محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

با حضور رئیس دانشکده پرستاری و مامایی

کارگاه سه روزه توانمندسازی اساتید در مراقبت تکاملی یگانه نوزاد به کار خود پایان داد

دبیر علمی کارگاه، ایجاد تغییر در نگرش و حرکت به سمت انسان بهتر شدن را نتیجه آشنایی با مدل مراقبتی نیدکپ دانست.

گالری عکس 
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، كارگاه سه روزه توانمندسازي اساتيد در مراقبت تکاملی یگانه نوزاد (نيدكپ) که 11 دی ماه از سوی دفتر آموزش مداوم دانشكده پرستاري و مامايي تهران و با همکاری كارگروه توسعه علوم پرستاري و گروه پرستاري كودكان و مراقبت ويژه نوزادان آغاز شده بود، عصر روز دوشنبه 13 دی ماه به کار خود پایان داد.
در اختتامیه این کارگاه سه روزه، دکتر محمد علی چراغی رئیس دانشکده،  ضمن ابراز خرسندی از شرکت فعال اساتيد پرستاري سراسر کشور، ابراز امیدواری کرد که آموزش ها و تجربیات به دست آمده در این کارگاه به سایر دانشگاه های کشور انتقال یافته و باعث ایجاد تغییر شود.
وی همچنین خواستار استفاده از آموزه های نیدکپ برای مردم و رفع دغدغه های آنها در مراقبت از نوزادان نارس شد. 
دکتر چراغی در ادامه از حمایت دانشکده پرستاری و مامایی تهران برای برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت نیدکپ با همکاری معاونت بین الملل دانشکده و دعوت از اساتید خارج از کشور برای پرستاران شاغل در NICU و جاری سازی این مدل مراقبتی خبر داد.
وی همچنین دکتر ژیلا میرلاشاری، مدیر گروه آموزشی پرستاری کودکان و مراقبت ویژه نوزادان و دبير علمي کارگاه را انسانی آرمان گرا توصیف کرد و از قابلیت ها و توانمندیهای همکارانش در اجرای کارگاه قدردانی کرد.
دکتر ژیلا میرلاشاری نیز ضمن تشکر از ریاست، معاونین آموزشی و اداری و مالی و بستر ایجاد شده توسط دانشکده پرستاری و مامایی برای برگزاری کارگاه های آموزشی و توانمندسازی، ایجاد تغییر در نگرش و حرکت به سوی انسان بهتر شدن را نتیجه آشنایی با مدل مراقبتی نیدکپ دانست و گفت: زندگی حرفه ای من قبل و بعد از دوره نیدکپ بسیار متفاوت بود، من مدیون نیدکپ هستم و در این مسیر رشد کردم.
خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان

شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری