ... را از جمله فعالیت های گروه عنوان کرد.
دکتر نواب عدم دسترسی به کتابخانه و منابع الکترونیک در بیمارستان ها، نبود محیط فیزیکی و امکانات برای تعویض روپوش، نبود فضای آموزشی مناسب برای برگزاری کنفرانس ها و کلاس ها در محیط های بالینی، تعداد کم مقالات گروه و ایجاد اشکال در ترفیع اساتید، مجازی سازی دروس و ... را از مهم ترین مشکلات گروه دانست.

دکتر نوغانی، معاون اداری و مالی دانشکده با اشاره به وضعیت نامناسب فضای فیزیکی دپارتمان مراقبت ویژه و مدیریت از تلاش دانشکده برای بازسازی ساختمان و رفع نیازمندی های گروه سخن گفت.
وی با توجه به وضعیت بودجه دانشکده ابراز امیدواری کرد که معاونت بتواند از طریق کمک خیرین تا پایان سال 97 مشکلات موجود در این دپارتمان را مرتفع کند.
تلاش برای بزرگی دانشکده، رسیدن به جایگاه مناسب در کشور و منطقه، حضور موثر در مجامع بین المللی، لزوم شرکت اعضای گروه در دوره های کوتاه مدت تخصصی، توجه به وضعیت آموزش بالینی دانشجویان کارشناسی، شفاف نبودن محاسبه واحدهای بین الملل، کار دانشجویی در سال های پایین کارشناسی، لزوم آموزش رفتار حرفه ای به دانشجویان و ... از جمله موارد مطرح شده توسط اعضای هیات علمی و آموزشی گروه بود.
دکتر شهسواری، معاون آموزشی دانشکده گروه آموزشی پرستاری ویژه و مدیریت را دارای پتانسیل بالا توصیف کرد و وجود اساتید برجسته در گروه را فرصت بسیار خوبی برای گروه دانست.
وی گفت: این گروه با وجود 12 عضو هیات علمی توانایی ارائه 117 واحد را دارد. حجم واحد های تئوری ارائه شده در گروه 10/1 واحد به صورت تئوری و 4 واحد کارآموزی بوده است.
وی سهم این گروه از ارائه دروس تئوری کارشناسی را کم دانست و آمار حق التدریس گروه را 7/7 واحد و مشارکت دانشجویان دکتری در ارائه دروس را 2/6 واحد اعلام کرد.
دکتر مدرس، معاون پژوهشی دانشکده نیز بر اهمیت کار پژوهشی توسط اعضای هیات علمی تاکید کرد و خواستار انجام طرح های پژوهشی در راستای اولویت های پژوهشی گروه و طرح های ارتباط با صنعت شد.
خبرنگار: شیما سادات عطری 
عکس: حسین اکبریان 

دکتر نواب توانایی ها و فعالیت های افراد گروه در حیطه های مختلف و متنوع تخصصی (ای سی یو، سی سی یو و دیالیز، فوریت ها و بلایا، اموزش پزشکی ، مدیریت و سالمندی) به صورت بین رشته ای را به عنوان نقطه قوت و پتانسیل منحصر به فرد گروه مراقبت های ويژه و مدیریت عنوان کرد.
کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری