محتوای خبری دانشکده پزشکی

آغاز به کار کنگره بین المللی نوروژنتیک و سلول های بنیادی

رئیس دانشکده پزشکی با تاکید بر نقش کلیدی علوم پایه و رشته ژنتیک گفت: امیدوارم برگزاری این کنگره راهگشایی برای پروژه های بیشتر علمی باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی، با تاکید بر نقش کلیدی علوم پایه گفت: رشته ژنتیک شاخه های متفاوت و حوزه گسترده ای دارد و وارد حوزه علوم رفتاری و انسانی شده تا جایی که برخی دانشمندان این حوزه همه حالات و رفتار انسان را متاثر از ژن می دانند و معتقدند هر چیزی برایش یک ژنی وجود دارد که این موضوع مقداری خوف انگیز است چرا که وارد یک مفهوم اجباری می شویم که هیچ اختیاری نداریم.
وی با اشاره به نقش ژنتیک در حوزه هوش مصنوعی اظهار داشت: در دانشکده پزشکی جزء رسالت های همه گروه ها است که برنامه داشته باشند بویژه گروه ژنتیک که از گروه های حساس است.
وی ادامه داد: در جهان امروز هر علمی برای خودش وظایفی دارد و انتظارات از گروه ژنتیک زیاد است، امیدوارم برگزاری این کنگره بتواند راهگشا باشد برای پروژه های بیشتر علمی.
در این کنگره بررسی های ژنتیکی بیماری های Neurodevelopmental، فلوچارت های پیشنهادی برای همکاری متخصصین اعصاب کودکان و متخصصین ژنتیک پزشکی، رویکرد در قبال لکودیستروفی های کودکان، تازه ها در ارتباط با SMA، آلزایمر، صرع، تاخیر تکاملی و بیماری های نوروماسکولار، ویژگی های ژنتیکی بیماران ایرانی مبتلا به DMD و BMD، . درمان های مبتنی بر انواع سلول های بنیادی و AAVها اگزوزوم و ناباروری از مهمترین موضوعات مورد بحث و ارائه در این کنگره خواهد بود که روزهای22 و 23 آذر با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه، متخصصین رشته های مختلف و مرتبط با ژنتیک و دانشجویان در تالار ابن سینا برگزار می شود.
ایین کنگره دارای امتیاز بازآموزی است.
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *