محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

نشست مشترک دانشکده پرستاری و مامایی و بیمارستان آرش؛ بررسی جنبه های همکاری برای ارتقای آموزش بالینی دانشجویان مامایی

در نشست مشترک دانشکده پرستاری و مامایی و بیمارستان جامع بانوان آرش در مورد نحوه تعامل طرفین و ارتقای آموزش بالینی دانشجویان بحث و تبادل نظر شد.

گالری عکس 

گالری عکس 2
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ هیات رییسه و مدیر گروه آموزشی مامایی و بهداشت باروری دانشکده پرستاری و مامایی صبح روز سه شنبه سوم اردیبهشت ماه میهمان بیمارستان جامع بانوان آرش بودند.
در این نشست که به منظور آشنایی با پتانسیل های آموزشی بیمارستان و امکانات و توانمندی های دانشکده برای برقراری تعامل دو جانبه برگزار شد؛ دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رییس دانشکده با استناد به تاکیدات ریاست دانشگاه بر حضور فعال دانشکده در فیلدهای بالینی و همکاری موثر دو بخش آموزش تئوری و بالینی، سهم بالین در آموزش دانشجویان را  سهمی 50 درصدی و عدم تعامل سازنده و شایسته دو بخش آموزش تئوری و بالینی را منجر به ابتر ماندن آموزش دانست.
دکتر شهسواری، معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی نیز بیمارستان آرش را بیمارستانی موفق و شاخص در حوزه مامایی توصیف کرد و از رضایت اساتید و دانشجویان از عملکرد آموزشی بیمارستان سخن گفت.
وی دغدغه اصلی و دلیل برگزاری نشست را نیز حفظ رضایت و آرامش دانشجویان و نگرانی دانشجویان از همپوشانی برنامه کارورزی شان با دانشجویان دانشگاه آزاد مطرح کرد.
معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی با اشاره به اجرایی شدن طرح تلفیق آموزش و بالین در رشته پرستاری و تشکیل تیم تدریس با همکاری همکاران بالین گفت: در این طرح همکاران بالینی به عنوان تیم تدریس دانشکده محسوب می شوند. این طرح در حال حاضر در 5 بیمارستان در حال اجراست و بسیاری از مترون های بیمارستان ها در حال حاضر در نقش مشاوران دانشکده فعالیت می کنند.
وی در ادامه با اشاره به آموزش دانشجویان پرستاری دانشکده در بخش مادران و نوزادان در بیمارستان آرش؛ از اجرای طرح تلفیق آموزش و بالین در این بیمارستان با ورود گروه آموزشی بهداشت جامعه و سالمندی به این طرح خبر داد.
معاون آموزشی دانشکده از ظرفیت این مدل برای استفاده در فیلدهای مامایی نیز سخن گفت و از مدیر گروه آموزشی مامایی خواست تا در صورت امکان این طرح در گروه مامایی و بهداشت باروری نیز اجرایی شود. 
دکتر میرمولائی، مدیرگروه آموزشی مامایی و بهداشت باروری ضمن قدردانی از همکاری های ریاست و مجموعه مدیریت بیمارستان آرش در آموزش دانشجویان مامایی گفت: آموزش مامایی به این بیمارستان مدیون است و ما به خاطر استفاده از امکانات و پتانسیل های خوب این بیمارستان در این سال ها سپاسگزار هستیم.
وی در ادامه ضمن تشریح مشکلات دانشجویان مامایی در کارآموزی ها و تداخل زمانی حضورشان در بیمارستان با دانشجویان دانشگاه آزاد؛ از مشکلات موجود در کریکولوم مامایی سخن گفت و رفع مشکلات را نیازمند تغییر در کریکولوم توسط وزارت بهداشت دانست.
تدوین برنامه 16 هفته ای کارآموزی در هر ترم تحصیلی برای دانشجویان مامایی مانند رشته های علوم پایه از جمله مشکلاتی بود که وی به آن اشاره کرد.  
دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش نیز آموزش دانشجویان مامایی را از وظایف این بیمارستان عنوان و در پاسخ به مشکلات مطرح شده در خصوص کارآموزی دانشجویان مامایی، همکاری بیمارستان برای تغییر ساعات کارورزی درصورت همپوشانی برنامه دانشجویان و پر نشدن آمار زایمانی دانشجویان دانشگاه را اعلام کرد.
وی همچنین از اجرایی شدن طرح تلفیق آموزش و بالین در بیمارستان آرش استقبال کرد و تعیین همکاران بالینی به عنوان اعضای تیم تدریس را موقعیت خوبی برای پرستاران  و ماما ها دانست.
طرح انتظارات دانشکده از آموزش در بالین به صورت شفاف، ارائه لاگ بوک ها و اهداف آموزشی همراه با هر گروه آموزشی و حضور به موقع دانشجویان و اساتید در کارآموزی ها و باقی ماندن دانشجویان برای انجام مراقبت های بعد از زایمان حتی بعد از اتمام ساعات کارآموزی نیز از تاکیدات دکتر خوشیده، معاون آموزشی و خانم نوری مترون و دکتر جنت سوپروایزر آموزشی بیمارستان بود.
توضیح این که در این دیدار دکتر ابراهیمی، عضو هیات علمی گروه آموزشی مامایی و بهداشت باروری از دانشکده، انصاری سوپروایزر آموزش سلامت و آذرین مسئول آموزش مامایی بیمارستان نیز حضور داشتند.
در ادامه این نشست مسئولین دانشکده پرستاری و مامایی با همراهی مترون بیمارستان از بخش های NICU1 و لیبر زایمان نیز بازدید کردند.

خبرنگار: شیما سادات عطری 
عکس: حسین اکبریان 
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری